-
Esdragon
Vokser villigt i det sydøstlige Danmark på friland. !. år som en sølle undskylning for sig selv, andet år går det nogenlunde og 3. år står der nærmest en meterhøj busk og oser langt væk. Jeg har en fornemmelse af at den kan brede sig som bare det. -
Den er bare perfekt.
Men, hvordan kan det være at opskriften her på siden er forskellig fra den i har i jeres bog?
-
Jeg havde lavet den helt perfekt sovs og skulle lige til at gå igang med spisning, ville lige varme den op inden vi gik til bords, og smadret hele sovsen fordi der ikke beskrevet det i opskrifts fremgangen, dog stod det et godt styk nedenunder men det er forsent når man når dertil.Så formidling var enorm ringe og derfor får den 0 stjerner fra mig
-
Man laver sku da heller ikke en opskrift for at læse slutningen når man er færdig. Man læser den da igennem inden man laver den. Det er vist mere en fejl40 end en opskrift fejl
-
-
-
kan man bruge ghee istf at stå og fedte med at klare smør
-
Kan man lave saucen dagen før eller forberede den tidligt på dagen og så bruge den om aftenen? :-)
-
Nem og smager fantastisk ☺️ -
Er det dårligt at bruge håndmixer? Siden man aldrig ser en opskrift på rigtig bearnaise hvor der er brugt håndmixer? -
Sousvide.. 58 grader.. en pose med smør, en med essense, en med blommer.. blandes med stav blender.. boom.. perfekt resulat.
-
Suveræn måde at spare beholdere på. 👍🏻
-
-
Fantastisk opskrift, har sværget til jeres opskrift og derfor blevet bearnaise mesteren i familien. men i har da opdateret den fornyeligt.
Hvorfor ?
Den gamle var perfekt.
Selv om jeg altid har brugt skalotteløg, skrev i før at det var lige meget. Er i blevet klogere eller ? -
Troede, at det var svært at lave bearnaise, men med en super nem opskrift og god forklaring:-) fik jeg lavet en ret god bearnaise. Fra nu af står den kun på hjemmelavet bearnaise hjemme hos os:-)
-
Vi elsker den her opskrift hjemme god os. Har efterhånden lavet den nogle gange, og den lykkes hver gang. Første gang jeg lavede bearnaise, var efter den her opskrift, og den gav mig blod på tanden til at fortsætte
Vi elsker syren fra essensen op mod fedmen fra æggeblommer og smør
Vi køber aldrig en færdig bearnaise igen :)
Manden elsker den så meget, at han efterspørger den når vi skal have en god bøf
Kommentarer