Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 28. oktober 2020

Scroll to top

Top

Kontakt Gastromand

Interessen for de danske madbloggere er eksploderet i tak med besøgstallene de seneste år – Gastromand er ingen undtagelse. Som du sikkert vil bemærke, forsøger vi konstant at forny og udvikle Gastromand og være på forkant med de nyeste trends. Har du ris, ros, forslag til ny funktionalitet eller ligger du inde med en opskrift, anmeldelse, et produkt der skal testes, en stor pose reklamepenge eller vi du bare gerne “chatte” lidt med os, så kontakt os endeligt.

 

 

På Gastromand står vi også altid til rådighed til en kommentar eller et interview. Jeres virksomhed er også mere end velkommen til at tilsende os jeres pressemateriale. Har du brug for billeder af Gastromand-teamet eller skulle du være interesseret i at benytte vores billeder til kommerciel brug, så kontakt os på følgende e-mail adresse:

[email protected]

(vi svarer dig hurtigst muligt)

 

Kommentarer

 1. Line broch

  Hej gastromand.
  Jeg har bestilt et abonnement på gastromand i tre måneder, men har endnu ikke modtaget noget. Det er snart tre uger siden jeg bestilte.
  Vh: Line Broch.

  • Hej Line

   På Gastromand.dk sælger vi ikke abonnementer, du må forveksle os med nogle andre?

   Venlig hilsen
   Gastromand

 2. Tina Møller

  Hej Gastroman.
  Jeg leder efter en Kantarel børste, ved du hvor man kan finde sådan en?
  God jul?
  Mvh. Tina Møller

 3. Berit Hagh

  Hej med jer.
  jeg sidder her med min pc og skal finde en opskrift, på langtidsstegt gås, og falder lige over jeres. HVAD FANDEN ER DET FOR ET SPROG I BRUGER. Hvilke læsere er det i tror bruger jeres opskrifter frem for andre, og abonnerer på jeres blad på grund af sproget. Jeg er ikke sippet selvom jeg snart fylder 60, har forholdsvis unge børn og flere børnebørn som jeg har meget kontakt til, og er vandt til lidt af hvert. Indrømmet, alt er ikke lige smukt, men det meste tolererer jeg, men når jeg læser en opskrift på nettet, med jeres sprogbrug, så bliver jeg vred. Slå lige op hvad motherfucker betyder, og tænk over hvad det har med stegning af gås at gøre, og om i, i det hele taget har lyst til at havde de associationer , om at kneppe jeres mor, medens i laver mad.
  Mvh Berit

  • Hej Berit.

   Tak for din kommentar.

   Uden at fornærme nogen kan vi nok godt konstatere, at du ikke er den typiske bruger af Gastromand.dk og jeg er sikker på, at der findes masser af opskrifter derude med mere sobert sprogbrug. Her må du leve med det:)

   Håber gåsen blev fucking lækker!

   PS. Jeg ved ikke hvad det er for et blad du abonnerer på, men da vi kun har denne hjemmeside, er det i hvert fald ikke vores.

   • Sussie

    Udgiv lige et blogpost, bog eller digtsamling med de her geniale kommentarer på jeres hjemmeside! :D Så meget guld! Alene denne side med Birthes forargelse, jeres malerpensel svar til Tina og den evige strøm af folk der tror det er jer de abonnere på, har set en opskrift fra osv. Gør det, gør det, gør det!
    Sorry men mistede simpelthen lige fokus fra indholdet til de geniale kommentarer! :D

   • HAHA Tak Sussie. Det vil vi da klart overveje næste år:)

 4. Anders

  Hej Gastromænd!

  Vi er et par drenge som selvfølgelig igen i år skal se Superbowl! Jeg skal stå for menuen og ofte bruger jeg jeres opskrifter da de simpelthen bare spiller MAX.
  Derfor vil jeg høre om der i år kommer et special lige som der tidligere har gjort.
  F.eks. til Superbowl XLV havde de dette indslag: https://gastromand.dk/gastromands-super-bowl-menu-2011.

  På forhånd tak!
  Hilsen Anders

 5. Dennis

  Hejsa,

  Vi sidder nogle drenge og diskuterer om Noma kan få Michelin-stjerner i år, når nu de lukker. Vi kan ikke rigtigt finde nogle oplysninger omkring det. Er er der nogen, der ved det?

