Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 27. november 2021

Scroll to top

Top

Påskefrokost

Roastbeef ala Cote de Boeuf

30. marts 2021 |

THIS IS SPARTA… Nåh nej, THIS IS GASTROMAND. Og derfor er vi ikke bange for rødt oksekød. Og derfor skal der selvfølgelig en lille roastbøf med i vores påskefrokost. Men hvis man nu har chancen for at stege en cote … Læs mere

Hønsesalat med stenbiderrogn

30. marts 2021 |

I ikke sjælden stil her på Gastromand vil jeg faktisk rose mig selv lidt. Som vi da kan. Men altså det her er ikke noget jeg sådan rigtigt har set nogle steder før, så jeg tør godt tage æren for … Læs mere

Karrysild – lækker og hjemmelavet

30. marts 2021 | | En kommentar

Det er jo næsten obligatorisk, at der skal en sild på bordet, når vi runder påske. Jeg overvejede først at lave en hvid sild med karrysalat, men blev i sidste ende enig med mig selv om at det skulle være … Læs mere

Gastromands Påskefrokost 2021

30. marts 2021 |

Sidste år slog vi et stort (surdejs)brød af en påskefrokost op. Man var jo lidt fortvivlede i forhold til corona, men man gik også med den følelse af, at til sommer var det sikkert væk. Og nu er vi her … Læs mere

Hjemmelavet karrysalat

25. december 2020 | | 38 Kommentarer

Skal du ha’ marinerede sild, skal du også ha’ hjemmelavet karrysalat – og det er heldigvis hurtigt og nemt at lave selv.

Denne opskrift på karrysalat med æble og æg lavede vi i forbindelse med smagning af brændevine, hvor sildene … Læs mere

Hjemmelavede marinerede sild

25. december 2020 | | 15 Kommentarer

Højtiderne jul og påske er der, hvor maden lige skal have et ekstra gear op. Her er det oplagt, at du kaster dig ud i at lave dine marinerede sild selv.

Du har tidligere fået opskriften på hjemmelavet karrysalat og hjemmelavet snaps … Læs mere

Gravad Laks

14. december 2020 | | 3 Kommentarer

Retten er en klassiker på frokostbordet – om det så er julefrokosten, påskefrokosten eller en hver anden frokost, hvor god mad skal nydes.

Gravad Laks er i realiteten “rå” laks, men metoden er faktisk en gammel konserveringsmetode. Har du fat … Læs mere

Høvdingens Kaffepunchtini

5. april 2020 | | 4 Kommentarer

Du har måske set menuen til Danmarks største påskefrokost. Eller har du? for har du set det hele. Vi har nemlig sådan en VIP menu, som vi har været lidt forsigtige med at dele og her slutter man blandt andet … Læs mere

DANMARKS STØRSTE PÅSKEFROKOST: Hvide asparges med røget creme fraiche og rogn

29. marts 2020 | | En kommentar

Foråret er på vej. Det er de der store fede hvide asparges. De er ikke danske endnu, men i disse krisetider valgte vi at få hjælp fra nogle hollændere, som dyrkede dem for os.

Danmarks største påskefrokost er arrangeret i … Læs mere

Varmrøget laks med røræg og urter

29. marts 2020 | | En kommentar

Med karrysilden veloverstået er det tid til laks og mere æg. Og her har vi fat i den nemmeste af retterne at lave til påskefrokosten. Tålmodighed er kodeordet.

Danmarks største påskefrokost er arrangeret i samarbejde med Aalborg Akvavit.

Grunden til … Læs mere