Go Back
+ servings
Udskriv
5 fra 1 stemme

Saltede mandler

Antal: 8
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 500 g mandler af ordentligt kvalitet
  • 10 spsk salt eller prøv dig frem til dit favoritforhold
  • Vand
  • Smør

Sådan gør du

  • Opløs salt i en mængde vand som kan dække mandlerne (ca 1 liter).
  • Lad vandet koge op, sluk for blusset og tilsæt mandlerne
  • Lad mandlerne stå og hygge i 10-15 minutters tid indtil saltet er opløst
  • Dryp mandlerne af og lad dem køle lidt ned så skallen sætter sig om mandlerne igen.
  • Smid dem på en bradepande med nogle klatter smør eller lidt go’ olie og bag dem 15-20 min ved 150-180 grader eller til du synes de har fået nok
  • De må godt få en let ristet smag men det er op til en selv – prøv dig frem!
  • Jeg har iøvrigt med succes lavet mandlerne med karry og chili