Gastromand.dk | 20. October 2018

Scroll to top

Top

Kontakt Gastromand

Interessen for de danske madbloggere er eksploderet i tak med bes√łgstallene de seneste √•r – Gastromand er ingen undtagelse.¬†Som du sikkert vil bem√¶rke, fors√łger vi konstant at forny og udvikle Gastromand og v√¶re p√• forkant med de nyeste trends. Har du ris, ros, forslag til ny funktionalitet eller ligger du inde med en opskrift, anmeldelse, et produkt der skal testes, en stor pose reklamepenge eller vi du bare gerne “chatte” lidt med os, s√• kontakt os endeligt.

 

 

P√• Gastromand st√•r vi ogs√• altid til r√•dighed til en kommentar eller et interview. Jeres virksomhed er ogs√• mere end velkommen til at tilsende os jeres pressemateriale.¬†Har du brug for billeder af Gastromand-teamet eller skulle du v√¶re interesseret i at benytte vores billeder til kommerciel brug, s√• kontakt os p√• f√łlgende e-mail¬†adresse:

[email protected]

(vi svarer dig hurtigst muligt)

 

Kommentarer

  1. Line broch

    Hej gastromand.
    Jeg har bestilt et abonnement på gastromand i tre måneder, men har endnu ikke modtaget noget. Det er snart tre uger siden jeg bestilte.
    Vh: Line Broch.

    • Hej Line

      På Gastromand.dk sælger vi ikke abonnementer, du må forveksle os med nogle andre?

      Venlig hilsen
      Gastromand

  2. Tina M√łller

    Hej Gastroman.
    Jeg leder efter en Kantarel b√łrste, ved du hvor man kan finde s√•dan en?
    God jul?
    Mvh. Tina M√łller

  3. Berit Hagh

    Hej med jer.
    jeg sidder her med min pc og skal finde en opskrift, p√• langtidsstegt g√•s, og falder lige over jeres. HVAD FANDEN ER DET FOR ET SPROG I BRUGER. Hvilke l√¶sere er det i tror bruger jeres opskrifter frem for andre, og abonnerer p√• jeres blad p√• grund af sproget. Jeg er ikke sippet selvom jeg snart fylder 60, har forholdsvis unge b√łrn og flere b√łrneb√łrn som jeg har meget kontakt til, og er vandt til lidt af hvert. Indr√łmmet, alt er ikke lige smukt, men det meste tolererer jeg, men n√•r jeg l√¶ser en opskrift p√• nettet, med jeres sprogbrug, s√• bliver jeg vred. Sl√• lige op hvad motherfucker betyder, og t√¶nk over hvad det har med stegning af g√•s at g√łre, og om i, i det hele taget har lyst til at havde de associationer , om at kneppe jeres mor, medens i laver mad.
    Mvh Berit

    • Hej Berit.

      Tak for din kommentar.

      Uden at fornærme nogen kan vi nok godt konstatere, at du ikke er den typiske bruger af Gastromand.dk og jeg er sikker på, at der findes masser af opskrifter derude med mere sobert sprogbrug. Her må du leve med det:)

      Håber gåsen blev fucking lækker!

      PS. Jeg ved ikke hvad det er for et blad du abonnerer på, men da vi kun har denne hjemmeside, er det i hvert fald ikke vores.

      • Sussie

        Udgiv lige et blogpost, bog eller digtsamling med de her geniale kommentarer p√• jeres hjemmeside! :D S√• meget guld! Alene denne side med Birthes forargelse, jeres malerpensel svar til Tina og den evige str√łm af folk der tror det er jer de abonnere p√•, har set en opskrift fra osv. G√łr det, g√łr det, g√łr det!
        Sorry men mistede simpelthen lige fokus fra indholdet til de geniale kommentarer! :D

        • HAHA Tak Sussie. Det vil vi da klart overveje n√¶ste √•r:)

  4. Anders

    Hej Gastromænd!

    Vi er et par drenge som selvf√łlgelig igen i √•r skal se Superbowl! Jeg skal st√• for menuen og ofte bruger jeg jeres opskrifter da de simpelthen bare spiller MAX.
    Derfor vil jeg h√łre om der i √•r kommer et special lige som der tidligere har gjort.
    F.eks. til Superbowl XLV havde de dette indslag: /gastromands-super-bowl-menu-2011.

    På forhånd tak!
    Hilsen Anders

  5. Dennis

    Hejsa,

    Vi sidder nogle drenge og diskuterer om Noma kan få Michelin-stjerner i år, når nu de lukker. Vi kan ikke rigtigt finde nogle oplysninger omkring det. Er er der nogen, der ved det?

    • Det er jeg sikker p√• at de kan Dennis:)

  6. Pia Teut

    Hej.
    For m√•ske 12-15 √•r siden havde i en opskrift i Samvirke p√• en kage med en hel blendet citron som kom i fl√łdeskummet som blev lagt over en dejlig slags sandkage eller lignende, tilspidset pyntet med blomster fra haven.
    Har desværre lånt den opskriften ud som er bortkommet.
    Det sk√łnne kage l√¶nges jeg efter.
    Har i den stadig, ved godt det nok er umuligt.
    Med venlig hilsen Pia

    • Hej Pia.

