Opskrifter
Opskrifter
Henter…
1
- 10 tip til at lave hjemmelavede pølser
2
- 2 i 1: Kulgrill og grillvin
A
- Aamanns smørrebrød med Røget hellefisk, stenbiderrogn, fed crème fraiche og kartoffelgaufrettes
- Adam Aamanns kartoffelmad
- Adam Aamanns smørrebrød med tatar
- Alternativ Bolognese
- Alternativ julemiddag: Duck Wellington
- American Style: Chicken and Waffles...
- American Style: The Waffle Cheeseburger...
- Amerikansk Vin - Palægade - Johns Hotdog Deli og Fernet Branca!
- And på grillen - et sikkert julehit!
- Andebryst og letrøget lever tilberedt i sous vide ovn
- Andebryst, Jordskokke-philly Puré, Salat af æbler og nødder
- Arme Riddere - opskrift på den glemte morgenmad
- Asian Sensation - røget ål
- Asparges med kammusling, urtecrumble og brunet smør
- Asparges, krondyr og trøffelhollandaise
- Avocadofriteret kammusling i tempuradej med kaviar og avocado/wasabi-dressing
B
- BUJA: Bisonburger w. Sugar Coated Bacon & Bourbon Glazed Onions
- Bacon Explosion - ord er overflødige!
- Balls of steel from Rocky Mountain
- Balsamicobagt kartofler rødløg og kamsteg
- Banana Toffee Pie - den ultimative super bowl dessert
- Bangers and Mash – Doggystyle!!
- Basis barbecue marinade - god til alt!
- Bearnaise-Brunch-Burgeren er landet (advarsel)
- Bedre bliver lam ikke: Pulled Lamb
- Beef Wellington à la Gordon Ramsay
- Billeder fra Gastromands Nytårsmenu 2010
- Blåmuslinger med hvidvin og safran - sommermad når det er bedst
- Boeuf sauté Stroganoff à la Gastromand
- Boller i karry: 5 tips til det perfekte resultat
- Bondemad: Fransk Løgsuppe med ostegratineret brød
- Braiserede svinekæber med svampe og trøffelolie i kålpakker
- Braiseret svineskank, grøn kartoffelmos, konfiterede løg, ølglace
- Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
- Breakfast for Champions: Bacon 'n' Waffles
- Breakfast for Champions: Farmer potato and bacon pan
- Burger Battle: Luksusdyret
- Burger Battle: Ostebomben
- Burger Battle: Tatar-burgeren
- Bær-blær: Hjemmelavet Solbærrom!
C
- CITYGUIDE: Disse 5 tapas-barer skal du besøge i Barcelona
- Cannes gallamiddag #1 - Ærtepure og kaviar med hvidt løgskum
- Cannes gallamiddag #2 - Fiskesuppe med chablis, "king crab" og rejer
- Cannes gallamiddag #3 - Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
- Carbonara - "Den grønne"
- Cassoulet - fransk slankemad eller...?
- Chicken Korma
- Chicken Sorpresa
- Chicken Vindaloo - too hot for you?
- Chicken gumbo med krydret pølse
- Chili con Carne - den ultimative opskrift
- Chili-beefdog - en hyldest til USAs VM-hold
- Christmas G&T: Ny dansk gin med tredobbelt juleskrue
- Citron/parmesan paneret kylling med rodfrugter
- Clafoutis - når der skal fransk til dessert
- Close to perfection: Florentine Kitchen Knives
- Cocktail Of The Month: Brandy This
- Confit de Canard - confiterede andelår
- Confiteret Kylling à la Wellington
- Croque Madame - klassisk fransk tømmermændsmad
- Croquetas med skinke og svampe
- Curry med svin og kartofler
- Côte du Boeuf - Sådan steger du en bøffernes konge
D
- Dagen derpå! Gastromands juleburger med confiteret and
- Dahl med hjemmelavet karry, paneer og chili
- Dampede hvide asparges med brunet smør, nødder og estragon
- Dampede hvide asparges, røgede rejer og mousseline-skum
- David Skytte gæsteblogger om det spanske køkken og "Judiones de la Granja"
- De bedste og mest læste opskrifter på Gastromand... Enjoy!
- De dyreste rejseoplevelser er ikke nødvendigvis de bedste...
- De første danske jordbær med fløde...
- De mest læste opskrifter på Gastromand netop nu
- De perfekte "Thai" Fiskefrikadeller
- Den Ultimative Vinteraften: Bål & Gammel Dansk
- Den glemte sensommer klassiker: Tartar-maden er tilbage!
- Den perfekte Cheeseburger
- Den perfekte Roastbeef - opskriften du har ledt efter!
