Go Back
+ servings
Udskriv
5 fra 2 stemmer

Den perfekte grillret - Skewers med lam og chorizo

Forb. tid45 minutter
Tilb. tid25 minutter
Samlet tid1 time 10 minutter
Antal: 4
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

Skewers med lam og chorizo

  • 300 gram lammefilet
  • 300 gram chorizopølse fra slagteren
  • 1 grøn peber
  • 2 rødløg
  • ½ squash
  • 250 gram champion
  • 4 spyd i metal
  • Olie
  • Salt/peber

Grillede fladbrød ca. 8

  • 1 tsk sukker
  • 300 g hvedemel
  • 10 g gær
  • 2 dl vand
  • ½ tsk salt

Pimentos De Padron

  • 1 pakke Pimentos De Padron - Coop har dem rent faktisk
  • Masser af god oliven olie
  • Salt

Cremefraiche dressing

  • 1 dl mayonnaise – hjemmelavet eller den bedste købte du kan finde fx Hellmanns
  • 1 dl Græsk yoghurt
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • Salt og peber
  • En anelse sukker
  • Citronsaft
  • Finthakket Purløg

Sådan gør du

Skewers med lam og chorizo

  • Varm grillen op til den rammer helvedes flammer
  • Fordel kød og grøntsager på spydene og drys med salt og peber
  • Pensel din skewers med olie
  • Rist dem på indirekte varme i ca 15 min

Grillede fladbrød ca. 8

  • Opløs gæren i vand og tilsæt salt og sukker
  • Ælt melet i dejen – ælt dejen godt igennem gerne i en røremaskine, hvis du har en
  • Lad dejen hæve i ca. 45 minutter

Pimentos De Padron

  • Varm grillen godt op og find en stegepande
  • Tilsæt 3 store spsk oliven olie
  • Tilsæt dine pimentos og stegt dem ved højt varme
  • Tilsæt salt og peber

Cremefraiche dressing

  • Bland ingredienserne sammen og smag til. Den skal være mild, rund og cremet.
  • Slut af med at blande lidt fintsnittet purløg i.
  • Den må meget gerne trække et par timer.

Video