Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 1. april 2023

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Bliv klar til “Den Store Bagedyst” Finale – her er udvalget af røremaskiner

Bliv klar til “Den Store Bagedyst” Finale – her er udvalget af røremaskiner
Gastromand

For nogle år siden havde Familiefaren og Eksilsønderjyden deres debut som gæstedommere i “Den Store Bagedyst” hvor der var “maskulint-tema”. Det var en stor fornøjelse og en fed eftermiddag sammen med Mette Blomsterberg og ikke mindst Timm Vladmir! Der blev bagt, lavet brød, kage og andet lækkert til den helt store guldmedalje! Nu er “Den Store Bagedyst” igen over os og ruller hen over skærmen med tårnhøje seertal – vi har derfor samlet vores mange test af røremaskiner så du kan blive inspireret til at smække en gang lækkerier sammen!

Jeg har samlet vores mange test af røremaskiner som går helt tilbage til 2012 hvor vi testede “Teddy” – senest har det været Kenwood og derimellem – Thermomix, MyCook, Bosch og Saga – der er med garanti noget for en hver smag. Bemærk venligst, at karakteren her er justeret i forhold til prisen og

1. Kenwood Cooking Chef: Den Ultimative Røremaskine?

Resume: Kenwood Cooking Chef er en lille kompakt fætter. Den er stærk, præcis og godt designet. Den leverer 100 % hvad den er sat i verden til og har en række ekstra features. Du får udover en røremaskine også et induktionsblus, en foodprocessor og en blender. Den er intuitiv og nem at betjene.

Kenwood har nemlig den helt rigtige Gastromand-faktor og appellerer virkelig til mig som Gastromand. Lad os parkere prisen, for fakta er, at den sikkert falder indenfor kort tid og så rammer vi et leje som er helt fornuftigt. Når den tid kommer får du en røremaskine, som leverer til topkarakter og det skal der kvitteres for! Godt gået!

Kenwoord Cooking Chef! Gennemarbejdet maskine med mange muligheder…

Pris: 8999,-

Link til billigste forhandler


2. Weekendtest: Bosch OptiMUM deler vandene!

Resume: Bosch OptiMUM er virkelig en gennemført røremaskine. Den er lille og kompakt men stærk som en okse. Den har adskillige muligheder for udbygning for at tilhøre ekstra udstyr. Den har integreret vægt og intelligent system som gør den uhyre dem at bruge. Den leverer varen og fungerer udover at være blot en “røremaskine”. Prisen er faldet helt ned til 3999 kr. så den er én af de billigste vi kigger på og til den pris – en enestående røremaskine!

Hvis du er typen som elsker at kunne udbygge dine gadgets så ligger vi på 6 stjerner for det er virkelig en lækker maskine. Er du omvendt mere til, at produkterne skal holdes adskilt så ligger vi på 5 stjerner – derfor får du selv lov til at sætte dit sidste præg på vurderingen. Du kan se maskinen her.

Bosch OptiMUM MUM9YX5S12 – utrolig god maskine til prisen!

Pris: 3999,-

Link til billigste forhandler


3. Weekendtest: Har Witt knækket koden og lavet den perfekte køkkenmaskine?

Resume: Der er ingen tvivl om, at MyCook er gennemført – det er kvalitet og en køkkenmaskine som er imponerende. Kritikere vil hævde, at det er en kopi af Thermomix og det er det nok også, men det er også områder, som er forbedret. Jeg holder af den kompakte skærm, touch og mulighederne som føles nemme at gå til. Jeg holder meget af Wi-Fi delen og muligheden for opdatering af opskrifter konstant. Prisen ligger på ca. 9999,- og ja, det er en god slat og reelt føler jeg også prisen stikker af for dem. Vi var på 5 stjerner, men efter ét år er prisen forsat 9999,-  og det trækker ned i forhold til konkurrenterne. MyCook er forsat enhver tekniknørds våde drøm og et godt bud på en konkurrent til Thermomix – men koden er ikke knækket endnu…

MyCook fra Witt… God maskine men for høj pris…

Pris: 9999,- Link til billigste forhandler


4. Weekendtesten: Bjørn Teddy er ren urkraft

Resume: Tilbage i 2012 skrev Webmasteren således: Design (eller mangel på samme) og den høje pris trækker ned, men det er detaljer i den samlede vurdering af bjørnen, som vel kan kaldes røremaskinens svar på Bamix. Efter at have testet dyret i mere end 2 måneder, herunder 2 timer i træk for fuld skrue, så må jeg indrømme, at bjørnen (i samspil med en ny dampovn) kan tage æren for, at jeg endelig har kastet mig over brødbagningen.

Den vejl. udsalgspris på 8000,- til trods er vi i den høje ende af Gastromand-skalaen og der er uden tvivl tale om et godt køb – og på tilbud har vi altså fat i et super køb med den helt rigtige Gastromand-faktor, som uden tvivl vil følge (og fylde i) dit køkken i mange år.

Idag ligger prisen på ca. 6300 kr. og det er konkurrencedygtigt og med den kvalitet er det et utroligt godt bud på en suveræn røremaskine.

Bjørnen brøler…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pris: 6300,- Link til billigste forhandler


5. Weekendtest: Kitchen Aid Artisan Heavy Duty

Resume: Kitchen Aid Artisan er afgjort en af topkandidaterne på markedet, og ligger helt sikkert i toppen og kan sagtens tage kampen op med Kenwood, Teddy, Bosch og andre af de tunge spillere – men kun når de bringer deres absolutte top-kandidater til kampen. For mig er der flere punkter som trækker op. Dens evne til at håndtere mere eller mindre hvad som helst – og i store størrelser er et stort plus. Dog må jeg sige, at det er det enkelte ved Kitchen Aid, som virkelig trækker den i vejret. Den er bare nem at gå til og det hele fungerer – less is more! Det eneste, som jeg døjer med er at få skålen til at sidde, men når den lige får et “tryk 16” som min Mor altid sagde, så sidder den perfekt og er klar til at gå i kamp for dig! Vi ender derfor på 5 smukke gastromænd herfra.

Kitchen Aid Artisa -Unboxed! Klassiker i nye klæder – god maskine!

Pris: 6499,- Link til billigste forhandler


6. The Challenger – Sage The Bakery Boss

Resume: Let’s finish the game. Sage Bakery Boss er en god røremaskine, og der er gjort nogle gode tanker omkring denne. Det er smart med vippe-funktionen, som låser og ur som tæller op og ned. Redskaberne fungerer også fint. Jeg holder af udseendet, hvilket naturligvis er subjektivt. Jeg kan ikke helt se det revolutionerende, som maskinen burde kunne. For mig er det faktisk bare en klassisk, men god røremaskine. Når den blæser afsted på fuld kraft ryster den en del, det betyder som sådan ikke noget, men du skal huske at have den på en overflade, hvor den ikke kan flytte sig. Prisen ligger på 6499 kr. – Så Sage får lidt hård medfart her, da jeg har testet adskillelige af Hestons produkter hvor topkaraktererne har regnet ned over ham – så min forventning her var også høj.

Sage Bakery Boss – en lille skuffelse fra Hestons topprodukter…

Pris: 6499,- Link til billigste forhandler

Så er der vist bare tilbage at sige “knæk og bræk” til de sidste i konkurrencen! Vi hepper personligt på den unge Emil på bare 17 år! Kom så knægt!

Stik os en kommentar

Smid en kommentar

ANNONCE