- Den perfekte morgenmad: Croissant med Pølser og Ost
- Den udødelige klassiker: Biksemad Royal med Bearnaisesauce
- Den ultimative Thanksgiving Football menu
- Den ultimative dessert-synd: Beer-battered Mars bar
- Det perfekte tilbehør: Chili-Chutney...
- Disse udskæringer er suveræne i sous vide'en
- Dobbelt op på Rom: London Dock og Santos Dumont XO - "AH Riises fætter"
E
- EM 2016: The Final Battle – Snack Edition
- EN HYLDEST TIL WOZNIACKI DOWN UNDER: Grillet hummer med røget mayonnaise og Bloody Mary
- Efterårs-vildt: Carpaccio af buk med bøgehatte, maltjord og Frederiksdal kirsebærglace
- Eggs Benedict
- Eisbein und Schweinhaxe mit Sauerkraut und erbspure
- Election Dinner
- En baconlovers dessert: Æg & Bacon is
- En hot weekend: Røræg med chili og en bitter til, tak!
- En snackparade der går lige i trussen
- Endelig en opskrift: Maltboller - med ØL!
- Engelsk bøf med ras el hanout, coleslaw og Blå Congo
- Erland gæsteblogger om Pulled Pork - sous vide style
- Et bud på nytårsdesserten: Hvid chokolade Risotto
- Et lille kød(kvægs)tip
F
- Familiefarens Ben & Jerrys Challenge
- Familiefarens tips til den travle juletid...
- Familiefarens tur til Stellenbosch og Rustenberg Wines
- Familiemad: Kylling i fløde med stegte grøntsager
- Fantastiske Flødekartofler med 2 slags ost og bacon
- Fasan sauté Stroganoff à la GM
- Faster Philip gæsteblogger om mad med spiritus
- Filet af sommerbuk med ærtepuré og dampede løg
- Findes der salat for mænd?
- Fish 'n' Chips
- Fish 'n' Chips - british style
- Fish'n' No Chips - the not so Nordic way
- Flamberet Peberbøf
- Flæskestegssandwich med rødkål og syltede agurker
- Flødestuvede Champignons, Lufttørret Skinke, Toast
- Food On Film - Take 10: Garfields Lasagne
- Food On Film - Take 8: Lady & Vagabondens spaghetti and meatballs
- Food On Film - Thanksgiving special: Ross' Moistmaker Sandwich fra "Friends"
- Food On Film take 4: Ratatouille
- Food On Film take 9: Chefs Chocolate Salty Balls
- Food on Film - take 1: Big Kahuna Burger
- Food on Film - take 3: The Whammy Burger
- Food on Film - take 5: The 5$ Shake...
- Food on Film – take 2: White Castle Burger
- Food on Film – take 6: Ostrich steak with Highliner on the side
- Fried Chicken
- Friskskudt råbuk med cremede bønner
- Friteret steak - på 24 sekunder
- Fyldte pandekager - Asian Style
- Fynsk forårstapas II: Nye små kartofler, søde rødløg, rygeostcreme
- Fynsk forårstapas: Kartoffelblinis, asparges, parmesan
- Få en Gastromand-måltidskasse leveret lige til døren
G
- GASTROMANDS NYTÅRSMENU 2011
- GM Spot: Niklas Jensen & Mads Hansen - Torsk, æblerøget stenbiderrogn og revet foie gras
- GUIDE: 5 lækre østers du skal kende
- Gambas med ufattelige mængder hvidløg
- Gammeldaws kylle med skilt sovs og råsyltede argurker
- GastroMand introducerer GastroMails
- Gastromand Remakes: Homemade Nuggets - McDonalds go home!
- Gastromand elsker krydderurter: Lynhurtig ramsløgsdip
- Gastromand goes Bagedyst
- Gastromand goes Italian - The Big Italian
- Gastromand goes Tapas I: Crostini med gedeost og løgconfit
- Gastromand goes Tapas II: Patatas Bravas med Aioli
- Gastromand goes Tapas III: Albondigas (kødboller i sovs)
- Gastromand goes Tapas IV: Fyldte svampe med bacon
- Gastromand goes Tapas V: Grillede asparges med manchego
- Gastromand goes Tapas: Figner, mozzarella, serano og mynte
- Gastromand går til filmen #1: Bacon Explosion
- Gastromand går til filmen #2: Bolognese - quick 'n' dirty
- Gastromand går til filmen #3: Nuggets & Chili Bacon Cheese dip
- Gastromand går til filmen #4: Stegt flæsk med persillebearnaise
- Gastromand går til filmen #5 - The Gastromand Burger
- Gastromand går til filmen #6: Sådan laver du perfekte frikadeller
- Gastromand i vildmarken - Vintervin fra Andrup
- Gastromand laver morgenmad: Madame Croque
- Gastromand på udebane: Børger laver KBH's bedste vegetarburger
- Gastromand smager: A "Lidl" Hatherwood Craftbeer
- Gastromand vinder Mad+Medier-prisen 2013
- Gastromand vs. Food: The Mac 'n' Cheese Sandwich
- Gastromand's Super Bowl Menu XLV
- Gastromand-brunch - Part I: Stenbiderrogn, røræg royale og røget fløde
- Gastromand-brunch - Part II: Steak, kålpølse, vesterhavsost og brunet smør
- Gastromand-brunch – Part III: French toast, råsyltede bær og masser af Nutella
- Gastromands Juleburger
- Gastromands Nytårsmenu 2010 - Del 1
- Gastromands Super Bowl Menu XLIV
- Gastromands Super Bowl Menu XLVII
- Gastromands Surf n’ Turf pizza - opskriften!
