Gastromand.dk | 25. May 2018

Scroll to top

Top

En kommentar

Jagten pĂĽ Danmarks Bedste Festivalsnack II: Northside Festival

Jagten pĂĽ Danmarks Bedste Festivalsnack II: Northside Festival
Aarhusianeren

Gummistøvler og regnjakker blev indkøbt i 11. time og traditionen tro var 3/4 Gastromand klar til fest i Aarhus’ Ådal. Og selv ikke 40 mm. regn og 3 dage i knĂŚhøjt mudder kunne stoppe os i Jagten pĂĽ Danmarks Bedste Festivalsnak!  

Men hvor der plejer at vÌre fokus pü musik, socialt samvÌr og de vüde varer, blev regn og mudder det helt store fokusomrüde og samtaleemne pü Northside anno 2017! Det blev simpelthen den vüdeste festival i Northsides historie og hverken Eksilsønderjyden, Webmasteren eller denne flittige festivalgÌnger kunne mindes en vüdere og mere mudret festival.

Nok snak om regn og mudder – den skulle bare trodses, for missionen var klar: At finde Northsides bud i Jagten pĂĽ Danmarks Bedste Festivalsnack! Og forventningerne var store. For Northside har i den grad vĂŚret bannerfører for et seriøst gastronomisk udbud pĂĽ en musikfestival og bl.a. sidste ĂĽr leverede et sĂŚrdeles solidt bud pĂĽ Danmarks bedste festivalburger!

 

 

 

Findes Danmarks bedste Festivalsnack pĂĽ Northside Festival?

Hop i gummistøvlerne og lad os kigge nÌrmere pü Northside Festivalens mange forskellige snacks:

 

Ole’s Gaard – Kartofler

Helt kort og godt et forsøg pĂĽ at lade kartoflerne stĂĽ alene – og den tanke kan vi rigtig godt lide! Helt nye kartofler kan smage som slik, og der var vi desvĂŚrre ikke. Mayoen kunne ogsĂĽ med fordel vĂŚre jazzet op med nogle urter og derfor stikker det ikke helt af for os.

 

 

3/6 Gastromands Bedømmelse' width=

 

Blue Oyster – Østers 

Vi har altid vĂŚret fans af østers i champagnebaren, og i ĂĽr var Clausens Fiskehandel pĂĽ plads. MĂĽske var det regnen i østersene eller ogsĂĽ er vi blevet lidt fine pĂĽ den, men det var altsĂĽ ikke de bedste østers, vi har smagt – og vi undrede os over at de var meget salte.

 

 

4/6 Gastromands Bedømmelse' width=

 

Rodfast – Toast

Northside var fyldt med toast, mange flere end vi forventede. Der kan bestemt vĂŚre lĂŚkkert med de god toast – og det var Rodfast’s udgaver rigtig gode eksempler pĂĽ.

 

 

5/6 Gastromands Bedømmelse' width=

 

Grillet Sandwich aka Toast :)

Toasts kan snyde, de ser ikke ud af meget. Men den grillet sandwich, var endnu et bud pü at udseende og smag ikke følges ad.

 

 

4/6 Gastromands Bedømmelse' width=

 

Ole’s Gaard – Toast!

Tredje og sidste toast var nÌsten pü samme niveau som de andre bud, og alt i alt var toast-udbuddet større og langt bedre end den tørre skorpe, jeg fik pü Heartland. Northside er toastens hjemmebane!

 

 

4/6 Gastromands Bedømmelse' width=

 

BrĂŚndende KĂŚrlighed

BrĂŚndende kĂŚrlighed er en af det danske køkkens smĂĽ darlings, og man kan virkelig blive snydt af retten – at noget sĂĽ simpelt kan smage sĂĽ godt. PĂĽ den anden side, siger det lidt sig selv, nĂĽr retten fĂĽr rigelig mĂŚngder af smør og bacon – det kan ikke gĂĽ galt. Men portionen pĂĽ Northside var en sløj omgang, hvor mosen var kedelig og klart manglede smør – og sĂĽ var der godt nok sparet pĂĽ bacon…

 

 

2/6 Gastromands Bedømmelse' width=

 

Æggeslice

Fra noget der manglede smør til brød badet i smeltet smør. For at vĂŚre pĂĽ den sikre side, bad vi om at de skulle give den godt med salt og peber, som gav en rigtig lĂŚkker snack. Og sĂĽ koster den lille sag kun en 20’er, og smagte helt klart af en mere.

Niels og Gretes ĂŚggeslice var Northsides klare snackoverraskelse!

 

 

5/6 Gastromands Bedømmelse' width=

 

Norhside er stadig Danmarks ukronede luksusfestival, men med the new kids in town Haven og Heartland, skal Aarhusianerne op i gear til nĂŚste ĂĽr, hvis de vil beholde tronen.

 

Gin Baren

 

Vi vi fik da ogsĂĽ selv lavet nogle – ja, hvis vi selv skal sige det – verdensklasse cocktails! Prøv selv kombinationen af Plymouth Navi Strength Gin, Lillet Rouge og Fevertree Tonic – tilsat lidt frisk rabarber og mynte!

 

 

Tak for denne gang Northside, vi ses nĂŚste ĂĽr!

 

 

Northside Bedste Festivalsnack er…

 

Rodfasts svampetoast!

 

~

Jagten pĂĽ Danmarks bedste Festivalsnack fortsĂŚtter

Dürlig har dette indlÌg set dagens lys før vi skruer op for musikken pü Tinderbox, følg os løbende pü instagram: @gastromanddk

Kommentarer

Smid en kommentar