Skær/hak bacon, asparges, løg og hvidløg i passende stykker.
Varm vand til pasta i en gryde og til pochering i en anden (tilsæt eddiken i denne).
Steg bacon ved medium varme, til det er begyndt at brune.
Tilsæt asparges sammen med en klat smør og lidt peber og steg i ca. 5 min.
Samtidig koges pastaen al dente (husk rigeligt med salt i vandet).
Riv parmesanen.
Dræn pastaen og tilsæt den til panden sammen med den revne parmesan.
Pochér æggene (se hvordan hér: http://www.youtube.com/watch?v=hQrjHAQjtYw&feature=related).
Smag pastaen til med citron, salt og masser af peber.
Tilsæt en ekstra klat smør hvis du vil have den mere cremet.
Anret pastaen på tallerknen og garnér med basilikum og parmesanflager.
Afslut med det pocherede æg, citron, lidt salt og et vrid peber.
Velbekomme!