- Gastromands første nytårsmenu - opskrifter og inspiration til årets nytårsmenu!
- Gastromands hjemmelavede Italiensk salat
- Gastromands kartoffel-porre-løgsuppe
- Gastromands nytårskur: Steak-Sandwich
- Gastromands nytårskur: The Umami Bomb
- Gastromands nytårsmenu 2010 - del 2
- Gastromands vegetarbøf: Det tætteste du kommer på the real thing
- Gateau Marcel med vanilieis og hindbærcoulis
- Geniale Doritos Nuggets!
- Genialt: Chokoladetærte med hasselnødder på 20 min
- Genialt: Sådan laver du den perfekte Irish Coffee
- Glaserede svinekæber på skovtur...
- Glem alt om Dr. Oetker: Lav din egen Pizzaburger
- Glem alt om Jensen's: Opskriften på perfekte, smørmøre og fedtede spareribs
- Glem alt om oksemørbrad: Disse udskæringer er både bedre og billigere
- God til grill: Amerikansk Barbecue Sauce
- Granatæble-shots - just to get the party started
- Grilled Cheese - eller Toast med masser af ost
- Grillede asparges og forårsløg
- Grillet Lammeculotte med ærte francaise
- Grillet Sommersalat med forårsløg, asparges, ærter og mynte
- Grillet Surf 'n' Turf - Tomahawk style
- Grillet basilikumkylling med svampe-risotto
- Grillet laks med nye danske kartofler, grønne asparges og sour cream
- Grillet lyssej med timian, citronskal og BACON
- Grillet svinemørbrad med nudler, forårsløg, koriander og chili
- Grillet tværreb - med øl!
- Grillet vildsvineryg - en del af "en svinegod vintermenu"
- Grillet, farseret blomkål - en nyklassiker
- Grillgratinerede rødløg AKA Verdens bedste løg!
- Grillmarinade - Gastromand-style
- Grydestegt Kylling med "Skilt sovs" og råsyltede agurker
- Guide: Sådan steger du den perfekte lammekrone
- Gæsteblog: Chefkokkens nytårsmenu - del 1
- Gæsteblog: Chefkokkens nytårsmenu - del 2
- Gæsteblog: Coniglio in porchetta - Farseret kaninus
- Gæsteblog: Forfør hende på Valentinsdag
- Gæsteindlæg: Pigerne har ordet!
H
- Hala Madrid: GT'en der en konge(klub) værdig
- Halifax Juleburger: Nu er det snart "Jul på Vesterbro..."
- Halloween Special: Græskar Chutney
- Halloween Special: Græskarkage med 1 kilo slik!
- Halloween Special: Græskarsuppe med creme fraiche og bacon
- Halloween Special: The Horror Burger!
- Halloween special: Græskarsuppe med rigelig fløde...
- Has it really come to this? A Gastromand Clip Show
- Hasselback kartofler - opskrift på perfekt tilberedte kartofler
- Heftig marengsbombe med skum, pærer og lade
- Heftig salat med bresaola, æggestrimler og chili
- Helstegt kylling med ramsløgpesto og puylinser
- Heston Blumenthal 24 timers bøf - den ultimative bøfoplevelse!
- Hjemmelavede Baked Beans - Tømmermændsmad Decadence...
