Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 16. april 2024

Scroll to top

Top

6 kommentarer

Den ultimative dessert-synd: Beer-battered Mars bar

Den ultimative dessert-synd: Beer-battered Mars bar

Hvis du på nogen måde lider af dårlig hjerte eller har fået en anvisning af din læge om, at du skal spise sundt og holde igen, så skynd dig væk! Dette er ikke for sarte sjæle mine damer og herrer! Det er den ultimative synd…

Vi skruer lige tiden et år tilbage, hvor jeg var i Skotland. Tillad mig, at citere mig selv:

“Martin nævner lidt for sjov, at man kan få friturestegt Marsbar – jeg gisper efter vejret og kommanderer vognen i den retning, det må da prøves – heldigvis er The Fellowship (de rejsende red.) klar og ingen melder fra, så vi kører imod DJ Chippie (kultsted i byen vi besøgte).

Det er jo sick det her…

Det er et ældre ægtepar som lystigt står og friterer til den helt store guldmedalje! De er ellevilde, da vi kommer med kamera og knipser løs af deres ”Battered Marsbar” – smukt er det ikke, men fuck det sætter gang i systemet – mine pupiller er så store som tekopper, mit hjertet banker afsted og blodet fryser i mine årer. Jeg tror ikke det er sundt, men hold kæft hvor er det syndigt!

Det er resultatet af en gal mands værk det her…

Det var egentlig årsagen til, at Webmasteren og jeg overbeviste Coop om, at det var verdens bedste ide, at lave denne “ret” til vores anden omgang af Mig og Min Mad. Kedeligt var det ikke og vores tilrettelægger og kameramand kunne heller ikke lade være med at smage. Lad os lige se tilbage på den herlige eftermiddag:

Jeg har svært ved at vurdere om jeg vil anbefale dig at forsøge at lave det, for det er en gal mands værk det her. Men for pokker hvor det smager godt!

Aftensmad…

Fry em up!

Tilbage er der vist bare at ønske jer alle en dejlig fredag og weekend. I kan som altid abonnere på youtube, hvillet I forhåbentlig allerede gør ikke :-) Ellers må I igang, der kommer flere syndige retter inden længe og uden at spoile alt for meget, kan vi sige en af den var en “Konge” ret!

Action!

Snickers og Bounty kunne også godt bruges…

Du kan abonnere på Mig og Min Mad her og se opskriften her. Stay tuned!

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Allan S

  Bare bages som du normalt ville bage butterdej, ca 200 grader i ca 15 min. Man ja man skal lige være opmærksom på at de bliver lukket ordenligt :)
  Men pas på karamellen er møj varm..

  • Kunne jeg forestille mig Allan! Man ideen er nu meget god – laver du ikke dejen bare lidt tykkere så?

 2. jette Sauerberg

  1½ dl øl – min bare. Jeg måtte bruge 1 hel øl, hvis ikke jeg ville have en stor klump dej.

  Når den angivne mængde er til 1 marsbar, regner jeg ikke med, at mængden skal firedobles, hvis man laver 4. Mængden til 1 er da rigeligt til 4.

  Men glæder mig til at smage dem.

  Hilsen Jette

  • Hej Jette, der skal nok justeres lidt med vand eller øl – men godt du fandt ud af det – de er tunge :-)

 3. Allan S

  Ellers har vi også tit bare pakket en mars bar ind i butterdej, også i ovnen. Der er nemt men smager fantastisk :-)

  • Hej Allan – så gætter jeg på ovnen er max varm ikke? Ellers bliver det da noget rod? Men lyder sgu meget smart :-)

Smid en kommentar