Skræl EN rødbede og skær den tyndt på en mandolin. Læg på en bageplade og tør den ved 100 grader i cirka 60 minutter. De skal have til de er helt tørre. Lad dem køle helt og pak dem lufttæt, så de ikke bliver bløde.
Kom et godt langt lag staniol i et fad. kom Salt og timian herpå. Læg de resterende 4 rødbeder herpå og luk til. Sæt i ovnen ved 180 grader i 3-4 timer afhængig af størrelsen. Lad dem køle let før de pillet og halveres. Så er de klar til dagen efter. Her skal de blot varmes og i ovnen samtidig med du steger kød. Så skal de vendes en i spiseskefuld sauce for at få et flok shine.
Skær en kejserhat i tynde strimler og steg dem på en grilpande. Hak dem derefter i mindre stykker og vend i hasselnøddeolie (eller olivenolie). De skal bruges til saucen. Halver de sidste kejserhatte, så er de klar til at blive stegt på dagen.
Kog en syltelage af vand, eddike, sukker. Når den koger tages halvdelen fra og kommes over de tørrede morkler. Lad dem stå og trække minimum 6 timer. Er de ikke helt dækkede, kan du komme lidt ekstra eddike og kogende vand på dem. Kom sennepskornene ned i kasserollen med resten af syltelagen. Lad den simre ti minutter og lad dem så trække minimum 6 timer. Gerne længere.
Pluk raddichioen. Du skal sikkert ikke bruge det hele. Pak det med et vædet stykke køkkenrulle. Så holder det bedre.