- Hjemmelavede Hotdogs med det hele - The Gastromand way
- Hjemmelavede nachos med Chili-bacon-cheese dip
- Hjemmelavede pommes frites - perfekte Triple cooked fries
- Hjemmelavet Gourmetpizza med parmaskinke, rucola og parmesan
- Hjemmelavet Ris à l’amande og kirsebærsauce - den savnede opskrift
- Hjemmelavet Spareribs, pestokartoffelsalat og Ceasar
- Hjemmelavet Whisky Sauce - the one and only
- Hjemmelavet bearnaise sauce fra bunden - så nemt er det
- Hjemmelavet bøfsandwich med brun sovs
- Hjemmelavet carpaccio med friske bønner
- Hjemmelavet durum med lam og pistacienødder
- Hjemmelavet hvid chokolade is, jordbær is, "trøffel"
- Hjemmelavet junkfood: Lækker og nem Falafel med fladbrød
- Hjemmelavet karrysalat - Glem alt om Gråsten og K-salat
- Hjemmelavet kartoffelsalat - den eneste opskrift du behøver
- Hjemmelavet leverpostej - Gastromand-style!
- Hjemmelavet pizza på grillen er genialt
- Hjemmelavet remoulade - så nemt er det!
- Hjemmelavet rødkål à la Gastromand
- Hjemmelavet stenovnspizza med kartofler, kantareller og confiteret and
- Hjemmelavet stenovnspizza med røget and, balsamicoløg og karamelsten
- Hjemmerørt mayonnaise opskrift - så nemt er det!
- Hollandaise - Quick 'n' Dirty
- Hvad i alverden er en Bøfsandwich-Battle?
- Hverdags basisbrød med ølandshvede.
- Hvid Bourgogne: Overpriced eller alle pengene værd?
- Hvide asparges & sprød hvidvin - sommerens drømmeduo
- Hvide asparges, bagt lange med crumble og asparges/hvidvinssauce
- Hyggemad: Skærising med citronsovs
- Hønsesalat à la Gastromand
I
- Ildtema: Mikkel Karstads favoritretter over bål
- Indisk Hotpot: Spicy Lam Bhuna
- International Pie Day: Shepards Pie!
- Intervalstegt kalvefilet med glaceret gulerod, kartoffelfondant og rødvinsglace
- Irish Stew - den ægte vare
- Italiensk grillmenu - Sølvbedesalat og citronpasta
- Italiensk-inspireret "Pork Wellington" med glaserede grøntsager
- Italienskglaseret lam, asparges, små gulerødder og pastinakcreme
J
- Jagten på den ultimative brownie
- Jagttema: Hjemmelavede jagtpølser
- Jagttema: Vildsvin-burger med grønkålsslaw
- Jordskokkesuppe med kammuslinger og brødcroutons
- Julesovs - quick and dirty
- Junk Food Deluxe: Perfekt pita kebab med hjemmelavet creme fraiche dressing
- Junk Food Deluxe: Sloppy Joes
- Just meat... med lidt langtidsbagt tomat og glace
K
- KFC Remake: The Double Down
- KONKURRENCE: 4-dobbelt Skagenfood - Vinderen er fundet!
- Kalveskank: The Moroccan Way
- Kalvetatar med stenbiderrogn og syltede løg
- Kammuslinger sous vide med BACONKAVIAR!
- Kiin Kiin Tok Tok: Danmarks mest autentiske thai-restaurant ligger på Vesterbro
- Kinesisk Nytår: Forårsrulle, Svinekæber, Saltbagte kartofler
- Klassiker: Herregårdsbøffer med ærter og bearnaise
- Klassisk Gastromand-burger - bedre bliver hjemmelavet burger ikke
- Kokkeelevens Tarte tatin
- Kokkelærlingen og Årets vildtret - Forretten
- Kokkelærlingen og Årets vildtret - Hovedretten
- Kold Vinegarsauce
- Koldrøgede rejer, 2 x rygeost, rugbrød og grønt
- Kommentér via din Facebook eller Twitter konto
- Konfiteret svin - den forbudte fedtbombe?
- Koteletter med pocheret æg og vinterkål
- Krebinetter eller Karbonader?
- Kyllingefrikasse a la Stenalderkost
- Kåldolmere - Huntingstyle
- Kængurubøf med bagt/most kartoffel
L
- Lagkage med nougat, krokant, trøffelmousse og rom!
- Laks, peberrod og hygge
- Lammemørbrad sous vide med friske kantareller og persille
- Langtidsstegt flæskesteg med sprød svær - Perfekt opskrift til jul
- Langtidsstegt påskelam i stegeso
- Langtidsstegt svinemørbrad - en del af "en svinegod vintermenu"
- Langtidsstegt svineskank, selleri og brombær
- Lasagne med hjemmelavet pesto, tomat og béchamel sauce
- Le Mans Menu med Manér - 24 Heures Deluxe!
- Leftover Christmas Pizza...
- Letrøget kammusling på skovtur
- Lækker lakserillette
- Lækker langtidsstegt Gås - til Jul og Mortens aften
- Lækker mad på 20 min.: Frisk pasta med Ramsløgspesto
M
- Mac and Cheese med 2 slags ost og chili
- Madbloggernes 10 bedste ramsløgsopskrifter
- Madbloggernes 12 bedste grillopskrifter
- Man vs. Food - The Super Hotdog!
