Gastromand.dk | 25. May 2018

Scroll to top

Top

2 kommentarer

VIDEO: Grillet fladbrød med lammespyd og Pimientos de Padron

VIDEO: Grillet fladbrød med lammespyd og Pimientos de Padron
Familiefaren

Vi har netop afsluttet vores 3 omgang af Mig og Min Mad – et koncept som vi sammen med Coop har fĂĽet fornøjelsen af, at vĂŚre egne stjerner i – lidt som ananas i egen juice faktisk. Dybest set fĂĽr Webmasteren og Familiefaren lov til at vĂŚre pĂĽ slap linje…

3 opskrifter, 5 videoer, 2 dage og masser af masser af mad! Skewers med lam, chorizo, pimentos de Padron og en heftig creme fraiche dressing pakket ind i nogle hjemmebagte fladbrød – porchetta med vores pulled pork rub samt hot n’ smokey barbeque sauce og pizza med oksefilet og chimichurri!

Klar til grillen…

Reelt er det jo arbejde, men at fĂĽ “lov” til at jamme pĂĽ kamera en hel weekend og lave ene store Gastromand-retter er lige nøjagtig til at overkomme. Lad os kigge pĂĽ den første af retterne – Skewers, som egentlig “bare” er grillspyd. Det krĂŚver egentlig ikke det helt store, blot noget kød som kan tĂĽle lidt tid pĂĽ grillen, noget krydret pølse som har godt med fedt og de grøntsager du holder mest af. Dertil laver du en creme fraiche dressing og nogle fladbrød.

5.0 from 1 reviews
Den perfekte grillret - Skewers med lam og chorizo
Forfatter: 
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal personer: 4
 
Ingredienser
Skewers med lam og chorizo
  • 300 gram lammefilet
  • 300 gram chorizopølse fra slagteren
  • 1 grøn peber
  • 2 rødløg
  • ½ squash
  • 250 gram champion
  • 4 spyd i metal
  • Olie
  • Salt/peber
Grillede fladbrød ca. 8
  • 1 tsk sukker
  • 300 g hvedemel
  • 10 g gĂŚr
  • 2 dl vand
  • ½ tsk salt
Pimentos De Padron
  • 1 pakke Pimentos De Padron - Coop har dem rent faktisk
  • Masser af god oliven olie
  • Salt
Cremefraiche dressing
  • 1 dl mayonnaise – hjemmelavet eller den bedste købte du kan finde (fx Hellmanns)
  • 1 dl GrĂŚsk yoghurt
  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • Salt og peber
  • En anelse sukker
  • Citronsaft
  • Finthakket Purløg
Tilberedning
Skewers med lam og chorizo
  1. Varm grillen op til den rammer helvedes flammer
  2. Fordel kød og grøntsager pü spydene og drys med salt og peber
  3. Pensel din skewers med olie
  4. Rist dem pĂĽ indirekte varme i ca 15 min
Grillede fladbrød ca. 8
  1. Opløs gÌren i vand og tilsÌt salt og sukker
  2. Ælt melet i dejen – ælt dejen godt igennem gerne i en røremaskine, hvis du har en
  3. Lad dejen hĂŚve i ca. 45 minutter
Pimentos De Padron
  1. Varm grillen godt op og find en stegepande
  2. TilsĂŚt 3 store spsk oliven olie
  3. TilsÌt dine pimentos og stegt dem ved højt varme
  4. TilsĂŚt salt og peber
Cremefraiche dressing
  1. Bland ingredienserne sammen og smag til. Den skal vĂŚre mild, rund og cremet.
  2. Slut af med at blande lidt fintsnittet purløg i.
  3. Den mĂĽ meget gerne trĂŚkke et par timer.

Skewers med lam og krydret pølse…

Men i stedet for still – sĂĽ lad os da nyde videoen hvor Anders flere gange forsøger at promovere sin nye grill uden held – men sjovt det var det sgu!

 

Pimentos De Padron og ja de er sgu fra Padron!

Webers Genesis II…

Webmasteren og Lars er igang med at filme…

Et styk rullekebab…

Du kan se hele opskriften her og sü synes vi du skal følge os og subscribe her sü du kan se Webmasteren og Familiefaren pü slap line i mange flere video fra Mig og Min Mad og Coop.

Kommentarer

  1. Ser fantastisk lĂŚkkert ud.
    Skal prøves ved nÌstkommende lejlighed.

    Tak for opskriften.

    • Srlv tak da – det er vist med at gøre det nu imens vejret er til det :-)

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: