Go Back
+ servings
Udskriv
Ingen vurderinger endnu

Rabarber clafoutis

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g rabarber
  • 60 g rørsukker
  • 2 stk æg
  • 75 g mel
  • 60 g sukker
  • 1 knivspids salt
  • 0,5 tsk vaniljepasta (eller en halv vaniljestang eller en tsk vaniljesukker)
  • 0,5 tsk bagepulver strøget
  • 2,5 dl mælk

Sådan gør du

  • Skær rensede rabarber ud i 1cm stykker. Vend dem med rørsukker.
  • Smør forme godt og fordel rabarberne heri. Du kan vælge at bruge 4 creme brulee forme eller et større fad. Cirka 22-24cm i diameter.
  • Kom æg, mel, sukker, salt, vanilje, bagepulver og mælk i en skål og pisk det hele sammen. Du kan også kom det i et glas til en stavblender og give den gas. Den skal være som pandekagedej.
  • Varm ovnen op til 200 grader. Sæt formen i ovnen og hæld dejen ved. Fordel ligeligt. Bage til kagen har sat sig og taget farve. Cirka 20-30 minutter. Det afhænger af om du laver en eller flere.
  • Server med creme fraiche eller is.