  • Det er jeg sikker på at de kan Dennis:)

 6. Pia Teut

  Hej.
  For måske 12-15 år siden havde i en opskrift i Samvirke på en kage med en hel blendet citron som kom i flødeskummet som blev lagt over en dejlig slags sandkage eller lignende, tilspidset pyntet med blomster fra haven.
  Har desværre lånt den opskriften ud som er bortkommet.
  Det skønne kage længes jeg efter.
  Har i den stadig, ved godt det nok er umuligt.
  Med venlig hilsen Pia

  • Hej Pia.

   Gastromand.dk har “kun” eksisteret siden 2010, så du må næsten forveksle os med nogle andre:)

   Håber du finder din opskrift!

 7. Lotteko

  Hej med dig. Jeg skal lave glaserede svinekæber på skovtur i weekenden. Uhm det både ser og lyder rigtig lækkert. Jeg skal have en stor flok til 3 retter mad. Hovedretten er svinekæber, og jeg vil se om jeg kan gøre dig kunsten efter.

  Jeg har blot et enkelt spørgsmål til din mos. De æggehvider der skal i, skal de ikke være pisket?, eller hælder du dem blot i “rå”?

  Håber du har tid til at svarer.
  Tak for en super inspirerende side.
  Hej fra Lotte i Randers :-)

 8. Camilla

  Hej Gastromand
  Lige et hurtigt spørgsmål ang. din andesovs!
  – der står i fremgangsmåden, at grøntsagerne skal lægges i en bradepande sammen med indmaden fra anden, hvorefter man hælder vand ved og til sidst presse man det gennem en si ned i en gryde… Hvad med fonden fra anden, hvornår kommer den ind i billedet?

 9. Leni

  Hej Gastromænder! I jeres fine anmeldelse af Thermomix henviser i til Thermomixs hjemmeside, hvorfra man kan købe maskinen. Nu har jeg prøvet at ringe, maile, men ikke en lyd. Gider firmaet ikke svare eller er de gået rabundus. Mvh Leni

 10. Christian

  Hej Gastromand.

  Jeg står og skal servere flæskestegssandwich til nogle herrer på lørdag.
  Jeg har set jeres opskrift på langtidsstegt flæskesteg, og jeg vil så gerne prøve at servere min flæskesteg sådan.
  Jeg har to flæskestege. Den ene vejer 2200 gram og den anden vejer 1900 gram, da jeg har været lidt for upræcis da jeg skulle dele den op.
  Hvor lang tid skal de have i ovnen, og ved hvilken temperatur?

  De bedste hilsner

  Christan

  • Hej Christian.

   Håber det kom til at spille – også uden vores svar? :)

 11. Carina nielsen

  Hjælp!!!
  Vores de buyer pander (forholdsvis nye) er desværre blevet vasket med opvaskemiddel, kan vi selv give dem ny bivoks, eller hvordan? Jeg har olie behandlet dem som da vi købte dem, men er det nok?
  Cbn

  • Det er virkelig et godt spørgsmål Carina. Let us know ow it goes:)

 12. Jens

  Hej.
  Jeg købte samme ovn(kombi med damp) som “webmasteren” for ca. 3 1/2 år siden, jeg har været glad for den og mon ikke i også har været glad for jeres :-)
  Men til juleaften hvor Julekalkunen skulle ind fandt jeg 2 steder, i bunden af ovnen, hvor den var rustet igennem. Ikke i vandbakken, men lige ved siden af. Så derfor tænkte jeg det kunne være spændende at høre om jeres også er rustet, eller om jeg har fået en mandagsmodel :-)
  Venlig hilsen
  Jens Kristian

 13. Emilia

  Hej Gastromand.

  Jeg har nu forsøgt mig igennem tonsvis af tomatsuppe opskrifter og synes ikke at jeg endnu har fundet den hvor jeg bare tænker “wow”, har I et bud på en opkrift jeg kunne prøve?:)

  Venlig hilsen,
  Emilia.

 14. Tommy Dahl

  Hej,
  Jeg stødte for nogle år siden ind i en lasagne med 4 slags (udvalgte?!) oste – og ikke “bare” de almindelige ricotta, parmesan mm.
  Jeg lavede den dengang med hjemmelavet tomatsauce af egne tomater – og den blev ualmindeligt vellykket.
  Opskriften, samt navnene på ostene – som jeg iøvrigt mener, at jeg købte i Sallings delikatesseafdeling i Aalborg(???) – kan jeg ikke længere finde. Jeg er næsten sikker på, at lasagnen var uden kød.
  Kan I hjælpe?

