Kog kartoflerne i usaltet vand til de er møre. Dræn kartoflerne. Tilsæt fløden og bring dette i kog. Mos kartoflerne. Lad køle til stuetemperatur.
Salt torsken og steg ved høj varme. Del torsken fint.
Sautér løg og hvidløg i lidt olivenolie.
Tilsæt torsk, æg, løg, ¾ af krydderurterne og muskatnød til den temperede mos o rør den grundigt igennem.
Varm mosen igennem på middel varme.
Stik cirkler ud af butterdejspladerne (hvis du ikke har en udstikker, kan et glas bruges). Forbag cirklerne i ovnen i 7-8 minutter ved 200 grader. Stil evt. en ramekin midt på cirklen, så kun kanten puffer op. Ellers presses centeret af cirklen ned, et par gange under bagningen.
Fyld torske/kartoffelmosen på en sprøjtepose og fordel på dine forbagte butterdejsbunde.
Bag i 5-6 minutter.
Inden servering fordeles resten af krydderurterne udover og lidt citron sprøjtes over.