Start med at varme grillen godt op 230-250 grader, alternativt så bruger du en pande.
Når den er rygende varm, så svitser du grisen af i ca. 30 sekunder på alle sider. Herefter lægger du den på indirekte varm og lukker låget, mærk på den efter ca. 7-8 minutter, hvis den er meget blød, så har den ikke fået nok, giver den lidt efter? Så tager du den af og pakker den i sølvpapir.
Snit hvidløg og forårsløg i tynde skiver, fjerne kerne og indmad på chilien og skær den i ultra tynde strimler.
Varm en grydefuld vand op til det koger og smid nudlerne i.
Varm en wok godt op, til høj varme med en god sjat oliven olie og smid hvidløg samt chili på. Lad det simre et par minutter.
Tjek nudlerne er de færdige? Ellers så vent med at gøre mere indtil de er klar. Nå de er færdige så lad dem dryppe af i et dørslag.
Tilsæt nu marinaden, det bluset meget voldsomt op! Smid nudlerne og forårsløgene på og lad dem simre med.
Klip karsen og hak korianderne meget groft, skær limen i halve, men resten svitser videre, det skal kun have nogle minutter. Rør det godt sammen, så smagen fra marinaden bliver fordelt godt rundt.
Smag til med salt og peber.
Nu skærer du mørbraden ud i ca. 1 cm tykke skiver.
Tag nudlerne af varmen og hæld det hele ud på et stort fad.
Fordel nu kødet samme med nudlerne og drys karse og koriander over, pres en af limene ud over, og læg de to andre ved.