Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 19. marts 2024

Scroll to top

Top

Om Gastromand

På Gastromand hader vi Lene Hansson og hendes syre/base-snak i køkkenet – til gengæld elsker vi at lave og spise go’ mad med tilhørende drikke, så hvad end du er til hjemmelavet hotdog i fodboldtrøjen foran fyrre-tommeren eller Foie Gras på Fat Duck i London er Gastromand the place to go. Vi ved det forpligter at være det eneste sted på nettet hvor mad og mandehørm går op i en højere enhed!

 

Gastromand er mad og drikke – for mænd, af mænd!

 

Vi sætter en ære i at levere opskrifter, nyheder og anmeldelser i et sprog som gør, at du altid vil kunne forstå hvad vi siger og ikke mindst mener, når vi giver vores rå og usødede kritik (positiv såvel som negativ) og svinger GM-kniven over alt fra pølser over juleøl til Champagne og Danmarks dyreste (og billigste) restauranter!

 

Hvorfor Gastromand?

 

Gastromand er vores helt egen sammentrækning af Gastronom og Gourmand, som kan defineres som henholdsvis:

 

En person, der har forstand på at tilberede og spise finere mad og hverdagsmad. En madekspert. Ordet stammer fra græsk ’gaster’, som betyder mave.

 

Og:

 

En madglad person. Ordet forbindes somme tider med en grovæder og madfråser. Låneord fra fransk.

 

Ergo må en Gastromand være:

En madglad person der har forstand på at tilberede hverdagsmad og grovæde finere mad…

 

Kommentarer