Sæt du gryder over med kogende vand, kog pastaen i den ene og salt vandet let
Kog broccolien i 2 minutter i den anden - endelige ikke længere!
Når broccolien er færdig plukker du den i små buketter og stiller den til side.
Snit grøntsagerne i bundrette bider
Varm en stor pande op og sjask lidt olie på, svits panchetta til de er sprødt
Tilsæt peberfrugt, broccoli og halvdelen af timianen og steg det hurtigt, tilsæt salt og peber
Mens det steger rører du piskefløde, æg og halvdelen af parmesanen sammen tilsæt salt og peber (mere peber end du tror!)
Tag panden af blusset.
Nu skulle pastaen gerne være færdig, tag en stor skefuld af pastavandet og tilsæt i saucen.
Hæld nu saucen over i panden, og rør det hele godt sammen, det er vigtigt at saucen ikke kommer til at koge, så får du nemlig røræg!
Hak resten af dit timian hurtigt og drys over sammen med lidt timian og dine forårsløg