-
Hey
Så skal der snart laves nytårsmenu og jeg er faldet pladask for jeres krondyr i menuen fra 2011.
Opskriften er ikke til at finde – får kun noget fugl frem🥺
Kan I hjælpe mig? Og gerne også på granite…Godt nytår 🤩
-
Kære Jer;
Kan i hjælpe mig med opskriften på nytårs hovedretten: Krondyrfilet – Pommes Duchesse – Foie Gras – svampe – tyttebærrelish – vildtglace.
Jeg kan ikke finde opskriften nogen steder og ville super gerne lave retten i morgen :-)
Bedste hilsner Nina -
Jeg kunne også godt bruge opskriften på krondyrhovedretten :)
Godt nytår.
-
Halløjsa
Lækker menu :-)
Hvordan lavede I jeres “grøn urtecrumble” som blev brugt til at rulle krondyret I ?
-
Hej igen :-)
Det eneste jeg kan finde er en hovedret som er tilberedt med fasan. Kan ikke finde opskriften med krondyr :-( Kan du ikke linke opskriften til mig herunder?På forhånd tak.
-
Hej Gastromand :-)
Jeg sidder og leder efter inspiration til min nytårsmenu til det kommende nytår. Jeg er blevet vildt forført af din ret med krondyr, svampe osv. det ser jo fuldstændig forrygende ud. Hvor finder jeg opskriften på herlighederne. Eller vil du bare give mig nogle fifs til svampene og en sauce der passer til. Og en stege anvisning på kødet så det bliver lige så lækkert rødt :-)
Mange hilsner Nanna :-)
-
Hej Nanna.
Opskrifter samt mere tekst til retterne findes her:
http://gastromand.dk/opskrifter-til-nytarsmenu-2011/God dag.
-
-
Perfekt – den tror jeg godt, jeg kan klare. Tak for hjælpen – og en fantastisk aften til jer også. :)
-
Kære yndings-gastromænd
Godt snarligt nytår – ser ud til, at I igen i år har lagt i kakkelovnen til en forrygende menu.Kan I hjælpe mig en lille ting?
Jeg kan ikke finde opskriften fra sidste år på den smukke urtecrumble, som I vendte krondyrfileten i. Er det bare rasp og urter igennem en finthakker, eller er der mere til det end det? Har I tid til at grave den frem inden mandag?
På forhånd tak og de dedste hilsener, Nanna -
Lækker menu, det ser rigtig godt ud.. Man kan vist ikke slutte et år af meget bedre!
Godt at høre Sauternen spillede, hvilken port havde i valgt til backup? -
Smukt – og godt at høre, at Schramsberg vakte begejstring. Vi drak deres 2007 Blanc de Noirs – helt anderledes earthy, nutty og toasty, men lige så fin.
-
Kan se at du ikke har Melee, Frederiksberg på listen over restauranter du kan lide. Skynd dig derned og hils fra Svenningsen ;)
-
Hatten af! Ser virkelig godt ud!
-
WOW! Flotte anretninger og en meget spændende menu :)
Især synes jeg forretten er spændende – sjovt at kombinere kalvehaler og pighvar.
-
Respekt…..
Kommentarer