Gastromand.dk | 14. August 2018

Scroll to top

Top

Opskrifter

Opskrifter


Henter…


Vi tilbyder ogs√• opskrifterne i blogformat i r√¶kkef√łlgen, de er udgivet.

Kommentarer

  1. Oskar Mule

    Hej Gastromænd.
    Det er en forn√łjelse at surfe rundt p√• jeres side. Der er jo simpelthen inspiration til de n√¶ste mange m√•neder/√•r. S√• ros til det flotte arbejde med at sprede viden om god mad.
    Håber I fortsætte i bedste stil.
    Et lille forbedringsforslag kunne v√¶re en anden opdeling af opskrifter. Evt. i temaer som forret, hovedret osv. Eller i K√łdtyper som Svin, Ko, Lam, Fisk. Eller hvad ved jeg. I har s√• mange gode opskrifter, men det kan godt v√¶re lidt sv√¶rt at danne sig et overblik n√•r det er en lang liste.
    Mvh Oskar Mule

  2. Why users still make use of to read news papers when in this technological
    globe the whole thing is presented on net?

  3. That is very interesting, You are an excessively skilled blogger.
    I have joined your rss feed and look ahead to seeking extra of your excellent post.
    Additionally, I’ve shared your website in my social networks

  4. Jeg s√łger efter opskriften p√• Verdens bedste kartoffelsalat!????
    Vh

  5. N. E. Hansen

    Kan ikke finde opskriften på parisertoast på FB idag

  6. Hej Gastromand,

    Lækre opskrifter, og er en flittig læser. Jeg er dog meget irriteret over at i ikke har en oversigt med billeder, når man leder efter inspiration. Det er ganske forfærdeligt og tidskrævende, at skulle sidde og klikke sig ind på hver enkel opskrift.

  7. Hanne

    Hvor er creme Brulee opskriften blevet af?

  8. dorthe anneberg

    jeg har plukket vildænder Рhar valgt at skære brysterne fra Рde er fine med lidt skudhuller!!!!!!!
    Jeg syntes jeg mangler inspiration til hvordan jeg egentlig skal servere dem- har i et forslag??
    pande eller ovn eller begge dele – og s√• tilbeh√łr??

  9. Karina Bo

    Hey ” Gutter”..?
    Nu har jeg kigget jeres opskrifter igennem, og synes ikke rigtig, at jeg finder nogen med Oksem√łrbrad ?
    Der er Beef Wellington, men ellers finder jeg ingen …..det er nok muligt, at jeg ikke har kigget godt nok …?

    Men jeg skal lave en M√łrbrad til nyt√•r, og havde lige sat min lid til jer , for inspiration til noget godt tilbeh√łr og en evt langtids interval stemning ….

    Ellers, tak for fantastiske opskrifter og en vidunderlig tilgang til √¶gte madgl√¶de …

  10. Anders

    Hej Gastromand,

    Har i ikke nogen opskrifter med nyretapper. Har set på instagram, at i på et tidspunkt har lavet nyretapper med hjemmelavede fritter. Vil mega gerne have den opskrift :)

  11. Rasmus Andersen

    Hej alle mine kokkevenner
    Vi har en lille diskussion om der skal skimmelost i en vildt sovs jeg siger nej min anden kok siger ja

    Lad mig h√łre jeres mening

  12. richard

    Leder stadig efter en god “pebersovs”….med smag….

Smid en kommentar