Hvide asparges med røget creme fraiche og rogn
En moderne fortolkning til dit frokostbord
Forb. tid30 min
Tilb. tid10 min
Keyword: Den store påskefrokost
Antal: 4 personer
- 4 stk hvide asparges (de store fede, ellers dobbelt antal)
- 2 spsk olivenolie
- 1 dl creme fraiche 38% (selvfølgelig)
- 50 g ørredrogn
- Frisk koriander
- 1 stk økocitron
Skræl asparges og knæk bunden af. Skær i mundrette stykker.
Kog asparges i kogende vand med godt med salt. 3 minutter. De skal blot give tegn på mørhed.
Dræn asparges og vend med olivenolie, salt og peber.
Ryg creme fraichen cirka 10-15 minutter med en rygepistol i en bøtte.
Anbring asparges på en tallerken. Hvor rigidt det skal være, er helt op til dig.
Top med creme fraiche, rogn, frisk koriander og fintrevet citronskal.