Go Back
+ servings
Udskriv
5 fra 1 stemme

Chicken Korma

Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 800 g kylling
  • 2 løg
  • Frisk chili
  • Ingefær
  • Koriander
  • Smør
  • 400 g kikærter
  • 1 glas Korma Curry Paste kan fås hos El Soussi
  • 400 ml kokosmælk
  • 1 håndfuld hakkede mandler
  • 3 spiseskeer kokosmel
  • Fromage Frais / Græsk Yoghurt
  • Citron

Sådan gør du

  • Hak løg, chili, ingefær og koriander stilke og steg det i lidt smør/olie til det bliver gyldent.
  • Tilsæt korma pasta, kokosmælk, mandler, kikærter (drænede), kokosmel og kyllingestykker.
  • Kog det op, og lad det simre i 30 min. Hvis den bliver for "tør" undervejs, kan man tilsætte lidt vand.

Noter

Server med en skefuld youghurt, frisk koriander og et squish citronsaft. Og så self med ris eller endnu bedre: naanbrød.