Gastromand.dk | 24. April 2018

Scroll to top

Top

Om Gastromand

P√• Gastromand hader vi Lene Hansson og hendes syre/base-snak i k√łkkenet – til geng√¶ld elsker vi at lave og spise go’ mad med tilh√łrende drikke, s√• hvad end du er til hjemmelavet hotdog i fodboldtr√łjen foran fyrre-tommeren eller Foie Gras p√• Fat Duck i London er Gastromand the place to go. Vi ved det forpligter at v√¶re det eneste sted p√• nettet hvor mad og mandeh√łrm g√•r op i en h√łjere enhed!

 

Gastromand er mad og drikke Рfor mænd, af mænd!

 

Vi s√¶tter en √¶re i at levere opskrifter, nyheder og anmeldelser i et sprog som g√łr, at du altid vil kunne forst√• hvad vi siger og ikke mindst mener, n√•r vi giver vores r√• og us√łdede kritik (positiv s√•vel som negativ) og svinger GM-kniven over alt fra p√łlser over jule√łl til Champagne og Danmarks dyreste (og billigste) restauranter!

 

Hvorfor Gastromand?

 

Gastromand er vores helt egen sammentrækning af Gastronom og Gourmand, som kan defineres som henholdsvis:

 

En person, der har forstand på at tilberede og spise finere mad og hverdagsmad. En madekspert. Ordet stammer fra græsk ’gaster’, som betyder mave.

 

Og:

 

En madglad person. Ordet forbindes somme tider med en grovæder og madfråser. Låneord fra fransk.

 

Ergo må en Gastromand være:

En madglad person der har forstand p√• at tilberede hverdagsmad og grov√¶de finere mad…