Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 14. december 2018

Scroll to top

Top

Kontakt Gastromand

Interessen for de danske madbloggere er eksploderet i tak med besøgstallene de seneste år – Gastromand er ingen undtagelse. Som du sikkert vil bemærke, forsøger vi konstant at forny og udvikle Gastromand og være på forkant med de nyeste trends. Har du ris, ros, forslag til ny funktionalitet eller ligger du inde med en opskrift, anmeldelse, et produkt der skal testes, en stor pose reklamepenge eller vi du bare gerne “chatte” lidt med os, så kontakt os endeligt.

 

 

På Gastromand står vi også altid til rådighed til en kommentar eller et interview. Jeres virksomhed er også mere end velkommen til at tilsende os jeres pressemateriale. Har du brug for billeder af Gastromand-teamet eller skulle du være interesseret i at benytte vores billeder til kommerciel brug, så kontakt os på følgende e-mail adresse:

[email protected]

(vi svarer dig hurtigst muligt)

 

Kommentarer

  1. Line broch

    Hej gastromand.
    Jeg har bestilt et abonnement på gastromand i tre måneder, men har endnu ikke modtaget noget. Det er snart tre uger siden jeg bestilte.
    Vh: Line Broch.

    • Hej Line

      På Gastromand.dk sælger vi ikke abonnementer, du må forveksle os med nogle andre?

      Venlig hilsen
      Gastromand

  2. Tina Møller

    Hej Gastroman.
    Jeg leder efter en Kantarel børste, ved du hvor man kan finde sådan en?
    God jul?
    Mvh. Tina Møller

  3. Berit Hagh

    Hej med jer.
    jeg sidder her med min pc og skal finde en opskrift, på langtidsstegt gås, og falder lige over jeres. HVAD FANDEN ER DET FOR ET SPROG I BRUGER. Hvilke læsere er det i tror bruger jeres opskrifter frem for andre, og abonnerer på jeres blad på grund af sproget. Jeg er ikke sippet selvom jeg snart fylder 60, har forholdsvis unge børn og flere børnebørn som jeg har meget kontakt til, og er vandt til lidt af hvert. Indrømmet, alt er ikke lige smukt, men det meste tolererer jeg, men når jeg læser en opskrift på nettet, med jeres sprogbrug, så bliver jeg vred. Slå lige op hvad motherfucker betyder, og tænk over hvad det har med stegning af gås at gøre, og om i, i det hele taget har lyst til at havde de associationer , om at kneppe jeres mor, medens i laver mad.
    Mvh Berit

    • Hej Berit.

      Tak for din kommentar.

      Uden at fornærme nogen kan vi nok godt konstatere, at du ikke er den typiske bruger af Gastromand.dk og jeg er sikker på, at der findes masser af opskrifter derude med mere sobert sprogbrug. Her må du leve med det:)

      Håber gåsen blev fucking lækker!

      PS. Jeg ved ikke hvad det er for et blad du abonnerer på, men da vi kun har denne hjemmeside, er det i hvert fald ikke vores.

      • Sussie

        Udgiv lige et blogpost, bog eller digtsamling med de her geniale kommentarer på jeres hjemmeside! :D Så meget guld! Alene denne side med Birthes forargelse, jeres malerpensel svar til Tina og den evige strøm af folk der tror det er jer de abonnere på, har set en opskrift fra osv. Gør det, gør det, gør det!
        Sorry men mistede simpelthen lige fokus fra indholdet til de geniale kommentarer! :D

        • HAHA Tak Sussie. Det vil vi da klart overveje næste år:)

  4. Anders

    Hej Gastromænd!

    Vi er et par drenge som selvfølgelig igen i år skal se Superbowl! Jeg skal stå for menuen og ofte bruger jeg jeres opskrifter da de simpelthen bare spiller MAX.
    Derfor vil jeg høre om der i år kommer et special lige som der tidligere har gjort.
    F.eks. til Superbowl XLV havde de dette indslag: https://gastromand.dk/gastromands-super-bowl-menu-2011.

    På forhånd tak!
    Hilsen Anders

  5. Dennis

    Hejsa,

    Vi sidder nogle drenge og diskuterer om Noma kan få Michelin-stjerner i år, når nu de lukker. Vi kan ikke rigtigt finde nogle oplysninger omkring det. Er er der nogen, der ved det?

    • Det er jeg sikker på at de kan Dennis:)

  6. Pia Teut

    Hej.
    For måske 12-15 år siden havde i en opskrift i Samvirke på en kage med en hel blendet citron som kom i flødeskummet som blev lagt over en dejlig slags sandkage eller lignende, tilspidset pyntet med blomster fra haven.
    Har desværre lånt den opskriften ud som er bortkommet.
    Det skønne kage længes jeg efter.
    Har i den stadig, ved godt det nok er umuligt.
    Med venlig hilsen Pia

    • Hej Pia.

