Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 17. juni 2019

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Cocktail of the month: Pivfræk Påskebandit

Cocktail of the month: Pivfræk Påskebandit

Påskefrokosten – indbegrebet af godt dansk smørrebrød, læskende dansk øl samt iskold nordisk snaps. Tillad mig at byde på endnu en fast del af konceptet – en pivfræk Påskecocktail.

Kan bruges før, under og efter enhver god frokost, og bringer altid glæde samt god og festlig stemning.

Cocktails kan, ligesom øl og vin, snildt nydes sammen med et godt måltid, samt komplimentere de kulinariske smagsnoter fra maden. Lad være at sætte begrænsninger for hvad der er muligt og ikke muligt at gøre; selv ved en traditional dansk påskefrokost!

Et festligt indslag ved ethvert Påskebord…

Det passede som fod i hose, hånd i handske at månedens Cocktail Box fra Spritium Cocktails kom ind af døren, netop til den forestående Påskeperiode.

Påsken for mig er lig med masser af godt smørrebrød, påskebryg, hjemmelavet kryddersnapse, alt sammen nydt i herligt selskab med familie og venner. Jo flere komsammener jo bedre!

Paraply Cocktails til Påskefrokosten er noget der dur…

Jeg elsker at overraske mine gæster med noget lidt utraditionelt, såsom at diske op med en lækker (eller flere) Cocktail til en Påskefrokost. Istedet for en velkomst påskebryg, så giver en Cocktail en forfriskende og let start, samtidig med at den tager sig godt ud og ligesom sætter en “festlig tone”.
Cocktailsparaplyerne kan du endvidere bruge til ungernes sodavands-drinks, så at alle får en festlig start på årets store Påske begivenhed.

Så er der serveret “forret”…

Cocktail of the month; Påske-Banditten

Påske-Banditten
0 fra 0 stemmer
Ret: Cocktail
Køkken: Cocktail
Forfatter: Thecocktail.blog

Ingredienser

  • 5 cl Diplomatico Mørk Rom
  • 1.5 cl Rhum Orangelikør
  • 2 cl Monin Mandel Sirup
  • 3 cl Ananasjuice
  • 2.5 Økologisk Limesaft
  • 1 stk. Tørret Limeskive
  • Pyntes med Cocktailparaply og Festligt Sugerør

Sådan gør du

  • Shake alle ingredienser med rigeligt is
  • Hæld indholdet op i et glas fyldt med is
  • Pynt cocktailen med cocktailparaply, sugerør og en tørret limeskive
  • Nyd den i godt selskab
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

 

Man kan også snildt byde på Cocktails under selve frokosten/middagen, og hér er det kun fantasien der sætter grænser. Du skal bare tænke som du ville have gjort, havde du serveret øl/vin. Det skal passe til maden – forstået på den måde at smagsindtrykkende fra Cocktailen skal passe med maden/temaet.

“Ready to mix” Cocktail pakke…

I dette tilfælde ville jeg lave ovenstående Cocktail som velkomstdrink, da den er utroligt let-at-drikke, frisk, sødlig men med et sur-sødt udtryk og finish. Man kan endvidere tage den med til bords og de indledende fiske retter, som den ville komplimentere ganske fortrinligt. Det ene udelukker ikke det andet, kun din fantasi kan sætte grænser – jeg opfordrer til at man er lidt rebelsk og utraditionel engang i mellem – og så smager det himmelsk!

Velbekomme!

Jeg vil som altid gerne høre fra dig, og kom gerne med dine idéer til hvad du ser som en lækker Påskecocktail-oplevelse.

I kan finde endnu mere inspiration via min Instagram profil, eller på Facebook.

Stik os en kommentar

Smid en kommentar