- Man vs. Food: 1/2 m hotdog med chilisauce, ostesauce og agurkerelish
- Man vs. Food: Steak Burger med ribeye, rösti og rigeligt ost
- Man vs. Food: The Cricket Burger!
- Man vs. Food: The Machine Gun Sandwich
- Marinerede Sild ala Gastromand
- Marokkansk salat
- Menu til vinsmagning - del 1 - Bruchetta med tomat
- Menu til vinsmagning - del 2 - Bruchetta med svampe, oliven tapenade, tomatsalat
- Mexicansk Chiligryde - HOT
- Mexicansk brunch à la Gastromand
- Mexicansk morgenmad - Wake me up inside
- Michelin 2019: Noma må nøjes med to stjerner i nye nordiske Michelin-guide!
- Mikele gæsteblogger om en lækker italiensk julemenu
- Mormormad: Bankekød
- Mormormad: Begår du også disse 5 fejl, når du laver frikadeller?
- Mormormad: Byens Bedste Boller i Karry
- Mormormad: Frikadeller og kål
- Mormormad: Grillkylling med råsyltet agurkesalat
- Mormormad: Karbonader med grønærter og gulerødder
- Mormormad: Suveræn Skipperlabskovs
- Mormormad: Tarteletter deluxe med friske hvide og grønne asparges
- Mormormad: Æbleflæsk Remake
- Morten Koks hjemmerøgede økoørred
- Morten Koks kalvemørbrad med gran, aske, kantareller og hyben
- Mortens and i nye klæder...
- Moules Marinieres Extravaganza
- Moules Marinieres Extravaganza - champagnedampede blåmuslinger
N
- Nem brunch à la Jamie Oliver
- Nem hjemmelavet Coleslaw - den eneste opskrift du behøver!
- Nem pastaret med svampe og marsala
- Nemme boller i rød sauce (Pasta med kødboller på 20 minutter)
- Nemt og lækkert: Risotto og tunsteaks
- Nemt, lækkert, luksuriøst: Verdens bedste kantarelmad
- Nordisk falafel: Ærtefritter med myntecreme
- Nye danske asparges med hollandaiseskum
- Nytår: Stegte kammuslinger og jomfruhummere med selleripuré og citroncreme
- Nytårcocktailsen a la Thecocktail.blog - Morten Krag fyrer den af!
- Nytårsbattle: 80'er klassikeren - Lammeculotte og Flødekartofler
- Nytårsbattle: All-in - 2 slags lam, græskarpuré og brændte løg
- Nytårsbattle: Appetizer - Tatar af Walisisk Lammefilet
- Nytårsbattle: The Surprise - Lammefilet med kirsebær og chokolade
- Nytårsforret: Ceviche af Pighvar, gulerodspuré og brunet smør
- Nytårskur: Meatloaf Burger
- Nytårsmad: Foie gras terrine...
- Nytårsmenu 2013 - Dessert: Brunet smør is, marengs og æble
- Nytårsmenu 2013 - Forret #2: Torsk, kålpølse og grønkål
- Nytårsmenu 2013 - Snack #1: Æbleskiver med hummer, svampe og bearnaise
- Nytårsmenu 2013 - Snack #2: Syltede vagtelæg med urtemayo
- Nytårsmenu 2013 – Forret #1: Oksetatar, rødbede, peberrod og urter
- Nytårsmenu 2013 – Hovedret: Due, hjemmelavede pølser og selleri
- Nytårsmenu 2013 – Snack #3: Flæskesvær og solbær
O
- Oksefilet på bund af blandede svampe
- Oksehøjreb med bearnaisesmør
- Omeletten - en gammel traver med nyt liv
- Opskrift på marinerede sild
- Opskrift: Suveræn Pasta Carbonara - min favorit!
- Opskrifter og billeder fra Gastromands nytårsmenu 2012: Snacks
- Opskrifter til Mortens aften
- Opskrifter til Nytårsmenuen 2011
- Osso Buco med frisk pasta
- Osso Buco, Risotto alla Milanese, Gremolata - en ærkeitaliensk klassiker
- Ovnbagt julesalat
P
- Paris: På kokkeskole hos Alain Ducasse
- Pariserbøf - den ultimative frokostret?
- Pasta alla Puttanesca - luderens pasta!
- Pasta med sol og sommertomater
- Pasta, helstegt kylling, svampesauce og farverige rodfrugtchips
- Pausebøf...
