Frisk oregano/merianeller hvad du synes ku være lækkert
Sådan gør du
Fat en pande og varm den godt op. Hak chili og oregano og pisk det sammen med æg og vandet. Det er vigtigt du husket vandet.
Hæl nu lidt under en dl. af æggemassen på panden, vend den hurtigt rundt således den bliver fordelt godt.
Steg den ca. 50 sekunder, så er den færdig. Læg dem i en stak på en tallerken og hold dem varme med noget stanniol, der bliver 5-6 stk.
Efterfølgende ruller du dem sammen til en pølse, og skær dem ud i en cm. tykkelse. Ryst dem forsigtigt fra hinanden.
Anret bresaolaen på en stor tallerken, skyld salaten og vend æggestrimlerne i. Læg det midt på tallerkenen.
Rør olie, eddike, citron, salt og peber hurtigt sammen, og hæl det over.
Riv rigelige mængder parmesan.
Hvis du har trøffelolie, så dryp lidt over – og nyd duften
Noter
Man kan sagtens ændre denne ret, brug fx andre krydderurter eller anden salat. Desuden passer en god flaske hvidvin særdeles godt hertil, og i denne lyse tid er det altså ikke noget bedre. Husk at servere noget groft brød til.