Varm din grill op til ca. 250 grader
Rens dine grøntsager, skyld løgene og knæk dine asparges
Pensel kun dine forårsløg! Ikke asparges, de har bedste af at vente med pensling
Pensel brødet med olie og gnid det med hvidløg
Gril nu grøntsagerne og brødet, giv det et let tryk med en palet eller lignende
Stil en pande på grillen, hvis det plads og smid nødderne på, rist dem hurtigt igennem tørre og smid så sirup på, rør rundt så det bliver fordelt omkring nødderne.
Vend grøntsagerne og brødet
Nu burde det være færdigt, det skal helst have lidt brændemærker på begge sider, pensel dine asparges
Skær nu grøntsagerne på skrå over i tredjedele, hak mynten groft
Smid det på et passende fad eller lignende, drys mynte og løg udover
Drys salt og friskkværnet peber på, og dryp lidt valnøddeolie og sherryvineddike over, andet kan sagtens bruges