Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 16. september 2019

Scroll to top

Top

14 kommentarer

Billeder fra Gastromands Nytårsmenu 2010

Billeder fra Gastromands Nytårsmenu 2010
Webmasteren

Opskrifterne finder du andetsteds (nytårsmenu del 1 og nytårsmenu del 2), men her starter vi år 2 på Danmarks fedeste, sjoveste og sejeste blog og community om mad for mænd, med all billeder…

Appetizer

Grove grissini med svampecreme og krydderurtemayo – Ceviche af kammusling på ristet rugbrød med æble-peberrodscreme – grasshopper…

Forret

Rimmet og pocheret torsk rullet i rugbrødskrumme, røget torske-rillette, syltede svampe, urter, luftig mayonnaise og maltjord

Mellemret

Jordskokke/vanille-bisque med smørpocheret hummerhale, jordskokkechips og trøffelolie

Hovedret

Syltet, konfiteret bryst, kartoffelskræller og ølsyltede løg

Dessert

Triple Chocolat Tærte

Triple Chocolate Tærte, hvid chokolade parfait, nøddecrunch og solbærmousse med popsukker

Husk at du kan følge med ved at oprette dig som brugerabonnere på indlæg, følge os på Facebook eller Twitter

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Super fede billeder. Det ser ud til at have været på meget højt niveau i år!!!

    Man sidder her og savler i sin morgenkaffe.

    Godt nytår

  2. Matias

    Det ser sku godt ud knejte!

  3. Jonas

    Ikke dårligt :-)
    Jeg overvejede meget den menu, da jeg så den her. men noget af selskabet brød sig ikke om fisk, desværre:-( (dog fik jeg sneget en hummersuppe på menuen:-))

    Men herlighederne skal da afprøves engang. tak for de fede og flotte billeder.

    Og godt nytår

    • Hej Jonas. Godt du kan lide hvad du ser – det er jo det vi er her for:)

      Hummersuppe er i øvrigt høj klasse! Jeg kunne sgu godt spise noget lige nu…

  4. Jeg synes, at særligt torskeserveringen er superindbydende! Guf! Hvordan gik vinen til?

  5. KK

    åbner i ikke snart jeres egen restaurant,………..???? ;0)

    • Det ligger vist lidt længere ude i fremtiden – indtil da må vi jo nøjes med dig:)

  6. I skulle prøve at køre lidt hvidballance på de billeder :-) De er frygteligt gule.

    Menuen derimod ser fantastisk lækker ud.

    • Det forsøgte jeg også at forklare fotografen (Eksilsønderjyden), men der var vist ikke lige tid eller overskud i kampens hede:)

  7. Svinebrystet er super godt at lave stægt flæsk af! Det giver nogle super møre og sprøde stykker :)
    Godt nytår!

  8. Stella

    Hold da fast det ser godt ud! Jeg savler

Smid en kommentar