Gastromand.dk | 22. November 2017

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Rabatkode: Få 30% på årets gave til gastromanden

Rabatkode: Få 30% på årets gave til gastromanden
Eksilsønderjyden

Er du som os Gastromænd, så er du ikke i nærheden af at have tænkt den første tanke om, hvad der skal smides under juletræet i år! Vi skal jo først lige være sikre på, at have overlevet endnu en måned med signifikant forhøjet risiko for kvælning ved medister eller snapse-OD…

 

Men i år skal det sgu være anderledes! Vi har nemlig fået muligheden for, at give jer adgang til noget nær den perfekte oplevelses-julegave – eller bare lidt selvforkælelse – i samarbejde med Duglemmerdetaldrig.dk
 

 

For de der følger med her på Gastromand kommer det vidst ikke som nogen overraskelse, at vi har et mindre man-crush på det gastronomiske wunderkind Mads Cortsen. Vi har adskillige gange (som hér)  selv haft muligheden for at at opleve Mads’ geniale serveringer og utroligt behagelige værtsskab. At sige at Cortsen brænder, ånder og lever for gastronomien, vil være årtiets underdrivelse.

 

De næste to uger kører Duglemmerdetaldrig intro-tilbud på events hos Cortsen Dining, hvor der gives 30% rabat på følgende events, der derfor nu kan anskaffes til 559kr, i stedet for de sædvanlige 799!

 

Lær at sætte vin til maden

Cortsen har allieret sig med den tidligere dobbelte Danmarksmester for vintjenere, Thomas Lysgaard, og kører den ind med mad og vinviden!

 

 

Hvad er inkluderet:

  • 2 timer med vin og showcooking.
  • Grundregler for vin- og madsammensætning til hverdag og fest.
  • Smagning af 9 forskellige vine.
  • 6 små retter i 3 serveringer; forret, hovedret, dessert.

 

Køb “Lær at sætte vin til maden” her

 

 

Fra jord til bord

I køkkenet er der fuld fart på, for kokken har været på jagt, og vildtet hænger klar til gryderne. Så spring ud i køkkenhaven efter grøntsager og urter, inden der skal parteres, kokkereres og serveres. Til sidst står den på middag ved langbordet, mens ilden knitrer i pejsen.

 

 

Hvad er inkluderet:

  • 3 ½ time med tips og tricks til madlavningen.
  • Omdanne friske, jordfyldte råvarer til fine dining.
  • Filetere, tilberede og spise vildt skudt 200 meter fra spisestedet.
  • Se og smage forskel på lokale, hjemmedyrkede råvarer mod konventionelle fra butikkerne.
  • Spise 3 retter, hvor du selv tilbereder de to.
  • Champagne, øl og økologisk most under hele kurset.
  • Opskrifter på alle 3 retter.
  • Forklæde med hjem.

 

Køb “Fra jord til bord” her

 

 

Grej og flydende kvælstof

Så skal der nørdes grej! Mads Cortsen har nemlig fundet de fedeste maskiner frem, som ellers kun findes på de bedste restauranter. Der er garanti for kød så mørt, at det smelter på tungen og is, der fryser med rekordfart. Er du klar til at få opdateret dine skills i køkkenet?

 

 

Hvad er inkluderet:

  • 3 ½ times kokkeskole.
  • Eksperimentere og arbejde med grej og maskiner fra landets bedste restauranter.
  • Lær at tilberede kød til perfektion.
  • Lav is på 20 sekunder med flydende nitrogen.
  • Lær at anrette bedre end din nabo.
  • Mæsk dig i labre snacks, mens maden forberedes.
  • Spis 3 retter, hvor du selv har lavet de to.
  • Champagne, øl og økologisk most under hele kurset.
  • Opskrifter på alle 3 retter.
  • Forklæde med hjem.
.

Smid en kommentar