Go Back
Udskriv
No ratings yet

Choripán med chorizo chimichurri og syltede rødløg

Ret: Aftensmad, Aftensmad/snacks, Appetizer, Frokost, Grill
Køkken: Argentinsk, Sydamerikansk
Keyword: argentina, chorizo, hotdog

Equipment

  • Grill eller stegepande
  • Ovn eller brødrister

Ingredienser

Opskriften på hotdogbrød kan findes her.

    Opskriften på syltede rødløg kan findes her.

      Chimichurri

      • 1 dusk frisk kruspersille
      • 1 dusk frisk oregano
      • 150 ml olivenolie
      • 50 ml rødvinseddike
      • 50 ml limesaft
      • 2-4 fed hvidløg
      • 0-1 frisk chili
      • Salt + peber

      Sådan gør du

      Hotdogbrød

      • Bages! Eller købes!

      Syltede rødløg

      • De skal have minimum et par timer på køl, så lav dem i god tid.

      Chimichurri

      • Hak de friske krydderurter først og bland det derefter sammen med alle krydderierne.
      • Hak eller pres hvidløg efter smag. Vi kan godt lide ild! Tilsæt chili, hvis du er frisk.
      • Det er vigtigt, at man ikke blender dressingen. Den bliver silkeblød i munden med de friske krydderurter, og det er en vigtig del af konsistensen.

      Den samlede choripán

      • Hotdogbrød, chimichurri og syltede rødløg skal være klar, inden du går i gang med pølserne.
      • Grill eller steg pølserne. Helst over åben ild, men en grill eller en stegepande kan også gøre det. Chorizopølser skal stege roligt og langsomt, så fedtet får tid til at smelte og få gang i smagen.
      • Lad pølserne hvile 5 min, inden du serverer.
      • Flæk brødet, flæk pølserne og læg dem i brødet.
        Giv den et generøst lag chimichurri og garnér med syltede rødløg på toppen.
        Værsgo!
      • Skylles ned med en iskold pilsner!