Tænd ovnen på 200 grader.
Rør surdejsresten godt sammen og tjek dens konsistens. Hvis den er for våd, skal du tilsætte lidt fuldkornsmel, så den bliver fastere. Ellers bliver den aldrig sprød i ovnen.
Læg et stykke bagepapir på en ovnplade.
Smør surdejsresten ud på bagepapiret. Så tyndt som muligt.
Drys med dine foretrukne kerner og giv det lidt fint/kværnet salt på toppen.
Tryk huller over hele brødet med en gaffel. Det forhindrer at det puster sig op som en ballon, når man bager det.
Bag brødet i cirka 30 minutter ved 200 grader. Tjek undervejs, om det ser sprødt ud. Det skal være helt sprødt i ovnen.
Tag det ud, når det er færdigt og fjern bagepapiret på bagsiden. Lad det køle af på en rist.
Knæk det i mindre strykker og opbevar det i en lufttæt boks ved stuetemperatur.