Vend kødet i mel krydret med salt og peber.
Brun det grundigt i en smule olie. Gør det eventuelt af to omgange. Tag kødet op.
Svits strimler af løg, tern af gulerødder, hvidløg og bacon til baconet har taget let farve og løgene er klare.
Kom eddiken på og kog den næsten helt væk. Returner herefter oksekødet til gryden og kom paprika, timian, laurbær, fond og worchestershire sauce på. Bring i kog og skum eventuelle urenheder af. Simmer i cirka 75 minutter - Til kødet er mørt.
Hvis sovsen er en smule tynd, kan du jævne den let med en meljævning. (mel rystet med koldt vand - cirka 1 spsk mel til 3 spsk vand). Ellers kommes perleløg og cocktailpølser i. Lad det småsnurre i 10-15 minutter. Pølserne må ikke være så varme at de sprænger. Smag til med salt og peber. Eventuelt en smule tabasco og ekstra sherryeddike.
Server med velfed kartoffelmos.