Galt eller genialt? Chicks by Chicks serverer friterede tarteletter | | Gastromand.dk Galt eller genialt? Chicks by Chicks serverer friterede tarteletter – Gastromand.dk

Gastromand.dk | 25. September 2017

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Galt eller genialt? Chicks by Chicks serverer friterede tarteletter

Galt eller genialt? Chicks by Chicks serverer friterede tarteletter
Familiefaren

Chicks By Chicks ligger på hjertet af Vesterbro og slår et stort slag for en spise, som de fleste danskere har meget kært – nemlig kylling i flere afskygninger. Så er du til Hotwings, tarteletter, sprød skind, burgere eller måske en god gammeldags kylling fra rotisserie, så er det med at lytte med! 

Ved første øjekast stikker menukortet lidt i hver sin retning! Der er kylling på rotisserie, tarteletter, croquetter, hotwings, burgere og forskellige dips samt skysovs. Men du kan være helt rolig, for det hele bliver nemlig samlet i en rød tråd, som er den glade og gode økologiske kylling!

We Like Chicks…

Vi rammer Chicks By Chicks en tilfældig tirsdag, hvor jeg er kørt til KBH – noget som jeg efterhånden ofte gør, da jeg i mit lidt mere kedelige liv jo arbejder med IT sammen med Webmasteren og efterhånden er steget så meget i graderne, at jeg har medarbejder-ansvar som er fordelt over Aalborg – Odense – Ballerup. På sin vis en god undskyldning for at komme rundt, men når jeg rammer Kongens By efter 400 km, så er jeg ofte træt og vil have noget godt at spise – derfor mente jeg, at Chicks By Chicks måtte være vejen frem.

Croquetter med kylling, hotwings og sprødt skind…

Vi bestiller lidt forskelligt for at komme godt rundt på kortet. Lidt sprødt kyllingeskind, croquetter og hotwings til at starte på, som vi deler. Herefter en kyllingeburger og et par tarteletter med en omgang kartofler og tre forskellige slags dip til.

Sprødt og fedtet!

Vi får hurtigt mad på bordet. Vores kyllingeskind er sprødt og virkelige greasy, med en god smag af kyllingefedt – men én omgang er rigeligt til to – det bliver hurtigt voldsomt. De fire croquetter er fyldt med tarteletfyld og kommer med en lille chilimayo og lime, hvor sidstnævnte giver den syre, der skal til, for det ikke bliver for meget af det gode – god balance!

Croquetter med lime og chili-dip…

Vores hotwings er virkelig hotte og kunne godt have fået en kende mere i ovnen, så de ville have været helt sprøde – den tilhørende yoghurt-dressing er dog helt perfekt dertil, og dens friskhed er godt til det hotte.

Vi er enige…

Vi har valgt at sætte os udenfor og fordriver tiden med at kigge på forbipassende. Jeg tænker over, at konceptet med Chicks by Chicks og kylling egentlig er godt tænkt og håber, at der kommer mere af den slags, også udenfor KBH. Så kommer vores burger og tarteletter. Tarteletterne har en god dybde i saucen, som er mere i nærheden af noget brun sovs og ikke den traditionelle veloute – det fungerer perfekt og egentlig er jeg mere ivrig efter at hapse tarteletterne end burgeren.

Tarteletter med brunet fond – fandme lækkert…

Burgeren er med masser af lækre kyllingestykker, syltede løg, surkål, grillet parmesan i en god briochebolle. Man kan måske diskuttere, om prisen på 109 kr. er i overkanten, men jeg minder mig selv om, at jeg ikke er i Nordjylland men på Vesterbro (så plejer der lige at skulle lægges 25 % til – hvis I forstår).

Kyllingeburger med grillet parmesan – priceless!

 

Jeg mener, at du skal besøge Chicks By Chicks for at få en god oplevelse, hvor velsmag og kvalitet er i højsædet. Det er ikke posh og er egentlig “blot” en café, men den har personlighed og konceptet er skarpt. Det kan vi lide på Gastromand!

Tarteletter, burger og masser af dip!

Vi takker af herfra og siger på gensyn! Har du besøgt Chicks by Chicks?

Smid en kommentar