Go Back
+ servings
Udskriv
5 fra 1 stemme

Ramsløgsflutes - svampet og sprængfyldt med smag

Antal: 2

Ingredienser

  • 1 Surdejsbrød eller det bedste baguette du kan opsdrive
  • 200 g Smør
  • 1 håndfuld Ramsløgsblade ca. 20 stk.
  • 1 tsk Havsalt

Sådan gør du

Ramsløgsmør

  • Tag smørret ud af køleskabet og lad det stå på køkkenbordet til det har rumtemperatur (ca. 1 time)
  • Skyl og snit ramsløgsbladdene fint
  • Bland smør, snittede ramsløg og salt med en gaffel
  • Rul ramsløgssmærret til en pølse i vitavrap og sæt på køl
  • Du har nu det lækreste ramsløgsmør, som kan give god smag til et

Ramsløgsflutes

  • Skær skråt 3/4 igennem dit brød
  • Gentag med 2 cm mellemrum
  • Tag ramsløgssmørret ud af køleskabet og skær skiver af ca. 1/2 cm. tykkelse
  • Fordel skiverne i rillerne i brødet
  • Varm brødet ca. 10 min. i ovnen ved 150 grader - eller til smørret er smeltet. Ønsker du en blød skorpe, pakker du brødet ind i staniol, ønsker du en sprød skorpe, lader du være
  • Server brøddet rygende varmt og lad duften af smør og ramsløg fylde rummet!