Go Back
+ servings
Udskriv
4.24 fra 147 stemmer

Hjemmelavet Coleslaw

Nem hjemmelavet Coleslaw - den eneste opskrift du behøver!
Forb. tid15 min
Tilb. tid1 t
Samlet tid1 t 15 min
Antal: 8
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 1 Lille hvidkålshoved Prøv også med spidskål eller rødkål
  • 4-6 Gulerødder Alt efter størrelse

Marinade

  • 2 spsk. Sød sennep (fx "French") - alternativt dijonsennep blandet med lidt honning eller sukker
  • 1 dl Æblecidereddike - andre eddiker kan naturligvis bruges
  • 2 tsk Salt Du kan med fordel bruge urte- eller sellerisalt
  • 2 spsk. Sukker
  • 1 tsk. Stødt spidskommen
  • Friskkværnet peber

Coleslaw dressing

  • 2 dl Creme fraiche Jeg brugte 18%, men er du en rigtig gris, vælger du naturligvis 38%
  • dl Hjemmelavet mayonaise Hellmanns mayo fungerer også fremragende
  • 2-3 tsk. Sukker
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Snit hvidkålen fint
  • Riv gulerødder på et rivejern
  • Bland kål og gulerod sammen.
  • Rør marinaden sammen
  • Bland kål og gulerødder i marinaden – jeg brugte en stor plastikpose
  • Lad det trække i minimum 60 min. I køleskabet
  • Rør coleslaw-dressingen af ingredienserne – smagen skal naturligvis være let sødlig
  • Hæld al marinaden fra kålblandingen
  • Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hele rundt, umiddelbart før servering.