Go Back
+ servings
Udskriv
4 fra 9 stemmer

Hønsesalat med grønne asparges

Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 250 g stegt eller kogt kyllingekød
  • 2 spsk mayonnaise
  • 3 spsk creme fraiche (Ikke andet end 38%)
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 stk skalotteløg
  • 0,5 stk æble
  • 5 stk grønne asparges
  • 4 stk radisser
  • 4 skiver surdejsbrød
  • Smør til stegning
  • Brøndkarse

Sådan gør du

  • Pluk kyllingekødet i mindre stykker.
  • Rør mayonnaise, creme fraiche og sennep sammen. Tilsæt finthakkede skalotteløg, æble og asparges. Gem toppene til at pynte af. Rør også kyllingekødet i.
  • Smag til med salt og peber. Lad det gerne trække en halv time eller længere.
  • Skær radisserne i tynde skiver og læg i isvand sammen med halverede asparges hoveder
  • Du kan vælge om du vil stikke brødet ud eller bare stege det som det er. Men i hvert fald skal det steges gyldent på begge sider i rigeligt smør
  • Anret hønsesalaten på det sprøde brød. Top med asparges, radisser og brøndkarse.