Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 19. januar 2019

Scroll to top

Top

Teamet bag Gastromand

Filosofien bag Gastromand er, at alle kan lave mad og at vi kan udvikle vores evner og interesse sammen – derfor ER brugerne Gastromand og sidder du med en lille madblogger i maven, så er det bare med at få smidt en besked afsted til os med dit bidrag!

Til at sørge for at Gastromand.dk hele tiden udvikler sig, samt sikre at der hele er spændene nyt på forsiden, har vi samlet et stærkt team bestående af 4 livsnydere/foodies/teknologifans:

WEBMASTEREN

Anders Damm AKA Webmasteren

Webmasteren har fået sit navn ikke blot fordi han er Webmaster på og stifter af Gastromand.dk, men fordi han rent faktisk erhverver sig med selvsamme titel (når ikke lige han laver mad eller klæder sig ud som gastromanden over dem alle – Sidney Lee!). De fleste webmastere er amatører, dvs uden uddannelse. Citat: Wikipedia — anders(@)gastromand.dk.

 

AARHUSIANEREN

Klaus Kjeldsen AKA Aarhusianeren

Den eneste gastromand med østjyske rødder. Udover svagheden for god mad, øl og vin, tager han hånd om de mange tekniske aspekter på Gastromand.dk, som webmasteren ikke magter :) Deler sjovt nok også kærligheden for diverse gear og gadgets til køkkenet – og ja, faktisk også gadgets i alle mulige andre afskygninger. Madglæden strækker fra sprøde pizzaer og saftige burgere til det vildeste gourmet, der kan opstøves. — klaus(@)gastromand.dk

 

EKSILSØNDERJYDEN

Brian Lambæk AKA Eksilsønderjyden

Eksilsønderjyden er sammen med Familifar’en GastroMands største Foodie, hvilket bl.a. har bragt ham forbi 3 af verdens 4 bedste restauranter: NOMA i København, Fat Duck i London og El Cellar de Can Rocha i Girona.

De mange restaurantbesøg fornægter sig ikke og det er tydeligt, at de mange restaurantbesøg ikke har været helt forgæves og inspireret af idolet Heston Blumenthal søger han altid efter den perfekte sammensætning i en menu (Eksilsønderjyden lader os andre om opskrifter på frikadeller og koncentrerer sig om menuer, hvor han virkelig kan brillere med alle sine Gastrogadgets! — brian(@)gastromand.dk

FAMILIEFAREN

Mads Schytte AKA Familiefaren

Gastromands “moderne familiefar” – på trods af sine par og 30 år. Hvor den tidligere stod på Audi A4 og NOMA, Ruths, Kocherier, Paustian, Ramsays, St. Johns, Falsled, Munkebo… (ja der er vel næsten ikke den gourmetrestaurant i Danevang som Familifar’en ikke har været forbi i sine helt unge dage – i 80’erne havde vi kaldt ham en Yupie), bruges tiden nu på go’ gedigen mad, hvor brødrene Price er de helt store idoler for tiden, hvilket har givet ham sin helt egen kategori – “Priceless”, hvor brødrenes opskrifter efterprøves én efter én af en mand, der tidligere har brugt mere tid på at spise go’ mad end selv at lave den. — mads(@)gastromand.dk

 

Gastromands faste skribenter

FYNBOEN

Daniel S. Nielsen AKA Fynboen

Fynboen kan kaldes for den femte Gastromand. Han er outsideren fra midten af Danmark. Det fynske kapitel i Gastromandeventyret startede tilbage i 2013, og siden er det blevet til en god blanding af opskrifter, restaurant- og kogebogsanmeldelser.
Udover en efterhåndende bugnende bogsamling, er Fynboen også ejer af alverdens gadgets og maskiner, egen vinkælder og et ”udekøkken”, som kan gøre de fleste misundelige. I haven dyrkes der desuden et vælg af krydderurter og andet godt, og selv blomsterne er spiselige.

THE JOHAN

Johan Johansen AKA The Johan

Gastromands højtråbende og selvudnævnte gastronomiske korrespondent med hang til rock ‘n’ roll og Michelin-stjerner. Med et interessespænd fra hotdogs til Champagne og Caviar, en utøjlet udlængsel og en hæsblæsende skrivestil leverer The Johan malende og til tider nærmest humoristiske gastronomiske reportager fra både ind- og udland. På stille dage kan The Johan også observeres i køkkenet i selskab med en flaske Hvid Bourgogne eller Champagne i færd med at perfektionere og dokumentere ikoniske retter fra verdenskøkkenet til tonerne af klassisk punk og heavy metal.

 

INGENIØREN

Frederik Lundberg AKA Ingeniøren

Når der skal bruges en mand, der ikke er bange for at få jord under neglene, ringes der efter Frederik. Han er en af hovedkræfter bag De Brune Riddere, der står bag Danmarks Bedste Bøfsandwich. Her sætter han sit præg på konceptet med smukke sprogblomster og svulstige metaforer, når han pløjer land og rige rundt i jagten på brune banditter.

Frederiks egen madstil er præget af en opvækst på spejderlejre, hvor det var brølende flammer og dunkende gløder, der skulle tøjles. Alt det kombineret med en baggrund som civilingeniør i biokemi giver det ekstra krudt til madlavningen. I sin fritid er han valideringsansvarlig for Novo Nordisks største råvarelager, når han ikke lige tryller i køkkenet til sin smukke hustru og tre søde børn.

Kommentarer

  1. Hej Gastromænd :-)

    Se lige min hjemmeside. Måske vi kan lave noget sammen..?

    Er også en del af Happy Gourmet. Se:
    http://www.happygourmet.dk/Happy_Gourmet/Udgivelser.html
    Giv mig evt et ring.

    Mobil 40 911 666

    Hilsen
    Iver

  2. Erik

    Gastromænd, for sat..;-)

    Hvor kan man poste tips og tricks som i, måske, kunne tjekke, validere eller trashe efter behov. OG som ikke mindst kommer Gastromænd til gavn?

    F.eks.: kender i
    Cold Hand Winery – en dansk producent af kryokoncentreret æblevin bl.a. Malus Danica?
    Pmshop.dk en dansk hjemmeside hvor man kan købe sous vide grej, poser, stålkantiner m/ tilhørende termokasser, knive i alle kvaliteter, slibemaskiner, dry-aging poser til konkurrencedygtige priser osv. osv.?
    Jeg har postet et tip om kaffekopper lavet af kaffegrums, en speciel oplevelse og økologisk.

    giv lyd.

    Med venlig hilsen
    Erik

  3. Mette

    Hey gastromænd 😀
    Har I en god opskrift på Mango chutney??
    Mangler noget hjemmelavet kvalitet fremfor købe modellen…

    • Hej Mette.

      Det kan jeg med sikkerhed sige, at vi ikke har, men det er skrevet på todo-listen:)

  4. Hej Gastromand

    Indgår I også samarbejder med webshops, der sælger kvalitetsprodukter til køkkener, såsom eksempelvis stålkøkkenborde og vaske, køkkenkværne m.m.?

    Mvh
    Leonard
    Lavprisvvs.dk

Smid en kommentar