      Gastromand.dk har “kun” eksisteret siden 2010, s√• du m√• n√¶sten forveksle os med nogle andre:)

      Håber du finder din opskrift!

  7. Lotteko

    Hej med dig. Jeg skal lave glaserede svinek√¶ber p√• skovtur i weekenden. Uhm det b√•de ser og lyder rigtig l√¶kkert. Jeg skal have en stor flok til 3 retter mad. Hovedretten er svinek√¶ber, og jeg vil se om jeg kan g√łre dig kunsten efter.

    Jeg har blot et enkelt sp√łrgsm√•l til din mos. De √¶ggehvider der skal i, skal de ikke v√¶re pisket?, eller h√¶lder du dem blot i “r√•”?

    Håber du har tid til at svarer.
    Tak for en super inspirerende side.
    Hej fra Lotte i Randers :-)

  8. Camilla

    Hej Gastromand
    Lige et hurtigt sp√łrgsm√•l ang. din andesovs!
    – der st√•r i fremgangsm√•den, at gr√łntsagerne skal l√¶gges i en bradepande sammen med indmaden fra anden, hvorefter man h√¶lder vand ved og til sidst presse man det gennem en si ned i en gryde… Hvad med fonden fra anden, hvorn√•r kommer den ind i billedet?

  9. Leni

    Hej Gastrom√¶nder! I jeres fine anmeldelse af Thermomix henviser i til Thermomixs hjemmeside, hvorfra man kan k√łbe maskinen. Nu har jeg pr√łvet at ringe, maile, men ikke en lyd. Gider firmaet ikke svare eller er de g√•et rabundus. Mvh Leni

  10. Christian

    Hej Gastromand.

    Jeg st√•r og skal servere fl√¶skestegssandwich til nogle herrer p√• l√łrdag.
    Jeg har set jeres opskrift p√• langtidsstegt fl√¶skesteg, og jeg vil s√• gerne pr√łve at servere min fl√¶skesteg s√•dan.
    Jeg har to flæskestege. Den ene vejer 2200 gram og den anden vejer 1900 gram, da jeg har været lidt for upræcis da jeg skulle dele den op.
    Hvor lang tid skal de have i ovnen, og ved hvilken temperatur?

    De bedste hilsner

    Christan

    • Hej Christian.

      Håber det kom til at spille Рogså uden vores svar? :)

  11. Carina nielsen

    Hjælp!!!
    Vores de buyer pander (forholdsvis nye) er desv√¶rre blevet vasket med opvaskemiddel, kan vi selv give dem ny bivoks, eller hvordan? Jeg har olie behandlet dem som da vi k√łbte dem, men er det nok?
    Cbn

    • Det er virkelig et godt sp√łrgsm√•l Carina. Let us know ow it goes:)

  12. Jens

    Hej.
    Jeg k√łbte samme ovn(kombi med damp) som “webmasteren” for ca. 3 1/2 √•r siden, jeg har v√¶ret glad for den og mon ikke i ogs√• har v√¶ret glad for jeres :-)
    Men til juleaften hvor Julekalkunen skulle ind fandt jeg 2 steder, i bunden af ovnen, hvor den var rustet igennem. Ikke i vandbakken, men lige ved siden af. S√• derfor t√¶nkte jeg det kunne v√¶re sp√¶ndende at h√łre om jeres ogs√• er rustet, eller om jeg har f√•et en mandagsmodel :-)
    Venlig hilsen
    Jens Kristian

  13. Emilia

    Hej Gastromand.

    Jeg har nu fors√łgt mig igennem tonsvis af tomatsuppe opskrifter og synes ikke at jeg endnu har fundet den hvor jeg bare t√¶nker “wow”, har I et bud p√• en opkrift jeg kunne pr√łve?:)

    Venlig hilsen,
    Emilia.

  14. Tommy Dahl

    Hej,
    Jeg st√łdte for nogle √•r siden ind i en lasagne med 4 slags (udvalgte?!) oste – og ikke “bare” de almindelige ricotta, parmesan mm.
    Jeg lavede den dengang med hjemmelavet tomatsauce af egne tomater – og den blev ualmindeligt vellykket.
    Opskriften, samt navnene p√• ostene – som jeg i√łvrigt mener, at jeg k√łbte i Sallings delikatesseafdeling i Aalborg(???) – kan jeg ikke l√¶ngere finde. Jeg er n√¶sten sikker p√•, at lasagnen var uden k√łd.
    Kan I hjælpe?

    Hilsen Tommy

  15. Morten

    Kære Gastromand

    Du har k√łbt dig en vandhane med alt i √©n, og den indeholder bl.a. kogende vand men ogs√• danskvand. Det vigtigste for mig er om du synes at der er godt med kulsyre i det danskvand der kommer ud – alts√• at det har meget brus?
    Desuden er den fortsat velfungerende til det kogende vand og har du har meget vedligehold?

    På forhånd tak Рhåber på et hurtigt svar.

    Vh.

    Morten

Smid en kommentar