- Peanutbutter and Banana sandwich - Elvis style
- Perfekt julesovs - uden stress
- Perfekt langtidsstegt and - opskriften til Jul og Mortens aften
- Perfekte brunede kartofler - så nemt er det
- Philly Cheese Steak Sandwich
- Pindemadder for mænd (og børn): Amerikanske Corndogs!
- Pocheret æg med hønsefond og savoykål
- Polentafritter: Det sprøde italienske alternativ til fries
- Pommes Frites - med løg, æg og eddike
- Porchetta - nemt og suverænt på grillen!
- Porchetta møder Pulled Pork: Resultatet er en grill-genialitet
- Pretzels med krydret bacon
- Profiterolles m. is og chokoladesovs
- Pulled Beef - 4th of July Food
- Pulled Pork Burger - den ultimative grillopskrift
- Påske-opskrift: Hjemmelavet Kanin-Rillette
- Påske-opskrift: Kanin og cremede bønner
- Påskefrokost: Roastbeef af lam, creme af ovnbagte æbler og syltede rødløg
- Påskefrokost: Sild med ramsløgscreme
- Påskefrokost: Skidne Æg
- Påskefrokost: Urtegravad laks med limecreme
- Påskefrokosten - 20 suveræne opskrifter til påsken!
- Påskelammeryg
- Påskemad: Lammeburger med feta og syltede løg...
R
- Rabarberchutney
- Rasmus Dalsgaard gæsteblogger om ”Den Brændende Kærlighed”
- Ravioli & sommertrøffel
- Real Fast Food: The Pepper Jalapenos Burger
- Remake af en klassiker: Carbonara med pocheret æg
- Remake af en klassiker: Smørstegt rødspættefilet
- Remake af en klassiker: Stegt flæsk med persillesovs
- Remake af en klassiker: Torsk med sennepssovs
- Remake af en klassiker: Tunmousse
- Rimmet pocheret Pighvar, blomkål, mandler, brunet smør, estragon
- Risotto med Puffed basmati rice, ristet kammusling, agurkeskum og basilikumolie
- Risotto med lam og kantareller - lækker luksus
- Roastbeef - denne gang sous vide
- Rod i frugterne?
- Rosé, røg & ramsløg
- Rødvinsbraiseret nakkefilet - en del af "en svinegod vintermenu"
- Rødvinsglace inspireret af Brødrene Koch
- Rødvinsmarineret fasan, jordskokke mos og chips
- Rørt tatar - Rawfood for rigtige mænd!
S
- Saltede mandler og Champagne
- Saltimbocca i Weberen
- Sandwich Rossini
- Sauce Populaire - caféernes favorit
- Scampi Fritti - friture extravaganza!
- Sensommer Burger a la Heston Blumenthal
- Sensommermad: Hopballe Kylling, Svampe og Rosenkål...
- Sensommermad: Kuller og Kartoffelsalat
- Sensommermad: Laks med spidskål og rigeligt parmesan
- Sensommermad: Pasta med grønkål og masser af bacon
- Shortribs Hotdogs med Coleslaw og Cholula
- Sidste år med påskeæg!
- Simremad: Kanin i øl
- Sjønnes gejlede Tournedos Rossini med ekstra Rossini!
- Skindstegt kulmule, porrer, Brad og Angelina...
- Skovdue, solbær og peberrod
- Skumtrøffel - Triple Chocolate
- Snickersbooooooooomb
- Somebody call the doctor: The Double Bypass Burger
- Sommerens mest geniale dessert: Gin & Tonic is
- Sommerlasagne med gulerod, ærter og KØDFISK!
- Sommermad og Rosé: Kartoffelpizza - rosmarin, mozzarella og emmentaler
- Sommermad: Cannelloni med paneer, pinjekerner og spinat
- Sommermad: Grillet kalvefilet, grøntsager og gedeost
- Sommermad: Laks med flødestuvede danske kartofler og asparges
- Sommerrisotto med safran og tigerrejer
- Spaghetti Bolognese - Sådan laver du den perfekt!
- Spaghetti Carbonara - januarstyle!
- Spansk VM special - Arroz con Bogavante (Ris med hummer)
- Spansk VM-special II - Ensaladilla Rusa (Russisk Salat)
- Spansk VM-special III - Spansk Tortilla
- Spansk Vin Bonanza med Winebox
- Spansk/italiensk inspireret rugbrødssandwich
- Spidskål à la Coleslaw
- Sportskagen fra La Glace
- Sprængt Unghane
- Sprængt kylling i asparges
- Sprængt unghane à la Gastromand
- St. Pauls Apothek: Peruviansk og Japansk fusion
- Stegt Flæsk Slider - Danmarks uofficielle VM-burger
- Stegt flæsk med persillesovs - Danmarks nye nationalret
- Stegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvel
- Stegte nudler med heftig chilisauce
- Stenalderbrød
- Stenbiderrogn med smørkogte kartofler og verdens bedste sauce...
