Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 13. juni 2024

Scroll to top

Top

4 kommentarer

Gastromands 5 favoritter fra Roomservice

Gastromands 5 favoritter fra Roomservice
Gastromand

Nogle gange magter vi bare ikke rejse os fra sofaen – navnlig fredag/lørdag og søndag når vi har tømmerbasser – når det (lidt for ofte) sker så ender vi ofte med at gå på Roomservice og bestille mad fra de forskellige restauranter – her i indlægget kan du finde vores favoritter – prisniveau og en lille udfordring til dig…

Lavet i samarbejde med Roomservice

Vaca – Chili Challenge og mexicansk mad lavet fra bunden

“Vaca” betyder “ko” på spansk og er mexicansk inspireret mad af høj kvalitet. De har to steder (Valby og Trianglen ved Østerbro) du kan spise/hente take away eller for det bragt ud via Roomservice. Grunden til det er én af vores favoritter er fordi det er så pokkers simpelt – men samtidig så vildt lækkert. Alt er lavet fra bunden også deres nachos og burittos og det kan smages! Udvalget er stort men bestemt ikke uoverskueligt – vi anbefaler deres taco “Loco Pollo” med sprødt kyllingeskind, syrlig kål, creme fraiche og Vaca BBQ-sauce. Hvis du er mere til buritto så er “Crunchy Cerdo” et godt bud – sprødt flskesvær, salat, tomatsalsa, syrlig kål, chilimayo og hot chilisalsa og så kører vi den med langtidsbraiseret okse men du vælger reelt selv og kan også få kødsauce, kylling, tun eller langtidssteg nakkekam.

Taco!!!

Hvis du er hardcore har de jo en “chili-challenge” – det er enkelt – du skal bare bestille deres “Taco Dia De Los Muertos” eller “De dødes dag Taco” som det lidt løst kan oversættes til. Det er 100 % på eget ansvar hvilket de også skriver ret tydeligt! Har jeg smagt – ja sgu da! Flere gange! Er det ond? Yes – den brænder som helvedes flammer og du bemærker det først efter lidt tid – det er voldsomt og godt oppe på Skoville skalaen – hvis du er sart så spring over! Du kan nemt spise to mand for ca. 250 kr. inklusiv drikkevarer, så prisen er bestemt venlig – Keep up the good work Vaca!

Godt udvalg fra Vaca…

Hjemmelavet…

Prisniveau: $$ – Klik her for at gå til Vaca Take Away på Roomservice

Grillen – God til tømmerbasserne

Grillen er efterhånden ved at være en større kæde, da de eksisterer adskillige steder i Danmark, i København finder du dem på Nørrebro, Vesterbro, Amagerbro og Christianshavn. Forrige år åbnede de i Aarhus, Vejle og Herning, og sidste år endda i Aalborg. De leverer en ret god æder og ligger i vores bog højt på den ellers ret hårde front når vi snakker udbud af burgere.

Grillen på Vesterbro…

Sidste år ramte de en 3. plads i en afstemning af Aalborgs Bedste Burger hvor mere end 4000 stemte. Vores favorit er helt sikkert “Pablo-Burgeren” i brioche-bolle med oksebøf, mayo, salat, ost, syltede rødløg, “fried jalapeños” eller “japapenos poppers” som de kaldes på Grillen. De er lavet som lavet som croquetas med to slags post og sparker virkelig røv og bare giver et ekstra lag til en i forvejen lækker burger! Du kan også “go guilty” og tilføje bacon! Boom!

Yes Please…

Burger med det hele fra Grillen…

Prisniveau: $$$ – Klik her for at gå til Grillen Take Away på Roomservice

Kiin Kiin – Autentisk thai af højeste kvalitet

Kiin Kiin er måske bedst kendt som værende én af de meget få thai-restauranter udenfor østen med en michelin-stjerne. Derudover er de faktisk også i den “billige” ende. Når vi har tømmermænd er vi som regel ikke til michelin-mad eller restaurantbesøg i det hele taget, så det er absolut oplagt at køre noget take-away. Deres menukort er nemt at overskue og de har noget for en hver smag.

