Hjemmelavet Pizza
Hjemmelavet pizza med sprød bund lavet på lækker hjemmelavet pizzadej – gerne med surdej, allerbedste bagt i en rigtig træfyret pizzaovn. Her finder du alle vores gode opskrifter på herlige hjemmelavede pizzaer.
Velbekomme!
Anmeldelse: Fontana Forni Maestro 60
23. april 2023 | Aarhusianeren | 17 KommentarerSommeren står for døren og havemøblerne er sat frem, og der skal snart fart på udekøkkenet. Aarhusianernes yndlingsmad ude er og bliver pizzabagning, og det har givet anledning til at teste en ægte italiensk pizzaovn – Fontana Forni Maestro 60. … Læs mere
Anmeldelse: Witt ETNA Rotante Pizzaovn – pizzasnedkerens favorit?!
27. oktober 2022 | Aarhusianeren | 12 KommentarerDer er nærmest sket en eksplosion af hjemme-pizzabagere de seneste år. Og her snakker vi ikke om pizza som den firkantede i almindelig ovn – også kendte som Høvdingeplade. Det er runde pizzaer bagt ved den rigtige høje temperatur, og … Læs mere
Hurtig pizza uden hævning
24. marts 2022 | AarhusianerenHvad er den hurtigst måde at få pizza på?! Svaret er nok færdigkøbt dej, frysepizza eller en bestilling fra det lokale pizzaria. Men hvor hurtigt kan du faktisk lave en pizza selv fra bunden?
Pizzadejen er lavet i samarbejde med Dr. … Læs mere
Surdejspizza med ricotta, kartoffel og salsiccia
24. februar 2022 | Aarhusianeren | 6 KommentarerDer er rigtig mange måder, at lave pizzadej på, alt fra det helt kedelige til surdej og langtidshævning. Hvorfor siger jeg kedelig, det er ganske enkelt for surdej og langtidshævning giver din dej og brød en mere raffineret smag, der … Læs mere
Sprøde Surdejspizzaer
19. maj 2021 | Ingeniøren | 8 KommentarerHjemmelavet pizzadej er typisk koldhævet i køleskabet over flere dage. Det er derfor en smal sag at erstatte gæren med surdej med fremragende resultater.
Med surdej får du samme hæveevne, men du får en helt anden smag ud af det … Læs mere
TEST: SAGE – The Smart Oven Pizzaiolo imponerer
6. december 2020 | Aarhusianeren | 4 KommentarerHvordan bager man den perfekte pizza?! Du skal naturligvis have styr på din pizzadej, og så skal den have det lækreste fyld – her har de fleste nok deres egen favorit. Men skal pizzaen HELT op og ringe, så skal … Læs mere
Pizza Quattro Formaggi – Pizzaen med de 4 fantastiske oste
9. februar 2020 | Aarhusianeren | 6 KommentarerVi tager lige en hurtig pizza til sommervarmen – den er nem, top lækker og kræver minimal forberedelsestid.
Pizza Quattro Formaggi – eller pizzaen med 4 forskellige oste. Er du vild med ost, er dette en sikker vinder! OST OST … Læs mere
Hjemmelavet stenovnspizza med røget and, balsamicoløg og karamelsten
9. februar 2020 | Aarhusianeren | 9 KommentarerTraditionen tro får Webmasteren arrangeret tømmermændspizza som opvarmning til sidstedagen på Northside hjemme hos mig – hvor jeg skal lave alt arbejdet. Jeg må være godt dum…
Anyways, det er sgu meget hyggeligt. Særligt når vejret artede sig som i … Læs mere
Pizza med ventricina salami, aubergine og parmesan
9. februar 2020 | Aarhusianeren | 6 KommentarerKom vist til at skrive at den seneste hjemmelavede pizza, var den sidste i rækken af tre pizza opskrifter. Men der var sørme lige en ekstra i ærmet, som jeg også holder meget af. Faktisk kommer inspirationen til den fra det … Læs mere
Sådan bliver du byens bedste pizzabager: 5 tips til den perfekte pizza
9. februar 2020 | Webmasteren | 11 KommentarerVed få retter er udstyret lige så vigtigt som ved tilberedningen af den perfekte pizza. Uden (rigtig) høj varme, ingen perfekt pizza. Og derfor skal du selvfølgelig have dig en rigtig pizzaovn. Ovnen er ok, grillen er god, pizzaovnen er … Læs mere