- Summerbrunch: The English Breakfast Pizza
- Super Bowl + Bacon Explosion = Video Extravanza
- Super Bowl - et "gastronomisk" frirum...
- Super Bowl LIII: "Amerikanske Fodbold Kager"
- Super Bowl LIII: Hotdogs med Salsa
- Super Bowl LIII: Nachos med chorizo og ost
- Super Bowl LIII: Pulled Chicken
- Super Bowl Snack I: Cheddar Cheese Rolls med Sour Cream
- Super Bowl Snack II: The Gentlemans Sandwich
- Super Bowl Snack III: DIY Spicy Chicken Taquitos
- Super Bowl Snack IV: Double Chocolate Pecan Cookies med marshmallows og bacon
- Super Bowl Snack: New England Lobsterrolls
- Super Bowl Snack: Surf 'n' Turf Quesadillas med chorizo og tigerrejer
- Super Bowl Snacks I - Gourmet Chicken Wings
- Super Bowl Snacks II - De ultimative nachos
- Super Bowl Snacks III - Chorizo/reje quesadilla med røget guacamole
- Suppe: Ærtesuppe - et lille sommerindslag fra The French Laundry
- Surf 'n Turf - Tigerrejer og New York Strips
- Surf N Turf Gumbo
- Suveræn Sauce Tartare!
- Suveræn Smørrebrød: Pandestegt rødtunge, dildnaise og rejer
- Suveræn Smørrebrød: Rørt tatar, rå æggeblomme, svampe og gulerodschips
- Suveræn Smørrebrød: Sild i æble-purløgscreme
- Suveræn Smørrebrød: Unika Rød Løber med hybenkompot
- Svensk Surströmming - en manddomsprøve!
- Svensk pølseret - verdens nemmeste ret?
- Svinekoteletter, pærer, rødløg, basilikum
- Svinekæber braiseret i øl med glace og syrligt tilbehør
- Svinekæber à la brændende kærlighed
- Sådan laver du din egen Spiced Rum!
- Sådan redder du middagen ved uventede gæster!
- Sådan steger du bøffernes konge: Cote du boeuf
- Søndagsmuffins med hvid chokolade, ganache, citron og lakrids
- Sønderjydens suveræne opskrift på solæg
- Søren Selins Brændt Jordskok - nomineret til Årets ret 2014
- Søren Selins Grillet brissel, svampe og kartoffelskræl
- Søren Selins Pighvar & Enebær
- Søtunge en Papillote - med masser af champagne
T
- TEST: Cassoulet på Mieles nye TempControl Kogeplade
- TOUCHDOWN: 3 suveræne Super Bowl Cocktails
- Tarte Tatin
- Test: Sådan får du super sprød bacon på 1 minut - og undgår rengøring
- Thanksgiving Dinner - 9 autentiske amerikansk opskrifter
- Thanksgiving Special: Bourbon Pecan Pie
- Thanksgiving Special: Kalkun Burger med cranberry-relish, rösti og såååååvs!
- The Bluecheese Burger - when less is more
- The Crazy Horse Salad
- The Cuban Sandwich
- The Heart Attack Chocolate Mousse
- The Low 'n' Slow Sandwich - med spareribs, bløde løg og coleslaw
- The Origin of Oysters
- The Snickers Milkshake
- The Spanish Way: Seafood Paella
- The noble art of flambé - at flambere som en mand!
- The ultimate pie - Double crust apple pie
- This one is for the ladies: Den hurtige scoremiddag...
- Thomas Alcayagas bud på en Real American BBQ-menu
- Thomas Alcayagas tips til den perfekt grillede bøf
- Thorsten Schmidts Iskold popkorn af umodne kornplanter
- Thorsten Schmidts Limfjordshummer med hyben og pocheret æggeblomme
- Thorsten Schmidts Svensk elg med friteret mos, rødgran-emulsion og svampereduktion
- Timm Vladimir & Porchettaen
- Timm Vladimir: Andemad er mandemad!
- Timm Vladimirs Tarte Tatin med røg og rosmarin
- Tip til at lave den perfekte risotto!
- To dage mere med fisk
- To slags fisk med karrysauce og en røvfuld salat
- Torsk med selleripuré og nøddevinaigrette
- Torsk med to slags rogn - det er jo sæson
- Triple Chocolate Cookies - bedre bliver det ikke
- Træt af den traditionelle nytårsmenu: Servér Gastromands Nytårsburger
- Træt af julemad? Prøv "Kedgeree" med hvidfisk og æg
- Tuesdays GT: Summer Special Ginscape London Dry
- Tømmermænds-tortellini
- Tømmermændsmad: "The Poor Mans Wellington"
- Tømmermændsmad: Brisket Burger
- Tømmermændstatar - den fra TV!