  Hilsen Tommy

 15. Morten

  Kære Gastromand

  Du har købt dig en vandhane med alt i én, og den indeholder bl.a. kogende vand men også danskvand. Det vigtigste for mig er om du synes at der er godt med kulsyre i det danskvand der kommer ud – altså at det har meget brus?
  Desuden er den fortsat velfungerende til det kogende vand og har du har meget vedligehold?

  På forhånd tak – håber på et hurtigt svar.

  Vh.

  Morten

 16. Amir Amirian

  Spørgsmål vedr. Confit de Canard:

  Kære Gastromand

  Jeg laver min egen Confit de Canard i Sous Vide.

  Ved I hvor længe vakuum pakket Confit de Canard kan holde i køleskabet?
  Vil det være bedre at fryse det ned? Kan det holde længere af det?

  Mvh
  Amir

 17. Thomas

  Hen drenge
  Jeg har prøvet mange af opskrifterne fra gastromand kogebogen og er stor fan!
  Så I havde en extended version på gaden og den kom fluks på ønskesedlen. Og yes, jeg fik den. MEGA stor var min skuffelse da jeg kunne konstaterer at det er 90% genbrugs-opskrifter. Føler mig ærlig talt noget snydt :-(

 18. Sarah Belfer

  Hey there!

  Can you please put me in contact with your advertising / partnership opportunities team?

  Thanks in advance,
  Sarah

 19. Kasper

  Hej Gastromand.
  For nyligt lagde I lidt lir på jeres Instagram med hyldeblomstgin og lovede der ville komme en opskrift på bloggen. Er den på vej? :)

 20. Krings

  Hej Gastromand!

  Hvor er den gamle opskrift på Grønærter og gulerødder?! Med bouillon.

 21. Finn Jørgensen

  Hvis man skal lave en dobbelt portion af rom, skal der så bruges dobbelt af alle ingredienserne ? i forhold til jeres opskrift ?

 22. hejsa gastromand kunne i tænke jer at bedømme en lækker Amarone fra Vinhuset Topwine, på jeres twitter? :)

 23. Mads Blohm Schytte (Ja, jeg hedder Mads Schytte) :D

  Hej Gastromand

  Er det muligt at bestille jeres bog igennem jer, og eventuelt få en besked eller lign. med? til en julegave. Jeg har nemlig en far der er helt vild med jer og jeres bøger?

 24. stine

  Kære mænd
  Hvor i landet kan jeg købe Fior di latte til min pizza? Krydser fingre for det en hos en landmand på fastlandet!

  Kh

 25. Hej Gastro-venner!
  Kort og præcis spørgsmål… Jeg skal skrive en ansøgning til en fødevarevirksomhed og vil gerne illustrere den med et par flotte billeder… Jeg har kun min lille telefon at gøre godt med, så jeg vil spørge om jeg må “låne” ét billede af jer – jeres “Hjemmelavede Grillpølser” naturligvis med kildeangivelse. Ansøgningen bliver kun læst af undertegnede samt 2 medarbejdere i virksomheden.

  Og i øvrigt tusind tak for fantastisk inspiration!.

  Med venlig hilsen
  Peter Lynggaard Nøbbe

  PS. I behøver ikke lægge denne besked ud offentlig, som mange af de andre gode kommentarer og spørgsmål. ;-)

 26. Line

  Hej gastro mand

  Jeg kunne godt tænke mig, at prøve at lave min egen surdej. Men, jeg tænkte på, om man kan bruge grahamsmel, i stedet for rugmel?

  I så fald, er proceduren den samme?

  Kh Line

 27. Claus B

  Hey gastromænd

  Hvad sker der for alle de reklamer på jeres side. Der er det ene pop up efter det andet. Og søger man inde på jeres side, er de første resultater Google henvisninger.

  Mvh Claus

 28. Christian Høyer Jørgensen

  Hej – jeg vil prøve at lave jeres vildtragout, den portion I har lavet, hvor mange personer er den til – vi bliver 6 voksne og 4 børn (2-5 år) – pfh tak

  Mvh
  Chr.

Smid en kommentar