Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
4
fra 1 stemme
Pasta med sommertomater
Antal:
2
-4
Forfatter:
Gastromand.dk
Ingredienser
700
gram
øko cherry tomater
gerne i forskellige farver
500
g
pasta
jeg brugte skruer gem lidt vand fra pastaen
50
g
smør
En lille håndfuld parmesan
en stor hvis du er Gastromand
En håndfuld basilikum
En håndfuld oregano
1
bund forårsløg
1
løg
1
hvidløg
En sjat hvidvin
5
spsk.
god balsamico
2
spsk.
oliven olie
Sådan gør du
Skær løget i skiver og halver disse. Skær hvidløget i skiver, svits det i oliven ved middelvarme i en pande (gerne en wokpande hvis du har en)
Skær tomaterne i kvarte og steg dem med når løgene er faldet lidt sammen
Tilsæt balsamico og hvidvin og skru ned til svag varme
Sæt pastaen over
Nu lader du det simre i ca. 10 minutter
Skær forårsløget i skiver på størrelse med en lille lillefinger, hak krydderurterne og steg det med i et par minutter
Tilsæt smør!
Hvis det bliver for tørt så tilsæt lidt pastavand
Bland nu pastaen sammen med tomatblandingen
Noter
Anret i en stor rustik skål midt på bordet server fx lidt groft brød til og et kølig glas hvidvin til.