Ruller!

Rullerne er sprøde, grisen er velstegt og deres brug af frisk chili, lime og ikke mindst koriander er lige i øjet. Vi bestiller aldrig uden et par “Gau Bau” med sød gris, jordnødder og forårsløg. Ellers er det passende med 3-4 snakcs og en “stor ret” til deling hvis I er to personer – deres gris stegt med rå chili, basilikum og stegte æg er utrolig lækker – imponerende hvordan ægget kan være tilberedt “smilende” når det bliver leveret.

Masser af friske krydderurter…

Så lækker mad fra Kiin Kiin!

Prisniveau: $$$$ – Klik her for at gå til Kiin Kiin To Go på Roomservice.

Itzi Pitzi – Hipt og autentisk pizza-joint i hjertet af Vesterbro

Køen til Vesterbro bedste pizzaria strækker sig ofte langt ned af Sønder Boulevard – heldigvis er de lokale amigos fra Itzi Pitzi hurtig til at svinge pizzaer i bedste italienske stil over disken så du hurtigt får stillet din sult. Bundene er sprøde, fyldet er af bedste kvalitet og smagen er helt i top. Favoritterne er mange – men deres pizza med løg, bacon og æg er awesome – også selv om du ikke har tømmermasser.

Nok det bedste pizzaria på Vesterbro…

Ellers er cherry tomater, rucola, parmesan og olivenolie en klassiker. Itzi Pitzi er nok et af det bedste pizza-joint på Vesterbro og et sted du bør besøge. Er du ikke til pizza så laver de en mean og lækker lasagne som også er helt i top!

Favoritten – navnlig hvis du har tømmermænd!

Sprød Pizza…

Prisniveau: $$$ – Klik her for at gå til Itzi PitziRoomservice.

Smör – Den oversete smørrebrødsperle i KBH

Restaurant Smör ligger ved National Museet og fungerer som deres frokost restaurant. For os er det lidt af en overset frokost restaurant og en overset perle mit i byen. Udvalget er enkelt og du finder ikke mere end 4-5 forskellige stykker men til gengæld er kvaliteten, detaljerne og ikke mindst smagen helt i top.

“Den Sorte Enke”

Er du til modnet sild men en sødmefuld smag kunne “Den Sorte Enke” være lige noget for dig – “sort sild”, creme fraiche, agurk, sesam og citrus! Ellers er der naturligvis den traditionelle kartoffelmad – kartoffel, karseemulsion, fyrtårnsost, ristede løg og urter! Prisen ligger på. ca. 100 kr. stk. – men det er også høj kvalitet og de er pengene værd. Hvis du er Gastromand kan du godt ondulere tre stykker – ellers kan to også gøre det – bestiller du fire så behøver du ikke spise imorgen! Godt gået Smör!

Smørrebrød fra Smör…

Tjek lige den første!

Prisniveau: $$$ – Klik her for at gå til SmörRoomservice

Hermed vores 5 favoritter fra Roomservice som er værd at kaste et blik på. Vi skylder lige at nævne, at Roomservice har betalt for vores mad men stederne er valgt af os. Lad os endelig høre hvad jeres favoritter når det kommer til take away er? 

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Anne Marie Ravn

  Gastromand….
  En kvinde tillader sig at spørge.
  Jeg er blevet inspireret af dine anmeldelser, til at købe en Sage Waffle. Men efter søgen højt og lavt i alle webafkroge, står jeg stadig uden svar på, hvordan vaffeltykkelsen bliver på Smart kontra No-mess maskinen.

  Om du kan hjælpe mig på vej?

  Gastrobegejstret hilsen
  Anne Marie

 2. Hjalte

  Kanni ikke lave en lugnnartikkel i Aarhus? Tænk hvis jeg havde overset et sted :-)

Smid en kommentar