Go Back
+ servings
Udskriv
3 fra 1 stemme

Dampede hvide asparges og røgede rejer

Antal: 2
Forfatter: gastromand.dk

Ingredienser

Dampede Asparges

  • 1 bundt asparges
  • En klat smør

Røgede Rejer

  • 250 gr friskpillede rejer
  • Lidt røg Kan udelades

Mousseline-skum

  • 1/4 l fløde
  • 1/4 brev hollandaise pulver-sauce - Yup den er go nok...undskyld :(

Rugbrøds-jord

  • 4-5 skiver rugbrød
  • Lidt salt og sukker
  • Lidt smør

Sådan gør du

Dampede Asparges

  • Skræl og bræk bunden af aspargesene
  • Damp i en gryde under låg i lidt vand tilsat smør, i 4-5 min

Røgede Rejer

  • Tør rejerne grundigt og læg dem i en pose
  • Ryg rejerne - pas på med ikke at ryge for meget, da det vil overdøve de andre elementer

Mousseline-skum

  • Hæld fløden og ¼ af hollandaise pulveret i en skål og pisk det til en cremet konsistens
  • Smag på cremen og tilføj mere pulver, hvis nødvendigt
  • Pisk skummen en smule stivere

Rugbrøds-jord

  • Kør rugbrødet til brødkrummer på en foodprocessor
  • Rist på en pande i smør, med lidt salt og sukker
  • Køl ned på fedtsugende papir
  • Tag halvdelen af "jorden" og pulveriser - enten i din morter eller i foodprocessoren

Noter

Afslut med lidt friskplukket kørvel