Bland majsmel og salt. Kom varmt vand i (meget gerne næsten kogende) og begynd at røre rundt med en grydeske. Når vandet er nogenlunde fordelt kan du begynde at ælte dejen med hænderne.
Ælt dejen, til den er smidig. Den kan dog godt smuldre lidt, da der ikke er noget gluten i majsmel. Dejen bliver ikke lige så smidig som en dej lavet på hvedemel.
Tag en klump dej på strrelse med en valnød og læg den mellem to stykker bagepapir i tortillapressen.
Pres nu tortillapressen alt, hvad du kan, så tortillaen bliver så flad som overhovedet muligt.
Har du ikke en tortillapresse, kan du også rulle dine tortillas ud med en kagerulle, men det er noget mere krævende.
Bag tortillas på en rygende varm, tør pande ca. 1-2 minutter på hver side, til den får farve og måske endda bobler lidt op (det gør det kun, hvis panden er meget, meget varm).
Pak de færdigbagte tortillas ind i et fugtigt viskestykke. Det sørger for, at dine tortillas ikke bliver tørre og begynder at blive hårde. De skal forblive smidige.Sørg for at lægge en tortillas i stakken i det fugtige visketykke, så snart den er færdig.