Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 20. maj 2019

Scroll to top

Top

8 kommentarer

Nytårsmenu 2013 – Snack #3: Flæskesvær og solbær

Nytårsmenu 2013 – Snack #3: Flæskesvær og solbær
Eksilsønderjyden

Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013. Denne aften eksperimenterer vi selv, så nedenstående opskrift er endnu ikke gennemprøvet. Vi har valgt at publicere opskrifterne nu, som inspiration og rettesnor, men vær opmærksom på, at der måske skal rettes til!

Flæskesvær og solbær

0 fra 0 stemmer
Ret: Snack
Antal: 10
Forfatter: Gastromand.dk

Ingredienser

  • 1 pose af slagterens bedste flæskesvær
  • Frysetørrede solbær

Sådan gør du

  • Blend solbærene til et fint pulver og sigt det ud over flæskesværene.
  • Det var sgu da nemt, hva! ;)
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

 

Nytår_hummer_flæskesvær

Kunne eventuelt også serveres med en mayo på flæskesværene.

 

Find den originale opskrift hos Griseriet.dk 

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Wim

    Øj, den slap i nemt om!! Men tænker at hvis det er godt nok til Jer, så vil jeg også prøve! Mon man kan bruge hindbær i stedet? Sådan nogle har jeg nemlig!

    • Hej Wim,

      det har du ret i. Hvis du vil pimpe den lidt, kan du starte fra bunden med flæskesværene også. Min erfaring siger mig bare, at de ikke nødvendigvis er bedre end de du kan købe hos slagteren.

      Det er meget simpelt og vi har heller ikke selv prøvet det før – derfor følger der også en lille disclaimer med vores nytårsopskrifter, da vi bruger aftenen til at lege og eksperimentere lidt selv.

      Original-opskriften er lavet med hindbær, så det burde helt sikkert være en mulighed :)

      Hav et godt nytår!

  2. Morten

    Nogen der har et bud på, hvor man kan købe frysetørrede solbær i Aarhus-området?

    • Her endte det med frysetørret hindbær fra Metro. Måske Salling er leveringsdygtig? :)

    • Flemming

      Føtex Food i Guldsmedegade ligger inde med det.

  3. Wim

    Måske lidt i sidste øjeblik, men tilbagevendt fra køkkenet har jeg lige et par kommentarer.

    Jeg kunne kun få fat i en pose flæskesvær fra Brugsen… De så nu gode nok ud, så jeg gennemgik dem grundigt og skar overflødigt fedt fra og smed dem ud, som ikke var poppede.

    Hindbærerne var blevet grundigt pulveriseret (det bliver meget fint – pas på ikke at indånde det..) og jeg rystede så et par flæskesvær med hindbærstøv og det var også fint nok. Smagte ok, men jeg syntes ikke at hindbærerne trådte nok igennem. Der sad ligesom ikke nok fast.

    Hvad gør man så? Ja måske man ikke skulle have blitzet hindbærerne helt til Udgård, men det var ligesom lidt sent..

    Så jeg gav (nogle andre) flæskesvær et par forsigte spray balsamico fra en fin forstøver og så fik de en tur i hindbærerne. Meget bedre :)

    Godt nytår!

  4. Tak for tippet Wim, det er noteret når vi selv skal igang om lidt;)

Smid en kommentar