Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 17. februar 2019

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Ugens Cocktailfrækkert: Sulei the Man

Ugens Cocktailfrækkert: Sulei the Man

Så er det tid igen til en lille frækkert, som forhåbentlig kan sætte lidt yderligere kulør på Jeres dag. I dag i selskab med selveste Suleiman the Magnificent! En herlig og potent cocktail, der virkelig giver noget varme i kroppen medens man kan føle historiens vingesus omkring sig. Tænd op i ildstedet, på med ynglings-sutterne, sæt din favorit plade på afspilleren og drøm dig langt væk med denne i hånden!

Nydes bedst lige nu!

Bourbon, cognac, sweet vermouth, bitters og Benedictine – Har jeg Jeres opmærksomhed nu?

Jeg vender tilbage til denne ret guddommelige drink lige om lidt, men først lidt historie; Suleiman I, AKA “Suleiman the Magnificent”, var den tiende og længst regerende Sultan af Ottoman Kongeriget fra 1520 til hans død i 1566. Han regerede over 15 til 25 millioner mennesker. Nu regerer han kun over denne lille frækkert af en drink, og han gør det godt!

Cognac og Bourbon – Ja tak!

 

 

Sulei the Man
Forfatter: 
Kategori: cocktail
Antal personer: 1
 
Lav en lækker "Sulei The Man"
Ingredienser
 • 2.5 CL Bourbon
 • 2.5 CL Cognac
 • 2.5 CL Sweet vermouth
 • ½ tsk. Benedictine
 • Et lille dash Bogarts Bitters
 • Et lille dash Angostura Bitters
Tilberedning
 1. Røres med rigeligt is
 2. Strain i et afkølet tumbler glas
 3. Garnish med et maraschino kirsebær
 4. Nyd den
 5. Skål

 

Ved at kombinere Rye whiskey eller bourbon sammen med cognac, som også ses i den udødelige og tidsløse klassiker “Vieux Carré”, har vi virkelig en basis for et perfekt partnerskab der bare fungerer sammen. Vær forberedt på en fest for alle sanser! I et forsøg på at binde ingredienserne endnu mere sammen, tilføjer jeg sød vermouth og benedictine, som ender med at give cocktailen den utroligt vigtige balance i helhedsindtrykket.

Rørt med sød Vermouth og likør…himmelsk!

Jeg slutter af med at tilsætte en lille smule bitters, som virkelig gør den her Cocktail komplet og i min bog et stykke smags-kunst! Jeg ønsker Jer allesammen en rigtig god uge og lad mig gerne vide hvad I syntes om den, såfremt I rører den sammen derhjemme!

Find endnu mere inspiration via min Instagram profil, eller Facebook,

Smid en kommentar

Hvad synes du om opskriften: