Go Back
Udskriv
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
5
fra 1 stemme
Chicken Korma
Antal:
4
Forfatter:
Gastromand.dk
Ingredienser
800
g
kylling
2
løg
Frisk chili
Ingefær
Koriander
Smør
400
g
kikærter
1
glas Korma Curry Paste
kan fås hos El Soussi
400
ml
kokosmælk
1
håndfuld hakkede mandler
3
spiseskeer
kokosmel
Fromage Frais / Græsk Yoghurt
Citron
Sådan gør du
Hak løg, chili, ingefær og koriander stilke og steg det i lidt smør/olie til det bliver gyldent.
Tilsæt korma pasta, kokosmælk, mandler, kikærter (drænede), kokosmel og kyllingestykker.
Kog det op, og lad det simre i 30 min. Hvis den bliver for "tør" undervejs, kan man tilsætte lidt vand.
Noter
Server med en skefuld youghurt, frisk koriander og et squish citronsaft. Og så self med ris eller endnu bedre: naanbrød.