Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Ingen vurderinger endnu
Guinness Chokoladekage
Antal:
12
Forfatter:
Louise
Ingredienser
2½
dl.
Guinness
220
gr. smør
4
dl.
brun farin
Kornene fra en vanillestang
2
dl.
usødet kakao
2
æg
1½
dl.
creme fraiche 18%
4½
dl.
mel
½
tsk.
bagepulver
Sådan gør du
Varm Guinness og smør op i en kasserolle ved lav varme, til smørret er smeltet.
Sigt kakao, smør og vanille i en skål, tilsæt smørblandingen og pisk det til det er godt indarbejdet.
I en anden skål piskes æggene luftige og vend derefter creme fraichen i.
Sigt mel og bagepulver i dejen og vend til sidst æggeblandingen forsigtigt i.
Hæld dejen i en smurt springform, beklædt med bagepapir i bunden.
Bag kagen i 40 minutter i en forvarmet ovn på 175 grader.
Noter
Server evt. den afkølede kage med flødeskum, eller brug kagen som en del af en dessert med andet tilbehør.