Ingen kommentarer
Ugens frækkert: Pink Gin Fizz


- thecocktail.blog
- Den 25. oktober 2018
- https://www.instagram.com/thecocktail.blog/
PINK GIN FIZZ

En Gin Fizz er nok den mest kendte cocktail i Fizz familien, men der er i virkeligheden et væld af muligheder. En helt klassisk Gin Fizz indeholder Gin, citron juice og sukker. Det hele er rystet med masser af is, siet i et glas og toppet med danskvand.
Denne klassiker er en perfekt drink for cocktail-begyndere. Den giver dig et frisk, let og simpelt udtryk – lidt ligesom en Kir Royal gør det. Det er til gengæld også en cocktail man nemt kan lave forskellige variationer af, samtidig med man beholder de grundlæggende Gin Fizz noter og nuancer. I dag har jeg smækket den her Gin Fizz variation sammen, som udover at være frisk og let også giver et lidt mere kompleks udtryk

Pink Gin Fizz – Nydes bedst nu….
Prøv den klassiske version, samt denne, og byg så selv videre på den så den passer præcist til din foretrukne smag.

Ugens frækkert: Pink Gin Fizz
PINK GIN FIZZ
Ingen vurderinger endnu
Ret: Cocktail
Forfatter: thecocktail.blog
Ingredienser
- 5.0 CL Dry Gin
- 2.5 CL Friskpresset citron juice
- 1/2 tsk. Hjemmelavet sukker sirup
- 3 Dashes Angostura bitters
Sådan gør du
- Røres med is
- Top med danskvand
- Pynt med frisk timian og citron skiver
- Nyd den
- Skål
Nutrition
Serving: 1g
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Håber denne cocktail har givet anledning til lidt inspiration. Du kan finde endnu mere på min Instagram profil eller på Facebook. God fornøjelse…
Stik os en kommentar
Nytår 💥
Lidt godt til maven
- Biksemad – med spejlæg og bearnaisesauce!
- Brændende Kærlighed – opskriften på lykke
- Bøf Stroganoff à la Gastromand
- Grydestegt Kylling med “Skilt sovs” og råsyltede agurker
- Hasselbagte kartofler – super sprøde og møre kartofler
- Høvdingegryde med oksekød, bacon og cocktailpølser
- Frikadeller: Opskriften på perfekte frikadeller
- Kartoffelmos – fed og cremet
- Krebinetter eller Karbonader: Smørstegte mirakler
- Millionbøf – opskriften på den klassiske, danske udgave af Bolognese
- Pariserbøf – den ultimative frokostret!
- Æggekage med bacon – den gammeldags opskrift
Seneste indlæg
- Roccaverano DOP – en bæredygtigt produceret ost
- At være Gastromand med grøn samvittighed
- Stenbiderrogn: 2025 sæsonen er startet – få Gastromands favoritopskrifter
- Vinderne i Årets ret med gris og Årets ret med fisk & skaldyr er fundet
- Langtidsstegt and – den perfekte opskrift til Jul og Mortensaften
Smid en kommentar