Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 14. november 2019

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Cheeseburger med Bacon’n’Onion Jam

Cheeseburger med Bacon’n’Onion Jam
Aarhusianeren

Indrømmet, på et tidspunkt fik vi slettet denne opskrift – eller rettere overskrevet den med en anden lækker mere klassisk cheeseburger opskrift. 

Men nogen af vores kære læsere synes ikke om den beslutning, så vi har været i arkivet og fundet opskriften frem igen – og i øvrigt lige tunet den lidt. Så hermed er Cheeseburgeren med Bacon’n’Onion Jam tilbage i listen af opskrifter. Fedt I skubber til os, når vi fejler!

PRØV OGSÅ: Den perfekte Cheeseburger

Cheeseburger with Bacon’n’Onion Jam

4.45 fra 9 stemmer
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 2 timer
Samlet tid: 2 timer 30 minutter
Ret: Aftensmad, Frokost
Køkken: Amerikansk
Keyword: bacon, burger, cheeseburger, onion
Antal: 2
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 2 stk burgerboller (brioche er et godt valg)
  • 400 gram hakket oksekød (gerne med omkring 12% fedt – men du bestemmer selv)
  • 2 skiver af din favorit ost til hver burger

Bacon and Onion Jam

  • 250 gram bacon som du henter ved slagteren!
  • 500 gram løg
  • 1 dl rødvinseddike
  • 50 gram smør
  • Salt og friskkværnet peber

Mayo/pickles (easy tatarsauce)

  • 1 lille løg
  • 1 lille bundt hakket persille
  • 4 spsk hjemmerørt mayo eller Hellmanns!
  • 3 store drueagurker

Sådan gør du

Bacon and Onion Jam

  • Skær dit bacon ud i 2×1 cm ca.
  • Varm en gryde op og steg det gyldent og indtil det har smidt næsten alt fedt.
  • Tilsæt smør – I know – its sick! Do it – Do it!
  • Skrue ned til middelsvag varme.
  • Tilsæt så løg og rør det hele godt sammen.
  • Tilsæt eddike og lad det simre i 2 timer.

Mayo/pickles (easy tatarsauce)

  • Skær drueagurkerne ud, høg løg og persille
  • Bland det hele med mayoen – lad det trække indtil du skal spise

Bøfferne

  • Form to gode bøffer og giv dem en god omgang salt og peber
  • Steg dem til de er medium/rare
  • Når du er done, så skal du have en ordentlig omgang Bacon and Onion Jam ovenpå bøfferne imens de er på panden og så tilsætter du lige et par skiver ost også. Hvis du har et låg til panden så lægger du lige det på og lader det dampe, så det smelter sammen til en perfekt ensartet masse – fucking yes!

Burgeren

  • Så skal der samles.
  • Varm bollerne (hehe)
  • Giv den en god klat tartarsauce
  • Hvis du lyster, tilføj en bund af salat
  • Så bøffen og lidt ekstra tartarsauce!
  • Eat, æd, enjoy!
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

Enjoy!

Stik os en kommentar

Smid en kommentar