Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 27. februar 2021

Scroll to top

Top

Påskefrokost

Hjemmelavet karrysalat

25. december 2020 | | 38 Kommentarer

Skal du ha’ marinerede sild, skal du også ha’ hjemmelavet karrysalat – og det er heldigvis hurtigt og nemt at lave selv.

Denne opskrift på karrysalat med æble og æg lavede vi i forbindelse med smagning af brændevine, hvor sildene … Læs mere

Hjemmelavede marinerede sild

25. december 2020 | | 13 Kommentarer

Højtiderne jul og påske er der, hvor maden lige skal have et ekstra gear op. Her er det oplagt, at du kaster dig ud i at lave dine marinerede sild selv.

Du har tidligere fået opskriften på hjemmelavet karrysalat og hjemmelavet snaps … Læs mere

Gravad Laks

14. december 2020 | | 3 Kommentarer

Retten er en klassiker på frokostbordet – om det så er julefrokosten, påskefrokosten eller en hver anden frokost, hvor god mad skal nydes.

Gravad Laks er i realiteten “rå” laks, men metoden er faktisk en gammel konserveringsmetode. Har du fat … Læs mere

Høvdingens Kaffepunchtini

5. april 2020 | | 3 Kommentarer

Du har måske set menuen til Danmarks største påskefrokost. Eller har du? for har du set det hele. Vi har nemlig sådan en VIP menu, som vi har været lidt forsigtige med at dele og her slutter man blandt andet … Læs mere

DANMARKS STØRSTE PÅSKEFROKOST: Hvide asparges med røget creme fraiche og rogn

29. marts 2020 | | En kommentar

Foråret er på vej. Det er de der store fede hvide asparges. De er ikke danske endnu, men i disse krisetider valgte vi at få hjælp fra nogle hollændere, som dyrkede dem for os.

Danmarks største påskefrokost er arrangeret i … Læs mere

Varmrøget laks med røræg og urter

29. marts 2020 |

Med karrysilden veloverstået er det tid til laks og mere æg. Og her har vi fat i den nemmeste af retterne at lave til påskefrokosten. Tålmodighed er kodeordet.

Danmarks største påskefrokost er arrangeret i samarbejde med Aalborg Akvavit.

Grunden til … Læs mere

Karrysild med friterede deviled eggs

29. marts 2020 | | 3 Kommentarer

Da vi lagde planer for denne frokost, var vi splittede. Nogle syntes der skulle være deviled eggs, andre solæg og så mig der gerne ville lave karrysilden lidt ala Restaurant Palægade med et friteret æg på toppen.

Danmarks største påskefrokost … Læs mere

Skidne æg – en påskeklassiker

28. marts 2020 | | 2 Kommentarer

Som barn kunne jeg virkelig ikke forene mig med navnet på denne ellers vildt lækre frokost ret: “Skidne Æg”. Ærlig talt, jeg forstår det faktisk godt – hvem pokker har fundet på det navn? Det lyder ikke videre appetitligt og … Læs mere

Hjemmelavet æggesalat på 15 min. – den eneste opskrift du behøver

15. april 2019 | | 2 Kommentarer

Påsken og dens mange påskefrokoster er lige om hjørnet. Du har formentlig smagt den færdiglavede udgave fra Gråsten eller K-salat, men det tager kun 15 min. at lave din æggesalat og så har tilmed mulighed for at gøre den økologisk. … Læs mere

Gastromands hjemmelavede Italiensk salat

15. november 2012 | | 11 Kommentarer

Julefrokosterne er lige rundt om hjørnet og det er ensbetydende med solid dansk mad og ikke nødvendigvis højgastronomi.

Læs også: Hjemmelavet karrysalat

En go’ hjemmelavet italiensk salat jazzer enhver hamburgerrygsmad op – og sådan er det bare! Og så gør det … Læs mere