Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 13. april 2024

Scroll to top

Top

En kommentar

Jagten på Danmarks Bedste Festivalsnack II: Northside Festival

Jagten på Danmarks Bedste Festivalsnack II: Northside Festival

Gummistøvler og regnjakker blev indkøbt i 11. time og traditionen tro var 3/4 Gastromand klar til fest i Aarhus’ Ådal. Og selv ikke 40 mm. regn og 3 dage i knæhøjt mudder kunne stoppe os i Jagten på Danmarks Bedste Festivalsnak!  

Men hvor der plejer at være fokus på musik, socialt samvær og de våde varer, blev regn og mudder det helt store fokusområde og samtaleemne på Northside anno 2017! Det blev simpelthen den vådeste festival i Northsides historie og hverken Eksilsønderjyden, Webmasteren eller denne flittige festivalgænger kunne mindes en vådere og mere mudret festival.

Nok snak om regn og mudder – den skulle bare trodses, for missionen var klar: At finde Northsides bud i Jagten på Danmarks Bedste Festivalsnack! Og forventningerne var store. For Northside har i den grad været bannerfører for et seriøst gastronomisk udbud på en musikfestival og bl.a. sidste år leverede et særdeles solidt bud på Danmarks bedste festivalburger!

 

 

 

Findes Danmarks bedste Festivalsnack på Northside Festival?

Hop i gummistøvlerne og lad os kigge nærmere på Northside Festivalens mange forskellige snacks:

 

Ole’s Gaard – Kartofler

Helt kort og godt et forsøg på at lade kartoflerne stå alene – og den tanke kan vi rigtig godt lide! Helt nye kartofler kan smage som slik, og der var vi desværre ikke. Mayoen kunne også med fordel være jazzet op med nogle urter og derfor stikker det ikke helt af for os.

 

 

3/6 Gastromands Bedømmelse' width=

 

Blue Oyster – Østers 

Vi har altid været fans af østers i champagnebaren, og i år var Clausens Fiskehandel på plads. Måske var det regnen i østersene eller også er vi blevet lidt fine på den, men det var altså ikke de bedste østers, vi har smagt – og vi undrede os over at de var meget salte.

 

 

4/6 Gastromands Bedømmelse' width=

 

Rodfast – Toast

Northside var fyldt med toast, mange flere end vi forventede. Der kan bestemt være lækkert med de god toast – og det var Rodfast’s udgaver rigtig gode eksempler på.

 

 

5/6 Gastromands Bedømmelse' width=

 

Grillet Sandwich aka Toast :)

Toasts kan snyde, de ser ikke ud af meget. Men den grillet sandwich, var endnu et bud på at udseende og smag ikke følges ad.

 

 

4/6 Gastromands Bedømmelse' width=

 

Ole’s Gaard – Toast!

Tredje og sidste toast var næsten på samme niveau som de andre bud, og alt i alt var toast-udbuddet større og langt bedre end den tørre skorpe, jeg fik på Heartland. Northside er toastens hjemmebane!

 

 

4/6 Gastromands Bedømmelse' width=

 

Brændende Kærlighed

Brændende kærlighed er en af det danske køkkens små darlings, og man kan virkelig blive snydt af retten – at noget så simpelt kan smage så godt. På den anden side, siger det lidt sig selv, når retten får rigelig mængder af smør og bacon – det kan ikke gå galt. Men portionen på Northside var en sløj omgang, hvor mosen var kedelig og klart manglede smør – og så var der godt nok sparet på bacon…

 

 

2/6 Gastromands Bedømmelse' width=

 

Æggeslice

Fra noget der manglede smør til brød badet i smeltet smør. For at være på den sikre side, bad vi om at de skulle give den godt med salt og peber, som gav en rigtig lækker snack. Og så koster den lille sag kun en 20’er, og smagte helt klart af en mere.

Niels og Gretes æggeslice var Northsides klare snackoverraskelse!

 

 

5/6 Gastromands Bedømmelse' width=

 

Norhside er stadig Danmarks ukronede luksusfestival, men med the new kids in town Haven og Heartland, skal Aarhusianerne op i gear til næste år, hvis de vil beholde tronen.

 

Gin Baren

 

Vi vi fik da også selv lavet nogle – ja, hvis vi selv skal sige det – verdensklasse cocktails! Prøv selv kombinationen af Plymouth Navi Strength Gin, Lillet Rouge og Fevertree Tonic – tilsat lidt frisk rabarber og mynte!

 

 

Tak for denne gang Northside, vi ses næste år!

 

 

Northside Bedste Festivalsnack er…

 

Rodfasts svampetoast!

 

~

Jagten på Danmarks bedste Festivalsnack fortsætter

Dårlig har dette indlæg set dagens lys før vi skruer op for musikken på Tinderbox, følg os løbende på instagram: @gastromanddk

Stik os en kommentar

Kommentarer

Smid en kommentar