      Gastromand.dk har “kun” eksisteret siden 2010, så du må næsten forveksle os med nogle andre:)

      Håber du finder din opskrift!

  7. Lotteko

    Hej med dig. Jeg skal lave glaserede svinekæber på skovtur i weekenden. Uhm det både ser og lyder rigtig lækkert. Jeg skal have en stor flok til 3 retter mad. Hovedretten er svinekæber, og jeg vil se om jeg kan gøre dig kunsten efter.

    Jeg har blot et enkelt spørgsmål til din mos. De æggehvider der skal i, skal de ikke være pisket?, eller hælder du dem blot i “rå”?

    Håber du har tid til at svarer.
    Tak for en super inspirerende side.
    Hej fra Lotte i Randers :-)

  8. Camilla

    Hej Gastromand
    Lige et hurtigt spørgsmål ang. din andesovs!
    – der står i fremgangsmåden, at grøntsagerne skal lægges i en bradepande sammen med indmaden fra anden, hvorefter man hælder vand ved og til sidst presse man det gennem en si ned i en gryde… Hvad med fonden fra anden, hvornår kommer den ind i billedet?

  9. Leni

    Hej Gastromænder! I jeres fine anmeldelse af Thermomix henviser i til Thermomixs hjemmeside, hvorfra man kan købe maskinen. Nu har jeg prøvet at ringe, maile, men ikke en lyd. Gider firmaet ikke svare eller er de gået rabundus. Mvh Leni

  10. Christian

    Hej Gastromand.

    Jeg står og skal servere flæskestegssandwich til nogle herrer på lørdag.
    Jeg har set jeres opskrift på langtidsstegt flæskesteg, og jeg vil så gerne prøve at servere min flæskesteg sådan.
    Jeg har to flæskestege. Den ene vejer 2200 gram og den anden vejer 1900 gram, da jeg har været lidt for upræcis da jeg skulle dele den op.
    Hvor lang tid skal de have i ovnen, og ved hvilken temperatur?

    De bedste hilsner

    Christan

    • Hej Christian.

      Håber det kom til at spille – også uden vores svar? :)

  11. Carina nielsen

    Hjælp!!!
    Vores de buyer pander (forholdsvis nye) er desværre blevet vasket med opvaskemiddel, kan vi selv give dem ny bivoks, eller hvordan? Jeg har olie behandlet dem som da vi købte dem, men er det nok?
    Cbn

    • Det er virkelig et godt spørgsmål Carina. Let us know ow it goes:)

  12. Jens

    Hej.
    Jeg købte samme ovn(kombi med damp) som “webmasteren” for ca. 3 1/2 år siden, jeg har været glad for den og mon ikke i også har været glad for jeres :-)
    Men til juleaften hvor Julekalkunen skulle ind fandt jeg 2 steder, i bunden af ovnen, hvor den var rustet igennem. Ikke i vandbakken, men lige ved siden af. Så derfor tænkte jeg det kunne være spændende at høre om jeres også er rustet, eller om jeg har fået en mandagsmodel :-)
    Venlig hilsen
    Jens Kristian

  13. Emilia

    Hej Gastromand.

    Jeg har nu forsøgt mig igennem tonsvis af tomatsuppe opskrifter og synes ikke at jeg endnu har fundet den hvor jeg bare tænker “wow”, har I et bud på en opkrift jeg kunne prøve?:)

    Venlig hilsen,
    Emilia.

  14. Tommy Dahl

    Hej,
    Jeg stødte for nogle år siden ind i en lasagne med 4 slags (udvalgte?!) oste – og ikke “bare” de almindelige ricotta, parmesan mm.
    Jeg lavede den dengang med hjemmelavet tomatsauce af egne tomater – og den blev ualmindeligt vellykket.
    Opskriften, samt navnene på ostene – som jeg iøvrigt mener, at jeg købte i Sallings delikatesseafdeling i Aalborg(???) – kan jeg ikke længere finde. Jeg er næsten sikker på, at lasagnen var uden kød.
    Kan I hjælpe?

    Hilsen Tommy

  15. Morten

    Kære Gastromand

    Du har købt dig en vandhane med alt i én, og den indeholder bl.a. kogende vand men også danskvand. Det vigtigste for mig er om du synes at der er godt med kulsyre i det danskvand der kommer ud – altså at det har meget brus?
    Desuden er den fortsat velfungerende til det kogende vand og har du har meget vedligehold?

    På forhånd tak – håber på et hurtigt svar.

    Vh.

    Morten

Smid en kommentar