U
- Ugens Frækkert: The Danish Rumantic
- Ugens Frækkert; The Violet Pine Tree
- Ugens frækkert: Pink Gin Fizz
V
- VIDEO: Grillet fladbrød med lammespyd og Pimientos de Padron
- VIN UDEN PIS: Ris, ros og kirsebær
- Vegetarsandwich - Halloumi burger med grillet aubergine og chilipesto
- Verdens bedste kartoffelsalat?
- Verdens bedste steak sandwich...
- Verdens bedste tomatsauce - med SMØR!
- Verdens bedste whiskyambassadør kommer fra Danmark!
- Verdens nemmeste brød - The Gastromand way
- Vin & Vildt: Hareragout
- Vin & vildt: Barolo med Fasanbryst, jordskokkepuré, kål og bacon
- Vintermad - Vildtragout af råvildt
- Vintermad: Boller i selleri - trøffelstyle
- Vintermad: Bouillabaisse med kongekrabbe og sandart
- Vintermad: Buk, Østershatte, Jordskokke-chips, Brombær
- Vintermad: Rødvinsbraisseret svinekæber
- Vores bedste aspargesopskrifter
- Vores bedste tømmermændsretter fra 2011 - because we care!
W
- Webmasterens Original American Club Sandwich
- Wednesday Whisky: Old Fashioned Ole Smoky Moonshine...
- WednesdayWhisky: Old Fashioned Blenders Batch
- Wednesdays Whisky: Dansk duo sejler 5000 km på åbent hav med kurs mod Caribien i robåd
- Wednesdays Whisky: Er Macallan whiskyens svar på bilernes Rolls Royce?
- Wednesdays Whisky: Glenfiddich 18 år
- Wednesdays Whisky: Rapscallian
- Wednesdays Whisky: Singleton And Port Flip
- Weekend Fast Food - Ribeye steak med nemme kartofler, asparges og bearnaise
- Weekendkagen: Muffins med chokolade og rålakrids
- Weekendmad: Tærte med blåskimmelost
- Weekendtesten: KØD!
- Weekendtesten: Sage Smart Waffle By Heston Blumenthal
- Wienerschnitzel - Gastromandstyle!
T
- test test
"
- "Efterårs-carbonara" med pesto og tørret spansk pølse
Vi tilbyder også opskrifterne i blogformat i rækkefølgen, de er udgivet.
-
Why users still make use of to read news papers when in this technological
globe the whole thing is presented on net? -
That is very interesting, You are an excessively skilled blogger.
I have joined your rss feed and look ahead to seeking extra of your excellent post.
Additionally, I’ve shared your website in my social networks -
Jeg søger efter opskriften på Verdens bedste kartoffelsalat!????
Vh -
Kan ikke finde opskriften på parisertoast på FB idag
-
Hej Gastromand,
Lækre opskrifter, og er en flittig læser. Jeg er dog meget irriteret over at i ikke har en oversigt med billeder, når man leder efter inspiration. Det er ganske forfærdeligt og tidskrævende, at skulle sidde og klikke sig ind på hver enkel opskrift.
-
Hvor er creme Brulee opskriften blevet af?
-
jeg har plukket vildænder – har valgt at skære brysterne fra – de er fine med lidt skudhuller!!!!!!!
Jeg syntes jeg mangler inspiration til hvordan jeg egentlig skal servere dem- har i et forslag??
pande eller ovn eller begge dele – og så tilbehør?? -
Hey ” Gutter”..?
Nu har jeg kigget jeres opskrifter igennem, og synes ikke rigtig, at jeg finder nogen med Oksemørbrad ?
Der er Beef Wellington, men ellers finder jeg ingen …..det er nok muligt, at jeg ikke har kigget godt nok …?Men jeg skal lave en Mørbrad til nytår, og havde lige sat min lid til jer , for inspiration til noget godt tilbehør og en evt langtids interval stemning ….
Ellers, tak for fantastiske opskrifter og en vidunderlig tilgang til ægte madglæde …
-
Hej Gastromand,
Har i ikke nogen opskrifter med nyretapper. Har set på instagram, at i på et tidspunkt har lavet nyretapper med hjemmelavede fritter. Vil mega gerne have den opskrift :)
-
Hej alle mine kokkevenner
Vi har en lille diskussion om der skal skimmelost i en vildt sovs jeg siger nej min anden kok siger jaLad mig høre jeres mening
Kommentarer