Gastromand.dk | 20. November 2018

Scroll to top

Top

En kommentar

Wednesdays Whisky: Flying High

Wednesdays Whisky: Flying High
Familiefaren

For blot nogle uger siden var danske Michael Hajiyianni fra cocktailbaren Ruby i Berlin for at kæmpe mod verdens elite i World Class arrangeret af Diageo. Michaels præstation i konkurrencens sikrede ham en titlen som verdens niende bedste bartender og en guldmedalje i konkurrencen “Flavour of a Nation” men han “Flying High” som vi har fået ham til at lave her til Gastromand – stærk Michael og stort tillykke igen!

Dette er en special edition af vores “Wednesdays Whisky” og vi har fået hjælp fra én af de bedste bartendere i verden – tak for det! Forberedelse er alt i denne cocktail og når du har lavet ingredienserne som sagtens kan lave forud er det relativt enkelt.

Let go Flying!

5.0 from 1 reviews
Flying High
Forfatter: 
Kategori: Cocktail
Køkken: Danish Custom Made
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal personer: 1
 
Ingredienser
  • 40 ml Johnnie Walker Black Label
Agurkecordial
  • 15 ml agurkecordial
  • 200 ml. vand
  • 100 g sukker
  • 1 stk. agurk
  • Æble/kokosvand
  • 100 ml æble/kokosvand
  • 45 g æblechips
  • 500 ml. kokosvand
Tilberedning
  1. Du starter med at lave din argurkecordial. Tag 200 milliliter vand, 100 gram sukker og skinnet af en hel agurk. Opløs sukker og vand ved svag varme sammen med skinnet fra agurken, og lad det trække i en time. Stil til side, og lad det køle af.
  2. Når du skal lave din æble/kokos-vand, tager du 45 gram æblechips, rører dem godt rundt i 500 milliliter kokosvand og lader dem trække i en time. Herefter sier du æblechipsene fra.
  3. Byg din cocktail op i et highball-glas. Kom is i glasset, og tilføj herefter henholdsvis whisky, argurkecordial og æble/kokosvand.
  4. Rør rundt med en ske, og pynt til sidst med spiselig sommerfuglekløver, inden du serverer.

 

Johnnie Walker…

I teorien kunne du også bruge andre whiskys – men de skal have lidt røg som giver kant til denne cocktail! Skål og god onsdag derude!

Kommentarer

  1. Fede, fede billeder.
    Ruby er og bliver et fantastisk sted for os cocktail elskere!

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: