Gastromand.dk | 28. May 2017

Scroll to top

Top

Teamet bag Gastromand

Filosofien bag Gastromand er, at alle kan lave mad og at vi kan udvikle vores evner og interesse sammen – derfor ER brugerne Gastromand og sidder du med en lille madblogger i maven, så er det bare med at få smidt en besked afsted til os med dit bidrag!

Til at sørge for at Gastromand.dk hele tiden udvikler sig, samt sikre at der hele er spændene nyt på forsiden, har vi samlet et stærkt team bestående af 4 livsnydere/foodies/teknologifans:

Anders Damm AKA Webmasteren

Webmasteren har fået sit navn ikke blot fordi han er Webmaster på og stifter af Gastromand.dk, men fordi han rent faktisk erhverver sig med selvsamme titel (når ikke lige han laver mad eller klæder sig ud som gastromanden over dem alle – Sidney Lee!). De fleste webmastere er amatører, dvs uden uddannelse. Citat: Wikipedia anders(@)gastromand.dk


Klaus Kjeldsen AKA Aarhusianeren

Den eneste gastromand med østjyske rødder. Udover svagheden for god mad, øl og vin, tager han hånd om de mange tekniske aspekter på Gastromand.dk, som webmasteren ikke magter.  klaus(@)gastromand.dk

 


Brian Lambæk AKA Eksilsønderjyden 

Eksilsønderjyden er sammen med Familifar’en GastroMands største Foodie, hvilket bl.a. har bragt ham forbi 3 af verdens 4 bedste restauranter: NOMA i København, Fat Duck i London og El Cellar de Can Rocha i Girona.

De mange restaurantbesøg fornægter sig ikke og det er tydeligt, at de mange restaurantbesøg ikke har været helt forgæves og inspireret af idolet Heston Blumenthal søger han altid efter den perfekte sammensætning i en menu (Eksilsønderjyden lader os andre om opskrifter på frikadeller og koncentrerer sig om menuer, hvor han virkelig kan brillere med alle sine Gastrogadgets! brian(@)gastromand.dk


Mads Schytte AKA Familiefaren

Gastromands “moderne familiefar” – på trods af sine par og 30 år. Hvor den tidligere stod på Audi A4 og NOMA, Ruths, Kocherier, Paustian, Ramsays, St. Johns, Falsled, Munkebo… (ja der er vel næsten ikke den gourmetrestaurant i Danevang som Familifar’en ikke har været forbi i sine helt unge dage – i 80’erne havde vi kaldt ham en Yupie), bruges tiden nu på go’ gedigen mad, hvor brødrene Price er de helt store idoler for tiden, hvilket har givet ham sin helt egen kategori – “Priceless”, hvor brødrenes opskrifter efterprøves én efter én af en mand, der tidligere har brugt mere tid på at spise go’ mad end selv at lave den:) mads(@)gastromand.dk

Kommentarer

  1. Hej Gastromænd :-)

    Se lige min hjemmeside. Måske vi kan lave noget sammen..?

    Er også en del af Happy Gourmet. Se:
    http://www.happygourmet.dk/Happy_Gourmet/Udgivelser.html
    Giv mig evt et ring.

    Mobil 40 911 666

    Hilsen
    Iver

  2. Erik

    Gastromænd, for sat..;-)

    Hvor kan man poste tips og tricks som i, måske, kunne tjekke, validere eller trashe efter behov. OG som ikke mindst kommer Gastromænd til gavn?

    F.eks.: kender i
    Cold Hand Winery – en dansk producent af kryokoncentreret æblevin bl.a. Malus Danica?
    Pmshop.dk en dansk hjemmeside hvor man kan købe sous vide grej, poser, stålkantiner m/ tilhørende termokasser, knive i alle kvaliteter, slibemaskiner, dry-aging poser til konkurrencedygtige priser osv. osv.?
    Jeg har postet et tip om kaffekopper lavet af kaffegrums, en speciel oplevelse og økologisk.

    giv lyd.

    Med venlig hilsen
    Erik

  3. Mette

    Hey gastromænd 😀
    Har I en god opskrift på Mango chutney??
    Mangler noget hjemmelavet kvalitet fremfor købe modellen…

    • Hej Mette.

      Det kan jeg med sikkerhed sige, at vi ikke har, men det er skrevet på todo-listen:)

Smid en kommentar

%d bloggers like this: