Go Back
+ servings
Udskriv
Ingen vurderinger endnu

Guinness Chokoladekage

Antal: 12
Forfatter: Louise

Ingredienser

  • dl. Guinness
  • 220 gr. smør
  • 4 dl. brun farin
  • Kornene fra en vanillestang
  • 2 dl. usødet kakao
  • 2 æg
  • dl. creme fraiche 18%
  • dl. mel
  • ½ tsk. bagepulver

Sådan gør du

  • Varm Guinness og smør op i en kasserolle ved lav varme, til smørret er smeltet.
  • Sigt kakao, smør og vanille i en skål, tilsæt smørblandingen og pisk det til det er godt indarbejdet.
  • I en anden skål piskes æggene luftige og vend derefter creme fraichen i.
  • Sigt mel og bagepulver i dejen og vend til sidst æggeblandingen forsigtigt i.
  • Hæld dejen i en smurt springform, beklædt med bagepapir i bunden.
  • Bag kagen i 40 minutter i en forvarmet ovn på 175 grader.

Noter

Server evt. den afkølede kage med flødeskum, eller brug kagen som en del af en dessert med andet tilbehør.