Go Back
+ servings
Udskriv
Ingen vurderinger endnu

Taco med confiteret and og kål

Forb. tid30 minutter
Tilb. tid30 minutter
Sousvide tid10 timer
Samlet tid11 timer
Antal: 16 tacos

Ingredienser

Confiteret and

  • 3 stk andelår
  • 2 spsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 1 dl andefedt
  • 1 spsk oregano
  • 4 stk stjerneanis
  • 8 stk allehånde
  • 1 tsk peberkorn
  • 1 tsk spidskommen

Tilbehør

  • 3 stk laurbærblade
  • 16 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • 15-16 stk tortillas
  • 200 g fintsnittet kål (her spidssavoy, som vist er noget nyt og smart)
  • 1 stk lime
  • 2 stk jalapenos

Sådan gør du

Dagen før

  • Vend andelårene med salt og sukker. Film og kom på køl.

På dagen

  • Dup overskydende salt og sukker af.
  • Kom i en vakuumpose sammen med krydderier og andefedt. Luk til. Pak også hvidløgene med laurbær og olivenolie i en pose. Vær lidt forsigtig når du pakker den, så den ikke suger olien ud.
  • Kom i sousviden i 3 timer ved 84 grader. Tag hvidløgene op og sænk temperaturen til 72 grader og fortsæt 6-7 timer.
  • Tag andelårene ud af posen og steg dem sprøde på en pande. Pluk kødet.
  • Varm tortillas og vend finthakket kål med limesaft, lidt olivenolie, salt og peber.
  • Smør tortillas med et most fed hvidløg. Kom kål, and og fintskåret jalapeno på. Top med salsa og lidt koriander.