Gastromand.dk | 30. March 2017

Scroll to top

Top

Kontakt Gastromand

Interessen for de danske madbloggere er eksploderet i tak med besøgstallene de seneste år – Gastromand er ingen undtagelse. Som du sikkert vil bemærke, forsøger vi konstant at forny og udvikle Gastromand og være på forkant med de nyeste trends. Har du ris, ros, forslag til ny funktionalitet eller ligger du inde med en opskrift, anmeldelse, et produkt der skal testes, en stor pose reklamepenge eller vi du bare gerne “chatte” lidt med os, så kontakt os endeligt.

 

 

På Gastromand står vi også altid til rådighed til en kommentar eller et interview. Jeres virksomhed er også mere end velkommen til at tilsende os jeres pressemateriale. Har du brug for billeder af Gastromand-teamet eller skulle du være interesseret i at benytte vores billeder til kommerciel brug, så kontakt os på følgende e-mail adresse:

[email protected]

(vi svarer dig hurtigst muligt)

 

Kommentarer

  1. Line broch

    Hej gastromand.
    Jeg har bestilt et abonnement på gastromand i tre måneder, men har endnu ikke modtaget noget. Det er snart tre uger siden jeg bestilte.
    Vh: Line Broch.

    • Hej Line

      På Gastromand.dk sælger vi ikke abonnementer, du må forveksle os med nogle andre?

      Venlig hilsen
      Gastromand

  2. Tina Møller

    Hej Gastroman.
    Jeg leder efter en Kantarel børste, ved du hvor man kan finde sådan en?
    God jul?
    Mvh. Tina Møller

  3. Berit Hagh

    Hej med jer.
    jeg sidder her med min pc og skal finde en opskrift, på langtidsstegt gås, og falder lige over jeres. HVAD FANDEN ER DET FOR ET SPROG I BRUGER. Hvilke læsere er det i tror bruger jeres opskrifter frem for andre, og abonnerer på jeres blad på grund af sproget. Jeg er ikke sippet selvom jeg snart fylder 60, har forholdsvis unge børn og flere børnebørn som jeg har meget kontakt til, og er vandt til lidt af hvert. Indrømmet, alt er ikke lige smukt, men det meste tolererer jeg, men når jeg læser en opskrift på nettet, med jeres sprogbrug, så bliver jeg vred. Slå lige op hvad motherfucker betyder, og tænk over hvad det har med stegning af gås at gøre, og om i, i det hele taget har lyst til at havde de associationer , om at kneppe jeres mor, medens i laver mad.
    Mvh Berit

    • Hej Berit.

      Tak for din kommentar.

      Uden at fornærme nogen kan vi nok godt konstatere, at du ikke er den typiske bruger af Gastromand.dk og jeg er sikker på, at der findes masser af opskrifter derude med mere sobert sprogbrug. Her må du leve med det:)

      Håber gåsen blev fucking lækker!

      PS. Jeg ved ikke hvad det er for et blad du abonnerer på, men da vi kun har denne hjemmeside, er det i hvert fald ikke vores.

  4. Anders

    Hej Gastromænd!

    Vi er et par drenge som selvfølgelig igen i år skal se Superbowl! Jeg skal stå for menuen og ofte bruger jeg jeres opskrifter da de simpelthen bare spiller MAX.
    Derfor vil jeg høre om der i år kommer et special lige som der tidligere har gjort.
    F.eks. til Superbowl XLV havde de dette indslag: https://gastromand.dk/gastromands-super-bowl-menu-2011.

    På forhånd tak!
    Hilsen Anders

  5. Dennis

    Hejsa,

    Vi sidder nogle drenge og diskuterer om Noma kan få Michelin-stjerner i år, når nu de lukker. Vi kan ikke rigtigt finde nogle oplysninger omkring det. Er er der nogen, der ved det?

    • Det er jeg sikker på at de kan Dennis:)

Smid en kommentar