Go Back
Udskriv
5 fra 4 stemmer

Forb. tid20 minutter
Tilb. tid25 minutter
Hævetid1 time
Samlet tid1 time 45 minutter

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 3,5 dl vand
  • 0,5 dl olivenolie
  • 1,5 tsk salt
  • 750 g mel plus minus, afhænger af melet. Gerne med meget protein.
  • 0,5 portion tomatsauce
  • 250 g revet mozzarella (Du vil ikke bruge den friske til dette)
  • 150 g skinkestrimler
  • 1 pakke bacon
  • 150 g cocktailpølser
  • 0,5 dåse ananasringe
  • 0,5 stk grøn peber i skiver
  • 2 spsk tørret oregano
  • INGEN FUCKING MAKREL I TOMAT

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt olie og salt.
  • Arbejd melet i af et par omgange. Dejen skal ikke være tør, men må godt være lidt fugtig og dog ikke klistre på fingrene. Ælt i cirka 8-10 minutter.
  • Lad dejen hæve på køkkenbordet til den har dobbelt størrelse.
  • Fordel i en bradepande. Pres den godt ud i siderne. Læg et lag tomatsauce på.
  • Herpå kommes osten, skinke, cocktailpølser, bacon, ananasringe og grøn peber. Er du lidt ekstra kommer du også majs fra dåse på. Måske oliven hvis dine forældre en gang har været i Italien. Hakket oksekød kan også finde vej. Artiskokker og pepperoni. Heromkring er der rimeligt frit lejde til alle de spændende ting fra køleskabet. Det er dog et krav, at der skal være meget af det.
  • Kom en smule oregano på toppen, bare så det smager af noget.
  • Bag ved 225 grader varmluft i cirka 20-25 minutter. Husk en pizzasten er totalt opreklameret, men du kan tilføje undervarme også. Sådan en bund tager altså lidt tid.