Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 23. juli 2019

Scroll to top

Top

Teamet bag Gastromand

Filosofien bag GastroMand er, at alle kan lave mad og at vi kan udvikle vores evner og interesse sammen

derfor ER brugerne GastroMand og sidder du med en lille madblogger i maven, så er det bare med at få smidt en besked afsted til os med dit bidrag!

Til at sørge for at Gastromand.dk hele tiden udvikler sig, samt sikre at der hele er spændene nyt på forsiden, har vi samlet et stærkt team bestående af følgende livsnydere, foodies og teknologifans:

 

De originale Gastromænd

~

Anders Damm AKA Webmasteren

Webmasteren har fået sit navn ikke blot fordi han er Webmaster på og stifter af Gastromand.dk, men fordi han rent faktisk erhverver sig med selvsamme titel (når ikke lige han laver mad eller klæder sig ud som gastromanden over dem alle – Sidney Lee!). De fleste webmastere er amatører, dvs uden uddannelse. Citat: Wikipedia anders(@)gastromand.dk

~

Klaus Kjeldsen AKA Aarhusianeren

Den eneste gastromand med østjyske rødder. Udover svagheden for god mad, øl og vin, tager han hånd om de mange tekniske aspekter på Gastromand.dk, som webmasteren ikke magter. Her er ingen madsnopperi, Aarhussianeren kan lige så godt nyde en god saftig burger eller pizza, som det vildeste Michelin stjernede gourmet – bare der er rigeligt af begge dele. klaus(@)gastromand.dk

~

Brian Lambæk AKA Eksilsønderjyden

Eksilsønderjyden er sammen med Familifar’en GastroMands største Foodie, hvilket bl.a. har bragt ham forbi 3 af verdens 4 bedste restauranter: NOMA i København, Fat Duck i London og El Cellar de Can Rocha i Girona.

De mange restaurantbesøg fornægter sig ikke og det er tydeligt, at de mange restaurantbesøg ikke har været helt forgæves og inspireret af idolet Heston Blumenthal søger han altid efter den perfekte sammensætning i en menu (Eksilsønderjyden lader os andre om opskrifter på frikadeller og koncentrerer sig om menuer, hvor han virkelig kan brillere med alle sine Gastrogadgets! brian(@)gastromand.dk

 

Gastromands venner, trofaste hjælpere og skribenter

~

Daniel Sløk Nielsen AKA Fynboen

Fynboen kan kaldes for den femte Gastromand. Han er outsideren fra midten af Danmark. Det fynske kapitel i Gastromandeventyret startede tilbage i 2013, og siden er det blevet til en god blanding af opskrifter, restaurant- og kogebogsanmeldelser. Udover en efterhåndende bugnende bogsamling, er Fynboen også ejer af alverdens gadgets og maskiner, egen vinkælder og et ”udekøkken”, som kan gøre de fleste misundelige. I haven dyrkes der desuden et vælg af krydderurter og andet godt, og selv blomsterne er spiselige.

~

Johan Johansen AKA The Johan

Gastromands højtråbende og selvudnævnte gastronomiske korrespondent med hang til rock ‘n’ roll og Michelin-stjerner. Med et interessespænd fra hotdogs til Champagne og Caviar, en utøjlet udlængsel og en hæsblæsende skrivestil leverer The Johan malende og til tider nærmest humoristiske gastronomiske reportager fra både ind- og udland. På stille dage kan The Johan også observeres i køkkenet i selskab med en flaske Hvid Bourgogne eller Champagne i færd med at perfektionere og dokumentere ikoniske retter fra verdenskøkkenet til tonerne af klassisk punk og heavy metal.

~

Frederik Lundberg AKA Ingeniøren

Når der skal bruges en mand, der ikke er bange for at få jord under neglene, ringes der efter Frederik. Han er en af hovedkræfter bag De Brune Riddere, der står bag Danmarks Bedste Bøfsandwich. Her sætter han sit præg på konceptet med smukke sprogblomster og svulstige metaforer, når han pløjer land og rige rundt i jagten på brune banditter.

Frederiks egen madstil er præget af en opvækst på spejderlejre, hvor det var brølende flammer og dunkende gløder, der skulle tøjles. Alt det kombineret med en baggrund som civilingeniør i biokemi giver det ekstra krudt til madlavningen.

~

Thomas Alcayaga AKA Madet Mere

Jeg er vokset op derude i midtjylland, hvor der i hvert fald også er krager. Min mor laver frikadeller som ingen anden og det har hun lært mig. Hun har også lært mig at lave alle de der andre klassiske danske retter. Så da jeg startede bloggen lavede jeg de samme ti retter, som alle andre også laver. Og så løb jeg hurtigt tør for materiale. Og jeg måtte udvikle mig. Jeg startede ikke en madblog, fordi jeg havde set lyset omkring madlavning og måtte bræge om det. Egentlig startede jeg den fordi jeg havde fundet på navnet og jeg syntes det lød fedt. Madet mere. Og jeg bræger sådan set stadigvæk. Bare om andre ting.

~

Karen AKA Pigen og Pomfritten

Lad os bare sige, at jeg er glad for mad. Særligt mad, hvortil der hører fritter. Eller bare pomfritter alene, måske. Med dyppe, selvfølgelig – masser af dyppe!
Ja, det er måske barnligt (og til tider usundt) at være en sucker for pomfritter, burger, nachos, pizza og alt det andet fedtede stads, som oftest bliver associeret med junk. Men derfor sætter jeg også en dyd i både selv at lave – og spise – ovennævnte sager efter opskrift og råvarer af høj kvalitet

Morten Krag AKA The Cocktail Blog

Til daglig arbejder jeg som Pilot ved Flyvevåbnet, derfor også grunden til at jeg nu bor i Jylland, som jeg er blevet meget glad for. Min cocktail passion er udelukkende en hobby for mig og er selv-udlært på området. Der er masser af god inspiration at hente på de sociale medier, såsom Instagram, hvor jeg dagligt har min gang (@thecocktail.blog).

Kommentarer

  1. Janus

    Hvad er der blevet af Familiefaren?

    • Hej Janus. Familiefaren er ikke længere en del af Gastromand, så du må nøjes med alle os andre:)

Smid en kommentar