Pisk æg, æggeblommer, vanille og sukker i en skål, så det bliver luftigt og blødt.
Varm mælken op til 60 grader i en gryde. Du kan kende temperaturen på, at du kan røre ved mælken men heller ikke mere end i et sekund eller to uden at brænde dig.
Hæld mælken langsomt igennem en si ned i æggemassen, imens du rører roligt rundt med piskeriset. Der skal ikke mere luft i massen, så vær forsigtig med piskeriset.
Når mælken og æggemassen er samlet, skal det hældes ned i ramekinerne, der har hård karamel i bunden.
Fyldt et stort ovnfad med kogende vand og placér forsigtigt ramekinerne i vandet. Der skal være vand cirka op til væskestanden i ramekinerne.
Stil dem i ovnen i 20-30 minutter ved 150 grader, til de er nogenlunde faste. Hvis du bruger et lille ovnfad i stedet for ramekiner, skal den have 40-50 min.De skal ikke koges til omeletter eller være for flydende. Ryst forsigtigt på fadet og se, hvor meget massen bevæger sig. Hvis du ser bobler langs kanten, tager du dem straks ud. Lad dem køle af ved stuetemperatur og stil dem i køleskabet til dagen efter med låg eller film over. Gerne et helt døgn, da det giver karamellen tid til at blive opløst og buddingen tid til at optage karamellen.