-
Hvor finder man opskriften på desserten? Lyder super lækkert! Hilsen Stine
-
Til andekuglen skal serveres en gammel champagne, en som ikke længere er præget af friskhed, men istedet af sherrynoter. Dette er pga. løgconsommen, og de passer perfekt sammen. Da jeg lavede retten i løbet af 2012 var champagnen en Deutz vintage 1993.
Godt nytår!
-
Hvor blev opskrifterne f på 2012 menuen?
-
Til andekuglen tror jeg en ung, frisk, bio-Beajolais ville gøre sig rigtigt godt. Alternativt en let Cairanne. Man kunne også vælge at gå hvidvinsvejen og finde en cremet Grüner Veltliner med 5-10 år på bagen. Det har jeg tidligere kørt med til confiterede andelår, og det fungerede fremragende, fx ‘Ried Lobibenberg’ fra Weingut Knoll.
-
Vend snuden mod Bordeaux når det kommer til at parre jeres and med vin. Både på hvid- og rødvins siden vil i finde utallige vine der rammer jeres and perfekt! Godt nytår, og god appetit med den fantastiske menu i har sparket sammen dér!
-
Thumbs up for både menu og nytårshotline! Og godt nytår!
-
Lyder som en herlig flabet menu. God fornøjelse med den, mit forlag til anden ville være en Alsace Pinot Gris, gerne med stor kompleksitet (læs: en af de bedre producenter)
Den har syre til at skære gennem det friterede og spiller fint sammen med løg, uden at overdøve anden.Hyg Jer Gatromænd!!! og Godt Nytår!
Frederik VinKreutzer
-
Det lyder rigtig lækkert – i tråd med de forrige års lækkerier. Så venter vi spændt på opskrifterne, så vi kan starte lidt handsel.
-
Vin forslag til jeres “en fra luften”. Hvad med noget amerikans pinot? Det synes jeg gør det fantastisk til and.
Kommentarer