Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 16. september 2019

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Pankopaneret: Crispy kylling

Pankopaneret: Crispy kylling
Fynboen

Min søn elsker nuggets – altså de der billige fra frost, eller dem man kan få fra diverse kendte fast-food restauranter.

Derfor virkede det åbenlyst at introducerer ham for noget ordentligt hjemmelavet i stedet for stedet de lidt smagsløse knap så saftige færdiglavede slags.

Og faktisk er det supernemt, så bare kom igang…

Pankopaneret crispy kylling

4.84 fra 6 stemmer
Forfatter: Fynboen

Ingredienser

  • 350 gr Kyllingeinderfilet (alternativt kyllingebryst)
  • Olie (til fritering)
  • Hvedemel
  • 1-2 Æg
  • Salt/peber
  • Pankorasp

Sådan gør du

  • Kom æg i en skål og pisk det sammen
  • Kom mel i en anden skål
  • Kom pankorasp i en tredje skål
  • Først krydrer du dine kyllingestykker med salt og peber. (TIP: Du kan også bruge f.eks. lidt chili eller andre krydderier, hvis du lyster)
  • Dæk kyllingen i mel
  • Herefter i æg og til sidst i pankoraspen
  • Lad dine kyllingestykker fritere i olie på omkring 175 grader. Det er klart at foretrække hvis du har en frituremaskine, da du kan justere temperaturen nemt, men en gryde med olie kan også bruges
  • Steg ikke mere en to stykker kylling ad gangen. og husk at vende dem rundt
  • Steg dem til de er gyldne og sprøde
  • Lad dem efterfølgende dryppe af på et stykke køkkenrulle eller lignende
  • Lav evt. en "tester", så du sikrer at kødet er gennemstegt, men saftigt
  • Server med ketchup, chilimayo, sursød sovs eller en anden favoritdyppelse
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Stik os en kommentar

Smid en kommentar