Æg og sukker piskes sammen, så det bliver en ensartet og tyk masse. Brug en røremaskine, hvis du har en ved hånden. En elpisker kan også fint bruges.
Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i en anden skål.
Vend forsigtigt mel, bagepulver og vaniljesukker i æggemassen. Brug en dejskraber, og vend det godt sammen, uden at røre for meget.
Smelt margarinen i en gryde, og kom mælk deri. Bring det i kog og tag det af varmen. Bland det i din dej, og igen uden at røre for meget.
Kom din dej i muffinforme. Fyld dem ikke mere end halvt op.
Bag dine muffins ved 180 grader varmluft i 20 minutter.
Mens at kagerne bager så kan du lave din topping.
Kom alle ingredienser i en gryde og varme det op under omrøring. Når det hele er godt blandet er det klar.
Fordel passende mængde topping på dine kager og bag dem yderligere 5 minutter ved 180 grader varmluft.
Afkøl kagerne før servering.